Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FAB
Russia-reboots-FAB-3000-bomb-production-sparks-900m-blast-radius-2.jpg

Prilozi

• 1200px-2022_Russian_Invasion_vehicle_marking_Z.svg.png
    1200px-2022_Russian_Invasion_vehicle_marking_Z.svg.png
    30,6 KB · Pregleda: 2
Netačno, lažeš. Ukrajinci nisu još dobili taj novac. Ne može im se predati ni kao ratna odšteta dok to neki međunarodni sud ne odredi.

Svaki post koji napišeš nešto slažeš.
Gdje pise da sam ja rekao da su vec dobili novac. Dobili su rendite na taj novac. Novac ce tek dobiti. Rusija nikad vise nece vidjeti ni kopejke od tog novca.

Poslednja izmena:

:namcor:

Западни медији: На истоку се формира нови савез на челу са Пољском

15:53 26.08.2024 (Освежено: 16:11 26.08.2024)

Пољска би могла да постане лидер на источном крилу ЕУ – да обједини земље централне Европе, скандинавске државе и балтичке републике, промовишући потребу за јачањем одбрамбених капацитета ЕУ за супротстављање Русији, пишу западни медији.
Како се истиче, Варшаву и њене партнере обједињује „осећај заједничког циља“. У овој групи се налази Пољска, Чешка, Румунија, као и скандинавске државе и балтичке земље. Представници ових држава већ „усклађују своје ставове” пред састанке лидера ЕУ у Бриселу.

Петар Бурас, шеф канцеларије Европског савета за спољне послове је истакао да постоји празнина у центру европске политике и ово је прилика за Пољску.
Према његовим речима, француског председника Емануела Макрона „други не прате“, а немачки канцелар Олаф Шолц је „веома слаб лидер“.
„Ставови ових земаља много усклађенији по важним политичким питањима, а безбедност и Русија су основа овог новог савеза“, нагласио је представник Европског савета.
Истовремено, политиколог је признао да је пољском премијеру Доналду Туску и даље „веома тешко да постигне било шта на европском нивоу, без пуне подршке Немачке и Француске“.

Gdje pise da sam ja rekao da su vec dobili novac. Dobili su rendeite na taj novac. Novac ce tek dobiti. Rusija nikad vise nece vidjeti ni kopejke od tog novca.
Vidjecemo....ako ukradu Rusima taj novac, Rusi ce se namiriti iz imovine zapadnih preduzeća...a tu je i ponesto prizemljenih aviona zapadnih avio-kompanija...sve u svemu, dovoljno, a ne sumnjam da ce Rusi iznaci jos nacina za namirenje....

Kako napreduje trodnevni blitz krieg?
Je li samoprozvana druga sv sila uspjela istjerali nasilno mobilizirane ukrajinske sarice,starce i djecu iz Rusije ili se ovi još vozikaju po ruskim stepama kao po izletištu?
Pisite o svemu samo se nemojte svadati...život je prekratak za to.
Ostajte mi dobro
Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back