KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.752
120 migova 29 na Batajnici, skoro 300Skoro pa 36 godina rata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
120 migova 29 na Batajnici, skoro 300Skoro pa 36 godina rata.
2015.nije, rat traje od 2014
100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa.120 migova 29 na Batajnici, skoro 300
mali si i ne znaš neke stvari, kad se ispali interkontinentalna balistička raketa, nitko neće čekati da padme na cilj i vidi čime je napunjena. Odmah se lansira masovan odgovor spostvenim interkontinentalnim raketama sa nuklearnim bojevim glavamaNe moraju Rusi bacati nuklearke . Sarmat koji ima oko 220 tona se može napuniti i klasičnim eksplozivom a Rusi imaju još zanimljivih raketa .
februar 2014
poremetila vam se matematika u ovih 11 godina rata
druga je, treća će početi uskoroTo je praktično treća decenija rata...
Mart 2015.februar 2014
12.poremetila vam se matematika u ovih 11 godina rata
Pa optrilike imaju za jos dan dva u vr glave.Питање је колико имају, јер зашто би куповали од Кореје оно смеће...
Ne mogu zaustaviti Sarmat, obrušava se iz orbite većom brzinom od rasprostiranja nuklearne eksplozije.mali si i ne znaš neke stvari, kad se ispali interkontinentalna balistička raketa, nitko neće čekati da padme na cilj i vidi čime je napunjena. Odmah se lansira masovan odgovor spostvenim interkontinentalnim raketama sa nuklearnim bojevim glavama
a tu su amerikanci i zapad u prednosti
Zašto ne bi kupovali kad mogu kupiti po bagatelnim cijenama a mogu platiti naftom i pšenicom koje imaju u izobilju ? Municija se može čuvati 40 godina a poslije toga se mora uništavati . Koreja ima interes da rasproda staru municiju po bilo kojoj cijeni . Isti interes ima i Iran i Kina koji imaju takve municije na milione . To ne znači da Rusija ne štanca novu municiju 24 sata dnevno jer niko ne zna šta nas još čeka .Питање је колико имају, јер зашто би куповали од Кореје оно смеће...
Opet si gledao neki film a mislio da gledaš Dnevnik...ko što reče emotivno putin nekidan, "Dajte mi ukrajinske generale i ukrajinske vojnike i ceo svet će da pokorim!"
ovaj snimak samo putin u bunkeru sme da vidi u celoj rusijiOpet si gledao neki film a mislio da gledaš Dnevnik...
Rusija će do Irana, Kine i S. Koreje dobiti šta god zatraži. Oni dobro znaju da ako padne Rusija oni su sledeći.Zašto ne bi kupovali kad mogu kupiti po bagatelnim cijenama a mogu platiti naftom i pšenicom koje imaju u izobilju ? Municija se može čuvati 40 godina a poslije toga se mora uništavati . Koreja ima interes da rasproda staru municiju po bilo kojoj cijeni . Isti interes ima i Iran i Kina koji imaju takve municije na milione . To ne znači da Rusija ne štanca novu municiju 24 sata dnevno jer niko ne zna šta nas još čeka .
Da su pičeće brigade toliko zaebane, Gadafi bi i danas bio živ.
ovaj snimak samo putin u bunkeru sme da vidi u celoj rusiji
Ne lupetaj . Imam 70 godina i rezervni sam oficir . Nisi baš puno bistar . Ono što može da leti 15.000 kilometara možeš ispaliti i na cilj koji je daleko 1000 kilometara ali će letiti drugačijom putanjom . Američki oficiri su na kompjuterima razrađivali sve vjerovatne kombinacije u slučaju nuklearnog rata . Kao najvjerovatnije im je ispalo da će Rusi nuklearnim raketama uništiti Veliku Britaniju a poslije toga će sve stati .mali si i ne znaš neke stvari, kad se ispali interkontinentalna balistička raketa, nitko neće čekati da padme na cilj i vidi čime je napunjena. Odmah se lansira masovan odgovor spostvenim interkontinentalnim raketama sa nuklearnim bojevim glavama
a tu su amerikanci i zapad u prednosti
A glavnokomandujući ukrajinske vojske je Rus iz Rusije ( Sirski ) .ko što reče emotivno putin nekidan, "Dajte mi ukrajinske generale i ukrajinske vojnike i ceo svet će da pokorim!"
Vi stvarno niste normalni.Mart 2015.
Ma ja za*ebavam Aziza (@Dobro situirani gospodin ) malo.Vi stvarno niste normalni.
Putin vam je lijepo objasnio. U ukrajini je specijalna vojna operacija. Trebam citirati putina ili mozda hocete clanak zakona po kojem u ruskoj federaciji zatvaraju ljude ako kazu da je u ukrajini rat ?
Jasno ?
Ukrajina nikad nije objavila rat. niti je objavila da je u ratnom stanju. ukrajina je sluzbeno u izvanrednoj situaciji. isto kao da je poplava, potres, epidemija COVID-a...razumijete jel tak ?
Znaci, niti rusija niti ukrajina nisu sluzbeno u ratu. Cak u rusiji ako kazete da je rusija u ratu sa ukrajinom idete u zatvor.
**********************************************************************************************************
Tema rat u ukrajini je pocela 24.02.2022. u 03:59- Rat u Ukrajini (1)
sa ovim postom https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-1.945683/
citiram:
Putin je najavio "specijalnu operaciju"
https://www.rt.com/russia/550408-special-operation-putin-donbass/
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da je odlučio da da zeleno svetlo za vojnu operaciju u Ukrajini. „Doneo sam odluku da sprovedemo specijalnu vojnu operaciju“, rekao je Putin. „Naša analiza govori da je konfrontacija sa ukrajinskim snagama neizbežna.”
Znaci od tada je poceo "rat u ukrajini kao tema".
A prije toga se tema o ukrajini drugacije zvala i bavila se euromajdanom. ovo vam je prvi post
Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom
https://forum.krstarica.com/threads/previranja-u-ukrajini-i-u-vezi-sa-njom.656012/
Ja znam jer sam od pocetka bio tu i sudjelovao na temi. Preporucio bi vam svima da procitate kako je pocelo i kako evo zavrsava.
A sada lijepo od...ite svi skupa u troskocima i bavite se sa glupostima negdje drugdje.