Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos nisu. Ali navodno je ovdje bilo municije ekvivalenta 5 tisuca tona TNT-a, vise od trecine snage atomaske bombe koja je pala na Hiroshimu.
5FF8A3B6-2B0C-4295-AAFE-3EC9BD39F29C.jpeg

Nešto raketa? Ako je ovo nešto kako onda izgleda kad skupe mnogo?

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Svrbi te doope od jutros a?
Skupljali mjesecima, i sad nakon ovakvog napada ces morati cekati do bozica da se nesto slicno desi, ako uopce uspiju do bozica skupiti toliku kolicinu rakata. U medjuvremenu ce Ukrajinci naravno nastaviti da unistavaju vitalnu rusku infrastrukturu.

Молдавска енергетска компанија Молделецтрица извјештава о поремећајима у „енергетском систему уједињеног украјинско-молдавског блока“ као резултат напада на украјинску критичну инфраструктуру.

Такође, молдавска гранична полиција најавила је суспензију пунктова Отаци и Унгури на граници са Украјином.

Skupljali mjesecima, i sad nakon ovakvog napada ces morati cekati do bozica da se nesto slicno desi, ako uopce uspiju do bozica skupiti toliku kolicinu rakata. U medjuvremenu ce Ukrajinci naravno nastaviti da unistavaju vitalnu rusku infrastrukturu.
Kojim mjesecima kad je napad na Kursk bio prije dvadesetak dana?
Baš si puko od jutros, nešto te i glava boli?

Skuhace se tebi mozgic od preteranog lupanja
Ti si bese onaj koji je tvrdio da rusi imaju neispravne nuklearke
Ako imas sta pametno da kazes kazi,nemoj da pravis budalu od sebe
Samo ti pricekaj.
Smijali ste mi se i prosle godine kad sam najavljivao rat na teritoriji ruske Federacije.

I naravno da je ruski nuklearni arsenal u vrlo losem stanju. Ili sta mislis kako su Shojgu i njegovi suradnici uspjeli pronevjeriti 120 milijardi $?

Alo Mandrak, za dva mjeseca eto zime...sta kaze tvoja uvrnuta logika - kako ce je docekati Ukri, a kako Rusi....dedere, nasmij nas malo....

Samo ti pricekaj.
Smijali ste mi se i prosle godine kad sam najavljivao rat na teritoriji ruske Federacije.

I naravno da je ruski nuklearni arsenal u vrlo losem stanju. Ili sta mislis kako su Shojgu i njegovi suradnici uspjeli pronevjeriti 120 milijardi $?
A sta to Rusi trebaju da kupuju za odrzavanje nuklearki koje su sami konstruisali
Sta im to fali a da nemaju???
Genije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back