piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.537
Osoba ne postoji..Kako znaju da je nastradao?
Kako je nastradao?
Na osnovu cega znamo da je ova osoba uopste postojala u Ruskoj vojsci?
Jel' ti sad lakše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osoba ne postoji..Kako znaju da je nastradao?
Kako je nastradao?
Na osnovu cega znamo da je ova osoba uopste postojala u Ruskoj vojsci?
tih 5 milijuna je poginulo ali nemaju dokumentacije o njima, za 10 milijuna poginulih ima zvanicnih podataka, plus tiu je i 30 milijuna ranjenih od kojih 6 milijuna tesko i invalidizirano kao i 18 milijuna zarobljenih. Ako se doda i skoro 20 milijuna vojnosposobnih koji su pobegli iz drzave, jasno je da ukrajina polako gubi ovaj ratJos se ne zna sudbina vise od 5 miliona vojnih obveznika koji su izbrisani sa vojnih spiskova vojnih odseka sirom Ukrajine. Takodje se ne zna gde je nestalo sa linija fronta preko 1,2 miliona ukrajinskih vojnika.....Ukrajina ne negira ove podatke , ali odbija da da sire informacije i odgovore pravdajuci se da ce to sve biti obelodanjeno nakon zavrsetka sukoba kako se ne bi narusio moral vojske i naroda
Jbt, čovek piše ćirilicom i ekavicom, ti ga prozivaš da je Hrvat?
Na stranu to što se izlupetao - vidi se da je iz Srbije.
Da nema Gugleta rekao bi 'Dobar, dooobar!'.Bar napisi nesto svoje, radis copy/paste sa foruma.hr i samo prebacis na cirilicu.
pa nađi je!
kako to da postoji samo taj jedan jedini screenshot te navodne objave.
nijedan drugi! i to mutno.. i to je uslikao neki rus.
pa daj ... znaš koristiti komp znaci imas bar zrno mozga..
pored toliko fejkova s obje strane ovo ne smrdi??
kažu neko tko poznaju materiju da ne ide njemačka ekonomski unazad samo zato što im je manjak jeftinih energenata već što su izgubili golemo rusko tržište i šta su počeli ulagati goleme iznose novca u vojsku i modernizacijuSve više verujem da Kinezi Rusima uplaćuju silan novac. Krišom.
Ukrajina sama po sebi ne može armiju od milion vojnika u ovako visoko-sofisticiranom i razornom sukobu, izdržavati najviše mesec dana.
Sve preko toga je NATO sredstva, oprema i tehnika.
Problem je što ni Rusija ne bi trebalo da je sposobna voditi ovaj rat sa pola miliona vojnika., duže od 6 meseci.
To i jeste bio cilj ovih NATO zlotvora. Nameravali su je ekonomski baciti na kolena.
Rusija ipak ulazi neokrznuta u treću godinu sukoba, pobeđuje i čak je povećala broj vojnika koji učestvuju u sukobu na 750.000.
Tu nedostaje neka ogromna lova na ruskoj strani.
Pa nemoguće da će ona sama baciti na pleća čitav zapadni zločinački svet. Ili Kinezi ili Bog. Nema trećeg.
Interesuje me samo ti sa vojnog spiska. Te sto ti pominjes me ne zanimaju..tih 5 milijuna je poginulo ali nemaju dokumentacije o njima, za 10 milijuna poginulih ima zvanicnih podataka, plus tiu je i 30 milijuna ranjenih od kojih 6 milijuna tesko i invalidizirano kao i 18 milijuna zarobljenih. Ako se doda i skoro 20 milijuna vojnosposobnih koji su pobegli iz drzave, jasno je da ukrajina polako gubi ovaj rat
S druge strana na ruskoj strani su poginuli vojnici Igor, oleg, Aleksandar i Vasilij, kao i zastavnik Nikita i kapetan Sasa kao i jedan civil zaposlen u ministarstvu obrane rusije koji je nosio dokumenta na ukrajinsko ratiste pa sleteo ladom u jarak i poginuo
NAFO prdnuo u cabar
Kakis vec dve godine jedno te istoNAFO prdnuo u cabar
USA se ukakilaa
Mlogo strelice, sam crto ili iz poverljivih izvora
Demilitarizacija Rusije se ce dovesti do sloma sustava i to kas se svi budu najmanje nadali.
Рачуна ли се Холивуд?Si vidio nekog F-16 da leti, osim u mašti?
Ne.Osoba ne postoji..
Jel' ti sad lakše?
ti nemas podatke sa vojnog spiska ukrajineInteresuje me samo ti sa vojnog spiska. Te sto ti pominjes me ne zanimaju..