Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bulazniš ti? Libijci imaju penziju. Libijci imaju i hladno pivo ali nemaju više prihode od državne nafte.Ne, neću da kažem.
Bolje je primati penziju nego ne primati penziju.
Bolje je piti hladno i sveže pivo nego mlako i prokislo.
Ali to sa činjenicom da Libija nije bila raj na zemlji kao što neki misle nema mnogo veze.
No, ima još jedna začkoljica.О "Холодомору":
Прво, глад у Совјетском Савезу 1932/33. погодила је више региона, не само Украјину.
Друго, западна Украјина није била део Совјетског Савеза.
Треће, постојали су и други фактори као што су временски услови и лоша жетва 1931/2.
Четврто, ако желите да повежете државне политике и идеологије Совјетског Савеза са глађу из 1930-их, онда бисте на сличан начин требало да испитате нпр. Велику депресију (исти временски период) кроз призму капитализма и повезати је са глађу, сиромаштвом и смрћу у овом и другим случајевима.
Пето, тиме што совјетску глад из 1930-их правите искључиво због Украјине, игноришете оне у другим републикама који су патили од ње.
Шесто, НАРАВНО, западни естаблишмент користи овај догађај из идеолошких разлога да нападне Русију.
Седмо, по мом мишљењу, поред политичког наоружања глади из 1930-их, фокус на Украјини је скретање са терора који су Организација украјинских националиста (ОУН), а затим и Украјинска побуњеничка армија (УПА) починили против других група 1930-их -1945.
.....................................................
Вероватно најгори део, као Украјинаца, је то што ова ствар Холдомора делује као камен темељац модерног Укр идентитета. Као такав, ствара осећај жртве као темељ идентитета Укр. Ово је језа, а такође помера фокус са свих осталих који су патили.
Да, много Укр је умрло. Као и тона Казаха, Руса, многих других етничких група. Не знам како се ови људи не стиде да покушају да гомилају жртве. Осим ако озбиљно верују да је прљаво зло глупи москал извршио геноцид, што вероватно и чине
Такође је већина људи у Украјини умрла на подручју данашњег Донбаса који су били Руси.
После 2010. године почеле су да се чују ове теорије, када је Запад покушао да окриви Русију за све болести човечанства.
Холодомор је згодна политичка фантазија за разбијање Русије Али Да ли се то десило?
„Горка жетва“ пропагира лажи које су измислили украјински националисти. У својој рецензији Лоуис Проиецт пропагира ове лажи.
https://www.counterpunch.org/2017/03/03/the-holodomor-and-the-film-bitter-harvest-are-fascist-lies/
Manjineki sličan tvome?
Svako misli da radi pravu stvar kada neprijatelja umisljenog ili stvarnog onemoguci ili smanji polje delovanja kao Ukrajinci i Rusi sada a nekada komunisti, ustase, nacisti, Nedicevci itd.
Ne postoji nikakav Mohamed Alsakit Abdulgasem.Libijac koji živi u Beogradu, Mohamed Alsakit Abdulgasem
Pa to je njihovo a nije tvoje da ti određuješ kako će ga oni rasporediti. Ja ako imam novca šta tebe briga kako ga ja u svojoj kući trošim?naravno da je bolje...radi i zaradi lenčugo, svi bi samo nešto da dobijete...a ko će da radi?
BiografijaTo je otac ovog Roberta, koji je 1947 godište.
Izbore imali Mao , Staljin, Hitler, Tito, Putin a zajednicko im je sto niko osim njih nije mogao biti izabran.Rusija je ima izbore za parlamanet i predsjedničke.
Ukrajina ima Viki Nuland i kifle.
Na koji način bi to trebalo da pomogne Ukrajincima koje je pobio u Holodomoru... je li to neka uteha ili štaNo, ima još jedna začkoljica.
Staljin je Gruz.
Лупаш за све паре !Da je Libija bila kao Švajcarska, ona bi i danas bila kao Švajcarska.
Ali nije bila. Bila je slična našoj SFRJ, i otišla je dođavola slično kao i SFRJ.
Pročitala sam knjigu, i nisam nigdje u njoj naišla na antikomunističku a još manje antirusku pristranost. Dapače, kroz tekstove se primjećuje duboko poštovanje spram Rusije.Biografija
Studirao je na King's College Cambridge, gdje je učio ruski i starogrčki jezik. Radio je na sveučilištima u Essexu i Lenjingradu. Predavao je na Sveučilištu Keele, zatim na University College London, a od 1998. do danas na Sveučilištu u Oxfordu.
Kritika
Serviceova su djela kritizirana zbog činjeničnih pogrešaka i antikomunističke pristranosti od strane trockista Davida Northa i Serviceova kolege s Hoover Instituta, povjesničara Bertranda Patenaudea (recenzirano u The American Historical Review
Izrecitovao si sve o svom moralu u proteklih godinu, dve.Не чуди ме ни мало што вам продају М за Б. Потпуно сте изгубили морални компас.
Znači zabaguješ čim neko ukaže na totalne izmišljotine koje plasiraš.Ti si mi izvor informacija
a ti možeš da određuješ ko će šta da radi, šta da ima, kako će da se brani, napada, organizuje vojsku? ti sve možeš, a?Pa to je njihovo a nije tvoje da ti određuješ kako će ga oni rasporediti. Ja ako imam novca šta tebe briga kako ga ja u svojoj kući trošim?
Zato treba neko poput Kima, takve kao ti i Sizif pošalju na robiju čim progovore.
Teorije zavere su treći forum levo, tamo možeš da prosipaš te nebuloze, a ima i kolega da se slože s tobom.Лупаш за све паре !
Швајцарска и западне землје су богате управо зато што не дозуволјавају другима да достигну тај ниво !
Нису они ништа паметнији , само су на време почели да колнијализују и краду слабије землје !
Pročitaj tekst pa onda blebeći, kad već imaš obraza javljati se nakon nedavanja odgvora na postavljeno ti pitanje.Na koji način bi to trebalo da pomogne Ukrajincima koje je pobio u Holodomoru... je li to neka uteha ili šta
Московска патријаршија је бољшевичка лажна црква антихристова, погрешно је комунистичком именовао колега... Много је гора од комунистичке цркве, више је синагога него црква...
Odgovor na pitanje je činjenica da su ih decenijama komunisti ugnjetavali, i naravno da nisu dobrodošli na teritoriju Ukrajine.Pročitaj tekst pa onda blebeći, kad već ima obraza javljati se nakon nedavanja odgovora na postavljeno ti pitanje.
Ono kulutra kauboja.
Zašto su Trumpa pokrali?Izbore imali Mao , Staljin, Hitler, Tito, Putin a zajednicko im je sto niko osim njih nije mogao biti izabran.
Ok, evo sam malo provjeravao i došao do sledećih informacija:Ne postoji nikakav Mohamed Alsakit Abdulgasem.
To je nečija izmišljotina sa Fejsbuka koju su prepisali svi redom. Ali ako kreneš unazad videćeš da ta vest uopšte nema kredibilan izvor niti da se do tog Libijca može doći.
A tačno i da postoji, to je nečije lično mišljenje. I kod nas imaš matorih deda koji žale za Jugom kad se na klupi u Drvaru moglo spavat na putu za Opatiju, moj ti!