LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.332
Posle uništenja prelaza kroz Oskol, Oružane snage Ukrajine pokušavaju da uspostave nove, ali ih odmah napadaju ruske Vazdušno-kosmičke snage.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaju demokratiju u jeuropi?!?!Mađarska je blokirala 35 milijardi evra pomoći EU Ukrajini, — Euronevs.
Budimpešta će blokirati novac do američkih izbora. Orban želi da vidi ko će postati predsednik.
A Evropa bespomoćno gleda.
Kad nacista zaleleče jbt
Ako novac nije problem zašto plin i struja poskupljuju 20%?Ne, nego ce ubrzati demiilitarizaciju i deindustrijalizaciju Rusije. Novac za kuhanje ruske zabe nije nikakav problem. Do konacng sloma ruskog sveta, tako da vise ne predstavljalju nikakvu opasnost za susjede.
Supersila br 1 Merika spala na to da ih Trokutistan spašava
https://www.dw.com/bs/bih-partner-zapada-u-snabdijevanju-ukrajine-municijom/a-68396553
Leopardu je nužna Gretina zaštita.Leopard 1 je poznat da ima najslabiji oklop među svojom generacijom, kamoli modernijim
Koncept je bio da se štiti svojom brzinom i manevrabilnošću na bojnom polju.
Naravno u statičnom ratu u Ukrajini to ne pali i Rusi to najbolje znaju sa ogromnim gubicima svaki dan.
Što je iz Bosne stizalo? Oružje?Nema ni od toga vise nista...nl
Neki Mujo mafija sje.bo i glavni put i zeleznicu sa divljim kamenolomom kod Jablanice...
I sad nemaju ni cime ni kuda do luke Ploče da prebace ugovorenu robu...
Bar do leta-jeseni sledece godine nece se to skrpiti...a do tad... Putin pobedjuje na izborima u Kijevu
...
Što je onda NATO?2. greške - prvo, nacisti su u Rusiji jer pokušavaju aliminisati drugu državu i narod što je nacizam onako školski primer.
Drugo - predsednik Srbije kojeg ti obožavaš se redovno susreće sa predsednikom Ukrajine, a njegova žena je i bila u toj zemlji. Kao onda ne postoji?
LOL
Rusija od Kinzala, Satani, satelita, armati, su57, dronova, jahanja Medveda i Ajkula, Ka52 helikoptera, kalibara, Iskandera, Smercova, s400 i s500
Spala na one jadne mucenike iz Severne Koreje
Prosto je neprijatno koliko dobro ide Rusima @Lepi Bora ©®™
Znam da je konkurencija vrlo jaka i neko se možda naljuti, ali znaj da si mi i dalje omiljeni klovn na temiOpet naravno kremljobotske iluzija. Rusija je vec poprilicno demilitarizirana, a sada su na putu da demilitariziraju i Sjevernu Koreju i Iran.
Drago mi je da da te propadanje ruskog sveta nasmijava.Znam da je konkurencija vrlo jaka i neko se možda naljuti, ali znaj da si mi i dalje omiljeni klovn na temi![]()
Novac za kuhanje ruske zabe nije problem. Svaki cent je odlicno ulozen posto zapad sad ima sansu da za sicu Rusiju baci na koljena i odstrani u potpunosti njihov retrrogradni utjecaj na susjede.Ako novac nije problem zašto plin i struja poskupljuju 20%?
Ja ne bi podcjenjivao Sjevernokorejce.LOL
Rusija od Kinzala, Satani, satelita, armati, su57, dronova, jahanja Medveda i Ajkula, Ka52 helikoptera, kalibara, Iskandera, Smercova, s400 i s500
Spala na one jadne mucenike iz Severne Koreje
Prosto je neprijatno koliko dobro ide Rusima @Lepi Bora ©®™
Bice joj lakse kada vidi da je sada ponosni vlasnik delica crepa, glave eksera ili plocice kraj bazena, na nekoj od ovih vila.Hoće li mali firer pomoći nastradalom narodu amerike od uragana
rusa ima 150 000 000 i više milijuna sa izbjeglicama i pripojenim oslobođenim teritorijama---inače sve više ljudi dolazi u rusiju sa zapadaZa mene je enigma kako postoje ljudi sa takvim mozgom kao ti...kako to funkcioniše ??...kakve su to sinapse, koja kombinacija gena to proizvodi ?!?....Rusa ima 140 000 000, Ukrajinaca ni 30 000 000....Rusi imaju najveću namjensku industriju na planeti, Ukrajinci zavise od donacija i kredita...najbogatije zemlje ovog svijeta filiju Ukrajinu vec deset godina, sto novcem, sto oruzjem, sto kreditima, sto tehnikom, stručnim kadrovima, te na kraju placenicima, tj. ljudstvom....i gube...pa ko ce koga iscrpiti, diko moja....bog ti dao zdravlja i srece, a pameti ponajviše....