Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.222
Nijedan pokazateljTočnije, Rusija ga gubi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijedan pokazateljTočnije, Rusija ga gubi
IDF je gori od nacista. U odnosu na IDF, nacisti su bili obazrivi.Ne, nisu to govorili.
IDF je izuzetno obazriv, ja bih izgradio parking mnogo brže i jednostavnije.
I zašto Palesstinci ne dobivaju ono što Ukrajina dobiva?
A Rusi vole urušavati sami sebe.Pa ukoliko se u Rusiji sustav urusi, to ce biti neminovnost. Ukrajina ce im biti najmanji problem.
A pokazatelj da ga Ukrajina gubi glasi kakoNijedan pokazatelj
Ajmo sad opet o ratu protiv Japana 1905A Rusi vole urušavati sami sebe.
Cak se i ja sjećam rokanja ruskih tenkova po vlastitom parlamentu, a nisam metuzalem
Svaka vam čast. Zemlja vam u haosu, rasulu, ubijate ljude po ulicama koji ne žele na front, nemate struje, nemate vode. Eh tuge musave i mučene. Izgubili 20 i više % zemlje, bez ikakve mogućnosti povratka.I napad na energetska postrojenja po Rusiji i rokanje po ruskim aerodromima isto tako vrlo glup potez, sve znam.
Najbolje bi bilo da su kao Srbijanci digli ruke u zrak i potpisali kapitulaciju nakon par mjeseci
Smanjuje se svaki danA pokazatelj da ga Ukrajina gubi glasi kako
Ко је ушао у РФ, ушао је! Нема сада оће каки, неће каки. Остаће ту, додуше на неколико метара ниже него што су ушли. Добро, можда срећни појединци одгамижу назад, увек се неко провуче.Ukiji pokušali da sa Kurska prebace snage u Pokrovsk, Rusi ih poklopili kazetnim raketama i Iskanderima, uništili cijelu kolonu, ne daju im da izađu
![]()
Ne spamaj temu s najvećem parkingu na svijetu.IDF je gori od nacista. U odnosu na IDF, nacisti su bili obazrivi.
Pa idi tamo i ponudi im svoju ekspertizu, reference iz 2014 su ti da ne mogu biti bolje. Poneseš jedan Javelin i Gaza pada koliko najkasnije sutra.
Džaba Merkave, F35 i američki nosači aviona, od planiranih tri dana do skoro godinu dana, a kraja ni na vidiku, jer nikad neće poraziti Palestinu.
Palestincima i ne treba ono šta Ussrajina dobija, jer za razliku od Ukija Palestinci imaju srce, motiv im je borba za svoj narod i zemlju, a ne nacizam i želja za istrebljenjem drugog naroda kao u Ukija i Izraelaca.
Dok je i jedan Palestinac živ Izrael neće imati mir.
![]()
Aha, znači Rusija, najveći državni teritorij svijeta, ratuje za teritorij?Smanjuje se svaki dan
![]()
Citam ja i njihovu stranu sta pisuA pokazatelj da ga Ukrajina gubi glasi kako
20% Ukrajine ko kontroliše? Jel si ti prirodno glup ili si pohađao neki kurs?Aha, znači Rusija, najveći državni teritorij svijeta, ratuje za teritorij?
![]()
Nisu Ukrajinci neki glibavi balkanci, ne znaš ti kakva je to nacija. Preživjeli holodomor, ovo im je dječja igraSvaka vam čast. Zemlja vam u haosu, rasulu, ubijate ljude po ulicama koji ne žele na front, nemate struje, nemate vode. Eh tuge musave i mučene. Izgubili 20 i više % zemlje, bez ikakve mogućnosti povratka.
Trebali su da se ugledaju na vas proleća 1941. Takav "otpor" nisu pružile ni francuske konobarice iz serije Alo Alo.
Ma jok kad se ne mrdajuAha, znači Rusija, najveći državni teritorij svijeta, ratuje za teritorij?
![]()
Jučer Ukiji htjeli prebaciti jednu jedinicu sa Kurska na Pokrovsk, Rusi ih sve pobili u roku par minuta kazetnim raketama i Iskanderima, ne daju im da odu, ima svi da zagnoje zemlju, svi sviКо је ушао у РФ, ушао је! Нема сада оће каки, неће каки. Остаће ту, додуше на неколико метара ниже него што су ушли. Добро, можда срећни појединци одгамижу назад, увек се неко провуче.
U okupiranim oblastima nema vise etnickih Ukrajinaca koji su pobegli ili su proterani a neki i pobijeni, etnicki Rusi tamo podrzavaju Putina i bandu oni su zapoceli ovo sranje.može li mi itko reć zašto u oslobođenim podrućjima ex ukrajine (sada rusije)nema oružanog otpora kao u srbiji 1941..
"Do ujutro je gotovo, masakriraće ih"Koliko najkasnije sutra
![]()
Mislim da su Ukrajinci ove godine debelo u plusu sa osvajanjima u kurskoj regiji. Ukrajina veca za nekih 1200 cetvornih kilometara u usporedbi do prije par tjedana.Smanjuje se svaki dan
![]()