KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.789
Putujem ja.Ne znam putuje li netko od vas Europom, masa opreme se valja prema Poljskoj, opet, strašno nešto, doslovno su zatrpani autoputevi![]()
Ništa nisam vidio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putujem ja.Ne znam putuje li netko od vas Europom, masa opreme se valja prema Poljskoj, opet, strašno nešto, doslovno su zatrpani autoputevi![]()
Кључно питање је могу ли у хелић? Ако могу, онда су дефинитивно најбоље.to rusi uopce ne stignu unistiti jer se pokvari dok dode do prve linije.
Znaci, ozbiljno...nije zajebancija. moraju imati sauger unutar te haubice jer je elektronika osjetljiva na prasinu. pa onda moraju saugati (usisavati) cijelo vrijeme inace se pocne kompjuter resetirati i nece raditi. a naravno, nema rucnog unosenja kordinata i ciljanja. zadnji put su im se sve haubice vratili jer su se kompjuteri pokvarili.
I da, imaju male slapice u haubicama kada ulaze unutra da ne unose blato. jer, naravno, blato smeta.
A nakon par tisuca granata moraju ici u njemacku na popravak jer nije predvidena da ispaljuje tisuce granata (kao ruska tehnika) nego da ispali par granata. unisti cilj i ide u klimatizirano spremiste gdje se cisti. tko je mogao zamisliti da u ratu haubice ispaljuju tisuce granata u blatu ? njemci sigurno nisu....
Uglavnom pzh 2000 su najbolje haubice na svijetu. dok god isplajuju 10 granata maksimalno, na suhom, po suncu dok su na asfaltiranoj ili betonskoj podlogi i nakon toga se vrate u klimatizirano skladiste sa kontrolom temperature (oko 25 stupnjeva, sve ostalo smeta) gdje su zasticene od prasine i gdje se ociste i uglancaju. U tim uvjetima su najbolje haubice na svijetu. ukoliko se ijedna varijabla promjeni one odbiju raditi.
I ne, nije zajebancija. imate izvjestaje iz ukrajine i NATA koji vam to sve potvrduju
Ameri jesu okupirali Srbiju nakon što su izigrali rezoluciju 1244, onda su otcepili jedan njen deo bez referenduma. Slabo vam je to pamćenje, ovo sada su posledice, kmečite slobodno.Nelegalan je u uslovima rata i okupacije, šta tu nije jasno, zamisli da Amerikanci okupiraju Srbiju i pod puškama i vojnom tehnikom organizuju referendum o otcepljenju Beograda od Srbije, da li je to normalno?
Kozoljupci vs nacisti. Duel titana.
Isterali tvoje ruske mucenike koje patuljak iz Kremlja salje u smrt.
Укри истерали Амере!?![]()
15 raketica i 30 metaka, ako se od toga Rusija ne raspadne onda ne znam od čega će, DomoljUpče
Neka ti netko prevede.. GuzoljUbe15 raketica i 30 metaka, ako se od toga Rusija ne raspadne onda ne znam od čega će, DomoljUpče
![]()
DomoljUpče, Kanada šalje i 10 futrola za pištolje.Neka ti netko prevede.. GuzoljUbe
Bio je samo jedan izlaz za opkoljenog Rusa.
DomoljUpče, Kanada šalje i 10 futrola za pištolje.
Rusija u panici, DomoljUpče
![]()
U Ukrajini žele da regrutuju 20-godišnjake.
Bez „pravog broja mladih“ u AFU, Ukrajina neće pobediti, kaže bivši ministar infrastrukture Vladimir Omeljan, čija supruga i deca imaju američki pasoš.