piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.543
12. aprila, sad je oktobar.
Nemate nista novo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemate nista novo.
Nemate nista novo.
kada su rusi bili gladni i bedni?
Oh vidi ko pita, ne znas to,ali znas kad ce biti zatvoren (koji naravno nije zatvoren) neki morski prolaz...kada su rusi bili gladni i bedni?
12. април је скоро 6.октобар. Питај добро уроканог к...12. aprila, sad je oktobar.
Nemate nista novo.
Ne moras je ismevati jer ne znamo zasto tako izgleda, najverovatnije neka bolest.
Ovakvi:Putkovim ludilom?
...navode necije ludilo...Bahmut vise ne postoji, prosao gore od Hirosime.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-34.1004056/page-162#post-49298249
Stanje je isto,to sto me zoves lazovom kao i febo mesecima ne menja nista,ukrajina ce jednog dana biti rasparcana,ja cu i dalje da lazem.Sva sreca i ti si prestao lagati da si "na terenu"
Djes Bahmutski fotoreporteuStanje je isto,to sto me zoves lazovom kao i febo mesecima ne menja nista,ukrajina ce jednog dana biti rasparcana,ja cu i dalje da lazem.
Ne ismijavam ju. No, moraš priznati da je groteskno, pretila ravnateljica muzeja gladi.Ne moras je ismevati jer ne znamo zasto tako izgleda, najverovatnije neka bolest.
Vjerojatno neki hormonalni poremećaj.pa, necemo lagati
debela je, bas
ne 20kg viska, nego 80kg viska
ponavljam kada su rusi bili gladni i bedni...?....a morski prolaz?...bit će istog trena zatvoren kada započne napad na iran i ostat će zatvoren tri do četiri godine.Oh vidi ko pita, ne znas to,ali znas kad ce biti zatvoren (koji naravno nije zatvoren) neki morski prolaz...
Kao po komandi...I svi istu frazu...kad dobiju naloge od gazde
AI na djelu.Ovo me podseća na pripadnike ukrowermaht bojne, kad dobiju naloge od gazde, i svi u glas počnu da trkeljišu
Pogledajte prilog 1621318Pogledajte prilog 1621319Pogledajte prilog 1621320Pogledajte prilog 1621321
Slijedeća dva tjedna su ključnaRAT U UKRAJINI Ruski napad dronovima na Kijev: "Napadi su izvedeni u talasima i iz različitih pravaca"
Rat u Ukrajini traje 954 dana, civilnih žrtava bilo je u Donjecku dok ukrajinsko tužilaštvo tvrdi i da su četvorica njihovih vojnika pogubljena u Vovčansku čime je izvršen ratni zločin. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da očekuje da naredna nedelja bude istorijska za odbranu Ukrajine i da će "smislene odluke" biti donete u okviru sastanka Kontakt grupe za odbranu Ukrajine u američkoj vazduhoplovnoj bazi Ramštajn, zakazanog za 12. oktobar, na kome će biti reči i o "Planu za pobedu" koji je Zelenski već izložio. Narodni poslanik Oleg Dunda iz partije "Sluga naroda" Zelenskog, izjavio je da je potrebno premestiti vojne operacije ukrajinske vojske i na teritoriju Belorusije, pored Kurske i Brjanske oblasti Rusije. Belorusija ne bi mogla da se odbrani od takozvanog plana "a la Prigožin", rekao je Dunda.
Ključni događaji:
- Zelenski: Naredna nedelja bi mogla biti istorijska za odbranu Ukrajine
- Dve osobe poginule, šest povređeno u ruskom granatiranju Donjecka
- Ukrajinsko tužilaštvo istražuje ubistvo četiri ukrajinska zarobljenika u Vovčansku
- Ukrajinski poslanik: Vojne operacije treba premestiti i u Belorusiju
Bravo, bravo, identičnoKao po komandi...I svi istu frazu...
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-34.1004056/page-263#post-49337282
NPCs r idiotsOvo me podseća na pripadnike ukrowermaht bojne, kad dobiju naloge od gazde, i svi u glas počnu da trkeljišu
Pogledajte prilog 1621318Pogledajte prilog 1621319Pogledajte prilog 1621320Pogledajte prilog 1621321
Ludilo i demencija su dve razlicite bolesti.Ne postoji Rus u visokoj politici koji ima demenciju, kamo li toliko uznapredovalu, kao Pampers Joe
Tako da Rusi ipak nisu najnapredniji u svemu