Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.251
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
@Dе Sisti,
ovaj post
.
Па неким људима треба веровати, а ти си чини ми се направио погрешан избор.
Даклем ево егзактно, шта је Украјина потписала.
На овом линку имаш комплетан текст споразума о формирању Заједнице независних држава.
На страни 8 налази се члан 5 који гласи:
![]()
.
У преводу:
Високе уговорне стране једна другој признају и поштују територијални интегритет и неповредивост постојећих граница унутар Заједнице.
Сада се врати на оно што сам писао и многе ствари ће ти бити јасније.
.
Јел ти то озбиљно?.
@Dе Sisti,
ovaj post
.
Па неким људима треба веровати, а ти си чини ми се направио погрешан избор.
Даклем ево егзактно, шта је Украјина потписала.
На овом линку имаш комплетан текст споразума о формирању Заједнице независних држава.
На страни 8 налази се члан 5 који гласи:
![]()
.
У преводу:
Високе уговорне стране једна другој признају и поштују територијални интегритет и неповредивост постојећих граница унутар Заједнице.
Сада се врати на оно што сам писао и многе ствари ће ти бити јасније.
.
Misliš na ove Ukre? Stvarno nije humano ovo što ih je snašlo:
Јел ти то озбиљно?
Teši se Pizzi, teši se, mnogo zahebani ti Rusi, gine se s njima a da ih nikad i ne vidiš, al bez brige, ima Klovn još Ukra za prinošenje na žrtvu, tj paljenicu.Autosugestija?
jel su to te teritorije na kojoj se ovaj otpad nalazi teritorij koga kontroliraju ukriMisliš na ove Ukre? Stvarno nije humano ovo što ih je snašlo:
Pogledajte prilog 1593793Pogledajte prilog 1593794Pogledajte prilog 1593795Pogledajte prilog 1593796
Pogledajte prilog 1593797
Očekuješ nešto drugo od zapenušanog trola?.
Сада не верујеш ни својим очима?
.
Kill zone bolje rečeno. Ima i ogromnu prednost: Rusi nekako začarali teritoriju pa uopšte ne radi Ukro elektronsko ometanje, dronovi seku sve što pomoli nos.jel su to te teritorije na kojoj se ovaj otpad nalazi teritorij koga kontroliraju ukri
Побогу, човече, да ли си реалан?.
.
Побогу, човече, да ли си реалан?
Teši se Pizzi, teši se, mnogo zahebani ti Rusi, gine se s njima a da ih nikad i ne vidiš, al bez brige, ima Klovn još Ukra za prinošenje na žrtvu, tj paljenicu.
.Побогу, човече, да ли си реалан?
Дакле, ти тврдиш да овај члан значи да Украјини губи право на постојање у случају да напусти ЗНД?.
.