Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija će do Irana, Kine i S. Koreje dobiti šta god zatraži. Oni dobro znaju da ako padne Rusija oni su sledeći.
Amerika odavno javno najavljuje da će do 2027. godine ući u rat sa Kinom . Ja sam ubijeđen da oni neće ući u rat sa Kinom jer su svjesni da je Kina u svom dvorištu jača . Baš to njihovo blebetanje kako će ući u rat sa Kinom pokazuje da od toga neće biti ništa .

jel ovo istina
...
Zelensky je upravo smijenio ukrajinskog ministra vanjskih poslova Dmitrija Kulebu odmah nakon intervjua za CNN

-wow.. klaunu se to nije svidjelo

Изгледа да јесте, умјесто Кулебе долази његов замјеник:

Главой МИД вместо Дмитрия Кулебы будет назначен его заместитель Андрей Сибига.

https://www.rbc.ua/ukr/news/rokirovki-kabmini-k-zminitsya-sklad-ministriv-1725384513.html

---

Ово такође може да буде склањање заслужних у завјетрину, по Залужни рецепту.

Amerika odavno javno najavljuje da će do 2027. godine ući u rat sa Kinom . Ja sam ubijeđen da oni neće ući u rat sa Kinom jer su svjesni da je Kina u svom dvorištu jača . Baš to njihovo blebetanje kako će ući u rat sa Kinom pokazuje da od toga neće biti ništa .
Nema više pojedinačnih žrtava, istok se grupisao u jedan blok, ekonomski, vojno i na sve druge načine. Čak postoje i neke informacije da su Kina i S. Koreja ušle u sistem perimetar tj. Mrtva ruka.

To je automatizovani nuklearni odgovor na nuklearni napad. Ti to znaš bolje od mene vjerovatno.
SAD su kao pobješnjeli pas koji gleda oko sebe koga da ugrize ali svi oko njega su naoružani...

mislim da bi još jedan udar Sirskog bio operacija prelaza u krivini Dnjepra. dno nekadašnjeg rezervoara, koje je isušeno nakon što je brana Kahovka dignuta u vazduh, presušilo se tokom leta. na drugoj strani basena rusi nisu postavili nikakve barijere. ta surovikinova linija ima rupu. u principu, ukrajinska vojska ima dovoljno mobilnih mostova i pontona da bi veća operativna grupa mogla da pređe razgranate rukavce Dnjepra.

međutim, takva akcija bi morala da dođe praktično niotkuda i munjevitom brzinom kako se trupe ne bi izložile ruskoj vatri. međutim, Ukrajinci imaju jasnu prednost kod aviona F-16 tj oni mogu da ostvare nadmoć u vazduhu za ograničeno vreme i prostor i tako zaštite operaciju prebacivanja od ruskih napada borbenim avionima i helikopterima. i kod ove varijante, međutim, postavlja se pitanje odakle bi potrebne snage za kopnene trupe.
Gde vas samo rasađuju...

1725396144302.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back