Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aleksandar Makedonski :zblesav: (ne kreveljim se šta je čovek poginuo, počivao u miru, nego radi imena) je poginuo kod mesta Starica u harkovskoj oblasti

GWYiykTWIAAd1eO

⚡ Оружане снаге Русије уништиле су у Сумској области конвој Оружаних снага Украјине од преко 20 јединица технике, који је ишао ка Курској Суџи!

*****************и су путовали експресом до Бандере, до 300 људи!

Друг Искандер је работао!

Треба показати ово оном крелцу шта значи на булјуке :namcor:

Znaci Putin ce zbog tih regija odvesti ostatak Rusije u nuklearni holokaust? Interesantno razmisljanje.
Neće... Mislim da je dovoljno da rokne neku zemlju koja nema mogucnost da uzvrati kao npr Nemačku Holandiju i sl. Pa kad im prebace loptu onda te pitam to isto ...Da li će Ameri da se samoubiju radi Nemaca Holanđana i sl .. artikal 5 :) ..Sugiurno neće a to bi bio pravi ruski rulet i kraj NATOa ako ne odgovore.. Opasna igra ali ako budu protiskali negde će da pukne a sugurno neće između sila gde je jedina opcija kraj sveta ..

Britanska krstareća raketa uništila skladištw municije u predgrađu Moskve

Niko nema mooda da krstarećom raketom gađa Rusiju u granicama pre 2014. godine, jer je Lavrov izvukao uši engleskom ambasadoru i pretio mu prstom.
Ukropi bi se i usudili, ali ih nemaju, Englezi ih imaju ali ne smeju. Još se tresu od Lavrovog prsta.

Neće... Mislim da je dovoljno da rokne neku zemlju koja nema mogucnost da uzvrati kao npr Nemačku Holandiju i sl. Pa kad im prebace loptu onda te pitam to isto ...Da li će Ameri da se samoubiju radi Nemaca Holanđana i sl .. artikal 5 :) ..Sugiurno neće a to bi bio pravi ruski rulet i kraj NATOa ako ne odgovore..
I ja sam za to
Treba rusi za primer da zgovnaju jednu od NATO zemalja i da im pokažu da jenki neće ni q****da mrdnu zbog njih nego da im samo ponuide ugovor a za kupovinu oružja
Može za početak one čivave Litvanije , Estonije.....

Neće... Mislim da je dovoljno da rokne neku zemlju koja nema mogucnost da uzvrati kao npr Nemačku Holandiju i sl. Pa kad im prebace loptu onda te pitam to isto ...Da li će Ameri da se samoubiju radi Nemaca Holanđana i sl .. artikal 5 :) ..Sugiurno neće a to bi bio pravi ruski rulet i kraj NATOa ako ne odgovore..
Mislim da i Njemacka i Holandija mogu da od Rusije naprave nuklearnu pustinju uz pomoc prljavih bombi. Atomske bombe su samo jedno od mogucih oruzja za masovno unistavanje.

ALi naravno to samo u teoriji , posto bi Amerikanci u tom slucaju Rusiju spalili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back