Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne ali kad zavrsis prvi razred i pocnes prve nedelje drugi, nisi ti vise prvi vec drugi razred
znaci prva godina rata je trajala od 24.02.2022 do 24.02.2023. i isto kao u skoli kad podjes prvi dan u drugi razred to je to ti si vec u drugom razredu, tako i 25.02.2023 je vec druga godina rata. I kad upises treci razred ti prvog dana kupis knjige za treci, ne cekas da prodje 8 meseci, vec odma prvi dan ti si treci razred, tako i rat u ukrajini je usao u trecu godinu 25.02.2024. i vec gura dooobro trecu godinu i priblizava se sve vise cetvrtoj
To si sam sebi trebao da ispričaš pre nego što si počeo da lupetaš

Poslednja izmena:
ako zena zatrudni recimo u septembru 2022 i porodi se 2023, u kojoj godini je bila trudna :D
Pa ti to računaš kao dvije godine. Znači da si bio u stomaku dvije godine.

2022. i 2023.

Tako je po tvojoj formuli računanja.

San Diego Lol GIF by Aaron Della Vedova

Ma daj me ne hrani s glupostima.
Ma daj me ne hrani s glupostima.
To nisu gluposti ovi sto su kopnom prelazili u Zapadnu Evropu nisu mogli povesti decu na maraton od 3-4 000 kilometara pa su im porodice dobijale odobrenje kaasnije, dok oni sto stizali morem dolazili zajedno sa familijama, mnogo se dece i zena podavilo u turskim i italijanskim vodama.

To nisu gluposti ovi sto su kopnom prelazili u Zapadnu Evropu nisu mogli povesti decu na maraton od 3-4 000 kilometara pa su im porodice dobijale odobrenje kaasnije, dok oni sto stizali morem dolazili zajedno sa familijama, mnogo se dece i zena podavilo u turskim i italijanskim vodama.
Zašto su ti ljudi morali u EU a u susjedstvu im nema rata. Jordan, SA, zašto ih nitko nije primio?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back