Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.438
Kupuj plac na St.Jeleni...Da, i sta je pjesnik time tio rec![]()
Zelenski ce ti biti prvi komsija...a ti njemu budi Petko...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupuj plac na St.Jeleni...Da, i sta je pjesnik time tio rec![]()
a tko onda napreduje jednim krakom ka belgorodu a drugim ka moskvi?I tu ginu ko pacovi.
pa i kod rusa je u poslednje vreme tako, džip, vespa i kolica za golf, to je već ozbiljna vojna formacijaSamo kod Uganđana jedan džip predstavlja kolonu
![]()
Isto je rekao da mu je Putin rekao? Jel prošlo proceduru u Dumi, jel poslan službeni zahtjev?Može izjava šefa NATO pakta u to vreme? On objašnjava i zašto nema pisanog zahteva.
https://www.theguardian.com/world/2...-wanted-to-join-alliance-early-on-in-his-rule
Dobro, ali kolona od jednog člana, priceless.pa i kod rusa je u poslednje vreme tako, džip, vespa i kolica za golf, to je već ozbiljna vojna formacija
"Dok se vi ložite na infografike, Rusi nastavljaju da oslobađaju teritorije."Dok se vi ložite na infografike, Rusi nastavljaju da oslobađaju teritorije.
Russian Army Achieved New Victory In Pokrovsk Direction
Despite the attempts of the Armed Forces of Ukraine to contain large Russian forces in battles in the Russian border Kursk region, the pace of Russian advance is growing on the Donbass frontlines. The Pokrovsk direction in the Donetsk People’s Republic remains one of the most dangerous for the Ukrainian military. More and more settlements are coming under Russian control one after another.
Another Russian victory was officially reported on August 12. The Russian Ministry of Defense confirmed the full control of the village Lisichnoe in the Pokrovsk direction.
According to preliminary reports, the village of Sviridonovka came under Russian control too. As a result of the recent attacks, the Russian Army launched assault in the town of Grodovka.
Pogledajte prilog 1593312
Nije NATO uso u recesiju. Upravo ta "recesija' i njene posledice mobilisu NATO. Resenje problema upravo vide u velikom sukobu.ne znam kako to vreme može da počne da radi za NATO kad su već ušli u recesiju a dno joj se ne nazire.
1. Psihološki, prema ukrajincimaAko im je cilj bio da uđu u pregovore
FAIL
ako im je cilj bio da sklone ruse sa istoka na sever
FAIL
tako da... koji je cilj
o čemu ti...skroz si izgunljen...u GB skoro da izbije građanski rat a uvode fašističke metode cenzure i sudstva...mađarska i slovačka zna se kako stoje...turska oće da zarati sa izraelom..francuska upolitičkom bunilu...njemačka u ekonomskoj krizi koja nije viđena u zadnjih 40 godina..Razumem ja da hoce da digne moral vojsci ali ovo receno je vrlo daleko od istine.
Pre jedno dva meseca sam napisao da Rusi moraju da prilicno ubrzaju jer ce uskoro vreme poceti da radi za NATO. Nadam se da gresim ali mislim da se to upravo desava.
Takodje sam napisao da ne treba potcenjivati NATO i da su jos uvek vrlo jaki. Nadam se da gresim ali sve cemo vise videti demonstarciju toga.
Napisao sam i da sve ide po planu NATO-a (kako u Ukrajini tako i u svetu). Nadam se da gresim ali.........
Ne moze se ratovati bez vojske, ne moze se biti fin sa bandom. Razumem ja Kinu i Rusiju i njihovu zelju da izbegnu veci rat ali to je neostvarljivo. Sto se vise ceka rat ce biti veci i razorniji. Na kraju krajeva toliko primera iz istorije.
Neka neprijatelj misli da si blizu kada si daleko i neka misli da si daleko kada si blizu.To je pravi analitičar i ekspert:
"qurca ne kužimo, ali rat je rat, sve ide kako ide, događa sa ono što se događa, a poslije, kad sve prođe. onda ćemo možda razumjet kako i zašto."
žali bože stotine izginulihKleščevka
Fortifikacije Ukropa na brdu iznad mesta su očišćene
![]()
![]()
Ukrajina nestaje. Pomiri se sa tim. Sto pre to prihvatis , bice ti lakse.pa neće, kurski region je sada deo ukrajine i oni će tamo da ostanu da je brane od ruske okupacije
Pogledaj moju zadnju poruku da ne pisem ponovo.o čemu ti...skroz si izgunljen...u GB skoro da izbije građanski rat a uvode fašističke metode cenzure i sudstva...mađarska i slovačka zna se kako stoje...turska oće da zarati sa izraelom..francuska upolitičkom bunilu...njemačka u ekonomskoj krizi koja nije viđena u zadnjih 40 godina..
Da, polje od 20x50m. 40 mrtvih Rusa lezi ondje , tri ranjena dozivaju pomoć. Tako su Rusi osvojili vrt babe Jevgenije.Dok se vi ložite na infografike, Rusi nastavljaju da oslobađaju teritorije.
Russian Army Achieved New Victory In Pokrovsk Direction
Despite the attempts of the Armed Forces of Ukraine to contain large Russian forces in battles in the Russian border Kursk region, the pace of Russian advance is growing on the Donbass frontlines. The Pokrovsk direction in the Donetsk People’s Republic remains one of the most dangerous for the Ukrainian military. More and more settlements are coming under Russian control one after another.
Another Russian victory was officially reported on August 12. The Russian Ministry of Defense confirmed the full control of the village Lisichnoe in the Pokrovsk direction.
According to preliminary reports, the village of Sviridonovka came under Russian control too. As a result of the recent attacks, the Russian Army launched assault in the town of Grodovka.
Pogledajte prilog 1593312
*budućoj UkrajiniTi si bio u Ukrajini.
Trećepozivci, šta misliš koliko se njma ratuje. Pa nisu bezveze bili tamo i ubijali se votkom.Ukropi imaju laku igru sa Rusima, ti ne znaju ni pušku držati.
Zašto je onda Rusija sve manjaUkrajina nestaje. Pomiri se sa tim. Sto pre to prihvatis , bice ti lakse.
NAFO prdnuo u cabar
Izgleda da imas iskustva sa nekim PetkomKupuj plac na St.Jeleni...
Zelenski ce ti biti prvi komsija...a ti njemu budi Petko...
...