Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.538
Taaacnoooo! Braaavooo!Jedna godina 12 mjeseci...
Je l' si sam to znao ili je pisalo u garanciji nekog bojlera preradjenog u raketu na kom si jahao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taaacnoooo! Braaavooo!Jedna godina 12 mjeseci...
Da i nakon 24.2. 2025. ide četvrta godina rata.
Dakle idemo ponovo:
Feb 2022-feb 2023-prva godina rata
Feb 2023-feb 2024-druga godina rata
Feb 2024-avg 2024- pola godine treće godine rata
4 godine minus 2,5 godine rata-1, 5 godina rata razlika.
Pa dobro jbm. miša ajd što vas u hrvatskoj ne uče istoriju izgleda ni matematika nije jača strana.![]()
Možda tvoj kanalizacijski humor negdje prolazi..Taaacnoooo! Braaavooo!
Je l' si sam to znao ili je pisalo u garanciji nekog bojlera preradjenog u raketu na kom si jahao?
Ajde se prvo dogovorite vi u hrvatskoj da li pocinje za 4 meseca kako kaze hrvat broj 1 ili za 6 meseci kako tvrdi hrvat broj 2.Da i nakon 24.2. 2025. ide četvrta godina rata.
Šta tebi tu nije jasno?
Ili ti ovo sve predugo traje a bio si strašni optimist 24.2. 2022.
I to sa prsticima je za uvazenog Admina malo tezeznači ti 2022 i 2023 stavljaš u jednu godinu, pa 2023 i 2024 opet u jednu
spakovao si 4 godine u 2
e tako lažu i putina u bunkeru i zato mu ne ide tako dobro
aj probaj ovako sa prstićima na ruci i počni da brojiš:
rusi napali ukrajinu 2022 (i podigneš jedam prstić)
pa se borili i 2023 (i podigneš još jedan prstić)
pa se tuku i 2024 (i podigneš još jedan)
i bliži se i 2025...
i sad izbroj koliko prstića si podigo
može da ređa zrna kukuruza ako mu je lakšeI to sa prsticima je za uvazenog Admina malo teze![]()
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/page-273#post-49608793Ide cetvrta godina, ali dobro pijani gospodin je rekao 4 godine,...
... a ne cetvrta godina.
Интересантна концепција за аку тенк,gle tenk na baterije , i stao pored bandere da nadopuni baterije kada ono
nema zica, nema struje ...
ja sam i 2022ge govorio dve godine rata a ovi putofili se smejali, pa došla druga godina ja givorio da su tri, i tu su se smejali ali ne baš onako od srca, sad kad kažem da je skoro četvrta se nerviraju i pateKraj diskusije, pogledajte datum:
Pogledajte prilog 1599643
To čak nije ni u Ukrajini. Sve će biti dobro ako uzmeš lijek.Onda su to stari izbušeni mrtvi okupatori. Hoće li oživjeti? Neće. Svi do jednog će izginuti u Ukrajini.
Prvo, eno gore sta si govorio.aj vidi dali sam govorio skoro 4 (u najvećem broju slučajeva)
Znam ja da ti od starta lažeš.ja sam i 2022ge govorio dve godine rata a ovi putofili se smejali, pa došla druga godina ja givorio da su tri, i tu su se smejali ali ne baš onako od srca, sad kad kažem da je skoro četvrta se nerviraju i pate
Šta tebe muči cakani su 1 ili 2 ?Ajde se prvo dogovorite vi u hrvatskoj da li pocinje za 4 meseca kako kaze hrvat broj 1 ili za 6 meseci kako tvrdi hrvat broj 2.
Pere se unapred, istina je da su oni decenijama na silaznoj putanji, neko vreme su se vadili pranjem novca za belosvetske lopine ali sada su i njih prevarili i ostali bez ičega.
UPRAVO: Starmer priznaje da je ekonomija Ujedinjenog Kraljevstva u teškom stanju
Starmer je upozorio da će proračunska izjava njegove vlade biti "bolna" i zatražio od ljudi da prihvate "kratkoročnu bol za dugoročnu dobit".
"Stvari su gore nego što smo mogli zamisliti.
Nisam zamišljao da će se u državnim financijama stvoriti crna rupa od 22 milijarde funti." rekao je.
Ovo se događa samo nekoliko mjeseci nakon što Ujedinjeno Kraljevstvo već godinama financira rat u Ukrajini i izvrši nekoliko besplatnih isporuka oružja Izraelu.