Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 63.330
Jel vi stvarno necete da vidite, da je vise od pola snimaka, video igrice... Mislim, toliko je ocigledno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vi stvarno necete da vidite, da je vise od pola snimaka, video igrice... Mislim, toliko je ocigledno.
Zloslutan naslov
Tj bežaće u nadi da će Rusi dići ruke od gonjenja,
Преко Дњепра нема ничега заиста битног, осим простора сумњивог власништва. Блекрок је џаба кречио. Чизма која гази целу постојбину древних Укра би била невероватно скупа, фактички окупација. Нека се о свом јаду забаве и плаћају дугове. Лако ће да их прогласе кривим за губитак рата и инсистирају на сваком долару. А и Еуропска унија ће преко ноћи да заборави пријем девастиране територије, а лихвари ће своје да наплате. О ОТАН нема ни речи. На наговештај, сручиће се Армагедеон на њих. Тамо РФ нема кога да штеди.Док чизма не прегази целу Украјину, ја не верујем да би ту било мира. Било би ко Израел и Палестина, нон стоп пушкарање, мање више као што је и било и током "мира" у Донбасу од 2014-е, па на овамо.
Ode Klovnu municija.