Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha buahaha....vrijede rublje zbog kojih tvoji bosanci idu ratovat za ruske fašiste:hahaha:
Једини фашисти, једини наследници и поштоваоци до имбецилности фашизма су државе ЕУ. Тешко је са твоје позиције уочити тај четврти рајх али свакако не мења ту чињеницу.

Season 8 Wow GIF by The Office
bbq cooking GIF by NowThis

Можеш ли да прекинеш са идиотским приказима пржења меса?

Такмичиш се да будеш већа животињка од двојице усташа који су прекинули са овим прије неколико мјесеци, јер их је вјероватно неко од Модератора приватном поруком упозорио на морбидност реченица i слика или .gif-ова, као што је "Cvrci Rusetina" и истим таквим приказима меса на жару које си ти поставио.
"Цврчи Русетина" је требало заједно са сличним сликама које и ти постављаш да прикаже срећу ујкана "Mstislava" који ужива док се пржи месо Rusa-Rusetina.

Хоћеш опет да претвориш тему у размјену идиотлука и морбидних слика са пржењем меса?

Medvedev:

“Kako ja to vidim, postojala je određena opasnost od kasne, koliko god teoretske, ‘pregovaračke zamke’ u koju je naša zemlja mogla upasti, pod određenim spletom okolnosti. Govorim, naravno, o preuranjenim i nepotrebnim mirovnim pregovorima koje je sugerirala međunarodna zajednica, a potom nametnula kijevskom režimu. Razgovori koji su imali nejasne izglede i bez opipljivih rezultata.

Sada kada su neonacisti izveli svoj teroristički napad u Kurskoj oblasti, sve se vraća na svoje mjesto. Neobavezno čavrljanje samozvanih posrednika o čestitoj temi mira je prestalo. Čak i ako to ne mogu izgovoriti naglas, svi prepoznaju realnost situacije. Oni razumiju da nema PREGOVORA DOK NEPRIJATELJ BUDE POTPUNO I POTPUNO UNIŠTEN!

Što se tiče ološa ružnog lica s razbarušenom bijelom frizurom iz zemlje koja je pomogla u pripremi terorističkog napada: ne bi trebao biti previše nestrpljiv da to slavi. Njegova je zemlja za dijelove bivše Ukrajine još uvijek pod njihovom vlašću zagorčala stvari i sada će biti puno više besmislenog trošenja, puno više uništenih oklopa i radikalno veći broj lijesova. A bijedni ukrajinski kmetovi nastavit će ljubiti okrvavljene ruke svojih anglosaksonskih gospodara, svladani zahvalnošću ovim nekrofilima koji uživaju u zlostavljanju svojih podanika.”
"Разбарушени" је један од великих ратних злочинаца који не би требало да чека Божију правду, него да му неизоставно суди овозомаљска. Колико је то реално видећемо, али једна уцена на његову главу би прилично убрзала ствари.

Pametan čovek se nada najboljem ali se priprema za najgore.

Verovatno nisi sposoban da to razumeš.
Као вишедеценијски пројектант и програмер увек сам се држао следећих принципа:
- подаци комитента су његови и као такви апсолутна тајна за све осим мене лично, коме су потребни да завршим посао и моје је да их што пре заборавим;
- први Хипократов принцип - "не нашкодити". Уколико нисам у стању да стопостотно решим проблем, а да не оштетим , препуштам га другима.
- "сценарио најгоре ситуације" према коме сам правио све своје програме, зато и дан данас раде, мада сам већ годину дана у пензији, неки и више деценија. Када ствари иду добро, све је лако, али треба издржати (мислим на програм) када крену баш лоше.

Poslednja izmena:
Једини фашисти, једини наследници и поштоваоци до имбецилности фашизма су државе ЕУ. Тешко је са твоје позиције уочити тај четврти рајх али свакако не мења ту чињеницу.
I ne kriju više.Pre je to bilo uvijeno u neku oblandu kao neka pomoć državi u sukobu (mada je i to diskutabilno) a sada otvoreno daju instrukcije i biraju ciljeve.Otvoreno podržavaju neonacistički pokret u Ukrajini.Jer je do sada izašlo na svetlost dana brdo materijala o tome ko su i šta su ti Ukrajinci a EU ih podržava.

Једини доказани, по сопственом признању, потомак фаштиста је @linch и зато је он толико велики антифа, пере породичну историју. Остали су прилично прикривени, нису се јавно, што је сада модерно да се каже "аутовали!
Сви моји, укључујући и мене су ратовали за Србију, без обзира ко је био на њеном челу. И како се у ком тренутку звала - Србија, Југославија, СФРЈ, СРЈ, свеједно. Нико није носио теткама лек, а и тетке, нека је Богу хвала, су биле здраве.

По једну моју тетку су једне ноћи дошли четници. Баба их је на коленима измолила да је не воде, него да је сутра доведе познаник, припадник "Пољске страже". Погрешили су. Ни у извиђачима ни у обукама посебних јединица полиције нисам научио како се од рамена и руке прави "кундак" када гађаш пиштољем на већем растојању. Она ме је научила.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back