Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
280960717_10221673432924894_7478686703177946400_n.jpg

Jel vam se javio Rotkvica? Otišao tetki po lekove pre 2 godine i još ga nema. Rekli mu da samo u RF ima lek.

Već gledam snimke, tamo gore i nebo i zemlja, više desetina ranjenih i velike detonacije širom grada. Stubovi dima se uzdižu na nekoliko mjesta.
Ovo je do sada najjači udar na neki grad u Ukrajini.
Ukrajinci su jutros izvršili najmasovniji udar dronovima po dubini Rusije.Mislim da su dovoljno čačkali mečku i da im treba pokazati kako može biti gadno i prljavo samo što ja ne bih pokazao u Harkovu već u Lavovu u dubokoj pozadini ali Rusi valjda imaju svoje razloge.Kontaju da su iz te regije gadjani civilni objekti i civili Rusije.

Poslednja izmena:
Ukrajinci su jutros izvršili najmasovniji udar dronovima po dubini Rusije.Mislim da su dovoljno čačkali mečku i da im treba pokazati kako može biti gadno i prljavo samo što ja ne bih pokazao ovo u Harkovu već u Lavovu u dubokoj pozadini ali Rusi valjda imaju svoje razloge.Kontaju da su iz te regije gadjani civilni objekti i civili Rusije.
Ahahaha, siroti Rusi, gađali im civilne objekte i civile, pa se krenuli osvećivati? A da su im gađali vojne objekte, onda ništa?

Nikakvog odgovora nece biti. Barem ne jaceg od onog jucer i prekjucer. Prvo moraju da skupe dovoljno rakata, s one ne rastu na drvecu.
На Дивљем Западу не расту. Тамо се све дуго и веома скупо производи са све више проблема. У РФ Искандери и друго оружје и оруђе искаче из фабрика као ђаци (иначе, срећан им почетак школске године) из школе. То се зове ратна економија.

Dakle, raketa za opsirniji napad na citavu teritoriju Ukrajine ipak nema?
Dakle ako Rusi na ovakav napad na Moskvu ne reagiraju ovog tjedna jos jace nego neki dan onda mozemo biti sigurni da raketa nemaju.

A sljedeca crvena linija, raketiranje Moskve dalekometnim balistickim raketama.
Што су иначе ових дана и Бајден и Еуропска унија одбили да додатно финансирају?

Оно што је једино (осим нуклеарних бг) се управо дешава са овим насумичним гранатирањем и слањем дронова. Додао бих и оне диверзије или тачније терористичке акције.
Упоредо са овом активностима, запад покушава са исламским милитантима да по “ меком трбуху” Русије прави проблеме. Негде успева, негде не и игранке се настављају. Јерменија је добила од Руса “шут карту” због пашињана и прозападне политике, па су изгубили део територије који су годинама држали.
Невероватна је мржња према Русији и због те мржње се не сагледавају ствари (ситуација) објективно већ искључиво навијачки.
Украјина и да опстане више никад неће осетити чари суверености јер су се задужили до петог колена.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back