KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.543
Tek kad DomoljUpče potvrdi da nisu makete povjerovat ćemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek kad DomoljUpče potvrdi da nisu makete povjerovat ćemo.
Da,cim pobedi.Ukrajina će pobjediti bez obzira na to što tko misli.
1908
Još jedanNe znam jesi li pisao po forumu kada je agresija na Ukrajinu počela,
Aleksandar Makedonski se okreće u grobuAleksandar Makedonski(ne kreveljim se šta je čovek poginuo, počivao u miru, nego radi imena) je poginuo kod mesta Starica u harkovskoj oblasti
![]()
Треба показати ово оном крелцу шта значи на булјукеОружане снаге Русије уништиле су у Сумској области конвој Оружаних снага Украјине од преко 20 јединица технике, који је ишао ка Курској Суџи!
*****************и су путовали експресом до Бандере, до 300 људи!
Друг Искандер је работао!
japan nije postojao prije 19081908
Ajmo još tri godine urikverc i eto ga rat protiv Japana
Promjene radi daj nešto novo za utjehu zbog još jednog izgubljenog rata NATO-a, npr. Aleksandar Veliki u Đingis Kan, siguran sam da su i od njih Rusi gubili bitke
![]()
Opusti se, sve ide po planu.cuj , vidim da si znalac , more koja marica koja zna oko svih qqqur aca
nego , ides i ti tamo gde su svi znalci i bore se sa maricom oko znanja i velicini
obooooor
Neće... Mislim da je dovoljno da rokne neku zemlju koja nema mogucnost da uzvrati kao npr Nemačku Holandiju i sl. Pa kad im prebace loptu onda te pitam to isto ...Da li će Ameri da se samoubiju radi Nemaca Holanđana i sl .. artikal 5Znaci Putin ce zbog tih regija odvesti ostatak Rusije u nuklearni holokaust? Interesantno razmisljanje.
Niko nema mooda da krstarećom raketom gađa Rusiju u granicama pre 2014. godine, jer je Lavrov izvukao uši engleskom ambasadoru i pretio mu prstom.Britanska krstareća raketa uništila skladištw municije u predgrađu Moskve
ПечалбариAleksandar Makedonski se okreće u grobu
I ja sam za toNeće... Mislim da je dovoljno da rokne neku zemlju koja nema mogucnost da uzvrati kao npr Nemačku Holandiju i sl. Pa kad im prebace loptu onda te pitam to isto ...Da li će Ameri da se samoubiju radi Nemaca Holanđana i sl .. artikal 5..Sugiurno neće a to bi bio pravi ruski rulet i kraj NATOa ako ne odgovore..
Mislim da i Njemacka i Holandija mogu da od Rusije naprave nuklearnu pustinju uz pomoc prljavih bombi. Atomske bombe su samo jedno od mogucih oruzja za masovno unistavanje.Neće... Mislim da je dovoljno da rokne neku zemlju koja nema mogucnost da uzvrati kao npr Nemačku Holandiju i sl. Pa kad im prebace loptu onda te pitam to isto ...Da li će Ameri da se samoubiju radi Nemaca Holanđana i sl .. artikal 5..Sugiurno neće a to bi bio pravi ruski rulet i kraj NATOa ako ne odgovore..
Mikola traži da se upali svetlo, već treći put pušiZurka u harkovu,bez struje se taslaci sve redom
Sve je moguce,samo ne vidim poentu da uvlacis te idiote u nuklearne igre jer mogu da dobiju nuklearnu zimuMislim da i Njemacka i Holandija mogu da od Rusije naprave nuklearnu pustinju uz pomoc prljavih bombi. Atomske bombe su samo jedno od mogucih oruzja za masovno unistavanje.
pokojni ima preko 50 god...mlađi su bili u volksturmu koji su branili berlin 1945.Aleksandar Makedonski(ne kreveljim se šta je čovek poginuo, počivao u miru, nego radi imena) je poginuo kod mesta Starica u harkovskoj oblasti
![]()
rusija ima pravo na samoobranu...zar ne ?