Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Patetika na 8.

Tko je te ljude gurno u rat s Rusijom?Tko ih je žrtvovao radi financijske koristi?
Tko je prekršio Minske sporazume I i II?
Tko je odlučio biti NATO pudlica koja će gristi Ruse?

Pokrovsk. Vlak za evakuaciju.
Ispred je nepoznato. Iza je uništen život.
Neki od tih ljudi već su pobjegli pred ruskom agresijom i izgubili svoje domove – u Donjecku, u Bakhmutu. Imaju nekoliko stvari u malim koferima.
To je srceparajuće.

Emigrirat ćeš ti u Tursku.

AU propada.
Hteo sam vec da se preselim u Tursku na duze vreme ali zena ne dozvoljavi svaki put kad letim u Evropu prvo sletim u Istanbul pa onda dalje. Gde ti vidis da Australija propada? Nisam primetio nikakvo pogorsanje sem kada su u pitanju nekretnine ali to nema veze sa desavanjima u svetu vec politika investiranja u nekretnine umesto u ekonomiju, nema poreza na nekretnine sto navodi ljude da kupuju kuce pa je potraznja daleko veca od ponude pa viskove ne ubacuju u privredu.

Poslednja izmena:
gde sam rekao da zavrsava cetvrta godina? uvek kazem, uskoro, ili skoro 4 godine rata sto je i logicki jer:
2022 je bila prva godina
2023 je bila druga
2023 je treca

a 2024 ce biti cetvrta

ili ako ne zelis da se bakcemo godinama mozemo to stavitui u decenije pa reci
Rusija je u prvoj deceniji rata protiv ukrajine
Dva put je dva put.

gde sam rekao da zavrsava cetvrta godina? uvek kazem, uskoro, ili skoro 4 godine rata sto je i logicki jer:
2022 je bila prva godina
2023 je bila druga
2023 je treca
a 2024 ce biti cetvrta

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Niis ti tvrdio da počinje već da se navršavaju četiri godine rata.

Kada napišeš "skoro 4 godine rata" to znači da se uskoro navršavaju 4 godine rata. Kao kada pišeš da će ti uskoro biti 5 godina to znači da nemaš 5 dok ne dođe rođendan.

Doduše tu si negdje sa razvojem.

Gde ti vidis da propada? Nisam primetio nikakvo pogorsanje sem kada su u pitanju nekretnine ali to nema veze sa desavanjima u svetu vec politika investiranja u nekretnine umesto u ekonomiju, nema poreza na nekretnine sto navodi ljude da kupuju kuce pa je potraznja daleko veca od ponude i viskove ne ubacuju u privredu.
Urušava se zapadna hegemonija. Jeste li samodostatni?

2022 je bila prva godina
2023 je bila druga
2023 je treca
a 2024 ce biti cetvrta

Kako može jedna te ista godina biti istovremeno i druga i treća godina?

:D

Patetika na 8.

Tko je te ljude gurno u rat s Rusijom?Tko ih je žrtvovao radi financijske koristi?
Tko je prekršio Minske sporazume I i II?
Tko je odlučio biti NATO pudlica koja će gristi Ruse?

Pokrovsk. Vlak za evakuaciju.
Ispred je nepoznato. Iza je uništen život.
Neki od tih ljudi već su pobjegli pred ruskom agresijom i izgubili svoje domove – u Donjecku, u Bakhmutu. Imaju nekoliko stvari u malim koferima.
To je srceparajuće.

Posebno odvratan lik Gomnašenko, kad mu se ukaže na laž odma sledi blok, okupio oko sebe svitu (zajedno sa ukrowermaht bojnom) koji sline na svaki njegov post.

Nema stvarnog rizika za Putina.
Mongoli su ga pozvali u Ulaanbaatar.
Nije bilo naznaka da je riječ o nekakvoj smicalici da ga uhite.
Za mongolsku vladajuću stranku, rizici su niski.
U ovoj fazi male su šanse da će biti bilo kakvih političkih posljedica za Mongoliju, uključujući sankcije'
– France24 ima loše vijesti za Kijev, nitko neće kazniti Mongoliju.

hehehe, Haag je samo za sitnozubu stoku..

@Frtajler @JazzPiano @Marin83 @Mej bregami

Kako to da smo mi morali isporučiti generale, a kao pobjedili smo u ratu? A vidi Putina seere im po glavi šetajući se po Mongoliji :orkestar:

Kako to? Kako to?

Očigledno da ti nisi, 10 ljudi pokušava da ti objasni da grešiš ali ti i dalje trkeljišeš
Ako si na polugodištu prvog razreda po tebi ti si već drugi razred ? Jeli ?

Ne-Yo GIF by Verzuz
ne ali kad zavrsis prvi razred i pocnes prve nedelje drugi, nisi ti vise prvi vec drugi razred
znaci prva godina rata je trajala od 24.02.2022 do 24.02.2023. i isto kao u skoli kad podjes prvi dan u drugi razred to je to ti si vec u drugom razredu, tako i 25.02.2023 je vec druga godina rata. I kad upises treci razred ti prvog dana kupis knjige za treci, ne cekas da prodje 8 meseci, vec odma prvi dan ti si treci razred, tako i rat u ukrajini je usao u trecu godinu 25.02.2024. i vec gura dooobro trecu godinu i priblizava se sve vise cetvrtoj

To nije telegram.

"danas.rs" је превео шта је Елена написала на својој Телеграм страници, али су изоставили да напишу да је она упоредо у свом тексту поставила објаву са Телеграм канала медија "Оκτагон" на коју се она надовезала и коментарисала...

Оκτагон

Србија је потписала уговор о куповини 12 ловаца Рафал француске производње. Према изјави председника Србије Александра Вучића, куповина гарантује заштиту српског неба.

Међутим, уговор од 3 милијарде евра такође укључује клаузулу (у вредности од око 390 милиона долара) да Србија делимично плати посао са 36 ловаца МИГ-29.

Три ескадриле руских ловаца биће пребачене на француску страну у децембру.

Даљи пут „мигова“ лежи у Украјини. Како наводи Октагон, Србија је о овој тачки споразума обавестила Москву.

@octagonmedia.
t.me/octagonmedia/18857 - 30.1K viewsedited Aug 30 at 00:20
https://t.me/octagonmedia - https://octagon.media/ - https://www.youtube.com/@Octagon_media/videos

Еленин текст...
https://t.me/EvPanina/14797 - 73.9K views Aug 30 at 17:56
Елена Панина @EvPanina - Телеграм-канал директора Института международных политических и экономических стратегий — РУССТРАТ:https://russtrat.ru/ - 174K Subscribers - https://t.me/s/EvPanina

Nema stvarnog rizika za Putina.
Mongoli su ga pozvali u Ulaanbaatar.
Nije bilo naznaka da je riječ o nekakvoj smicalici da ga uhite.
Za mongolsku vladajuću stranku, rizici su niski.
U ovoj fazi male su šanse da će biti bilo kakvih političkih posljedica za Mongoliju, uključujući sankcije'
– France24 ima loše vijesti za Kijev, nitko neće kazniti Mongoliju.

hehehe, Haag je samo za sitnozubu stoku..

@Frtajler @JazzPiano @Marin83 @Mej bregami

Kako to da smo mi morali isporučiti generale, a kao pobjedili smo u ratu? A vidi Putina seere im po glavi šetajući se po Mongoliji :orkestar:

Kako to? Kako to?

mongolija i ne moze da bude kaznjena. Niko ih ne moze prisiliti da ispone ugovor koji su potpisali sa medjunarodnim sudom
To je njihova odluka. Mozda bude nekih reciprociteta da niko ne uhapsi i izruci mongoliji nekog begunca ili kriminalca ali ne verujem da ce biti tako. Taj ugovor nema pretnu sankcijama ili sile ako neko negde ne postuje

Kad može Srbija od 14 Migova da isporuči Ukrajini 36 što ne bi 2023. godina bila dva puta?

:hahaha:
Somovi se stvarno pale na to

Prvo je bilo "srpski migovi nisu letno sposobni ni jedan od njih 14, svi su stari i neispravni"
a sad : "Srbija isporučuje svih 36 maksimalno moderniziranih i remontiranih migova 29, a ostale koji su u skladištima šalju za rezervne dijelove"

Tražimo novu utjehu za poraz NATO-A u Ussrajini, smjena Šojgua i osvajanje Đingis Kana po Rusiji nije više interesantno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back