Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.172
Cenim šta su patrioti, neki mlataraju i zastavicama.
Ostvaren američki san na pločnicima LA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo sredis pozivara i ne ides za njim za to uvek ima vremena kasnije, probao bi da nadjem nacin kako se izvuci i preziveti.Kad dobiju poziv da se jave u vojni odsek radi regrutovanja, sve više Ukrajinaca se jednostavno baci sa višespratnica
Idioti, ako su već odlučili tako, trebalo bi da povedu pozivara sa sobom.
Pa i ne baš, više su Europljani Turci od njih, a nijednu od njih, bijeli hetero Europljani ne smatraju Europljanima. Rusiju i Tursku, Huntington u "Sukobu Civilizacija" smatra podvojenim zemljama, znači zemlje koje nisu uspjele napraviti civilizacijski pomak, već su zapele između...Svaki Rus kulturoloski je evropljanin nezavisno od toga gde zivi.
Prava slika današnjeg USA, ponosna beda.Cenim šta su patrioti, neki mlataraju i zastavicama.
Sankcije djelujuCenim šta su patrioti, neki mlataraju i zastavicama.
Original haubica se ne može raščlaniti u toliko prostih čimbenika, očigledno je maketa od šperploče u pitanju.Picigojner 777 haubica (toliko je lagana da je mo'š biciklom vući uzbrdo, TAMićem od šale, o Mi-8 da ja ne pričam, ima stručnjaka koji su se vozili u tom zrakomlatu)
Evropa nije katolicka i nijedan pravac hriscanstava ne odredjuje kakva je Evropa, evropejstvo je nesto razlicito od religije, budi siguran da se Rusi ne guraju u tvoju "katolicku Evropu" dobra im je Evropa u kojoj religija nije najvaznija.Ako mi katolici u Zagrebu odlucimo da Rusija nije katolicka Europa onda nije ...
.
Ja vidim mnogo slicnosti izmedju ruske i kulture ostalih evropskih naroda i ne interesuje me sta kaze Huntington, Turci vise Evropljani od Rusa? Izvini ali to meni zvuci krajnje glupo.Pa i ne baš, više su Europljani Turci od njih, a nijednu od njih, bijeli hetero Europljani ne smatraju Europljanima. Rusiju i Tursku, Huntington u "Sukobu Civilizacija" smatra podvojenim zemljama, znači zemlje koje nisu uspjele napraviti civilizacijski pomak, već su zapele između...
Ovima koji su se cerekali na ekskluzivnu vijest, dobro jutro!Ukrajinski komandosi u Maliju pobili brdo Rusa u zasjedi.
Zna sigurno ali je najmanje vazno sta on misli ili kaze svako vidi da je ruska kultura najslicnija drugim evropskim kulturama a vidi se u svim granama, muzike, literature, arhitekture i da ne nabrajam.Zna li Putin za tu činjenicu??
Zvuči ti glupo jer smo više manje svi kroz komunizam odgajani na panslavenskoj propagandi...jer je većina porobljenih zemalja od Rusa bila slavenska, pa im je to bilo zgodno...zapravo presmišno je koliko SSSR ima sličnosti sa Trećim Reich-om.Ja vidim mnogo slicnosti izmedju ruske i kulture ostalih evropskih naroda i ne interesuje me sta kaze Huntington, Turci vise Evropljani od Rusa? Izvini ali to meni zvuci krajnje glupo.
Za Marinka glupo? NijeJa vidim mnogo slicnosti izmedju ruske i kulture ostalih evropskih naroda i ne interesuje me sta kaze Huntington, Turci vise Evropljani od Rusa? Izvini ali to meni zvuci krajnje glupo.
Ovima koji su se cerekali na ekskluzivnu vijest, dobro jutro!
Boguslavka - skladište
Rusi su nekoliko dana dana pratili kretanja Ukija na ovom području.
Ponovo su civilnim transportom prevozili veliki broj granata i ostale municije u depoe.
Čim je doturanje municije prestalo i aktivnost se smirila, piloti su uradili svoj posao i poslali tamo FEBU-1500.
Pre udara, dron je tamo izbrojao najmanje 17 vojnika UAF-a, a dvojica su se činila važnima - stigli su sa obezbeđenjem.
Sve u svemu, to više nije važno, jer je grupa za evakuaciju evakuisala samo pokojnike.
Grdno prde u cabar![]()
![]()
rusi jesu kopirali i kopiraju europsku kulturuSvaki Rus kulturoloski je evropljanin nezavisno od toga gde zivi.
Plan B, dugogodisnji rad kao elitna prostitutka je sigurno naucio kako da ostavi dobar utisak
rusija nema svojih teritorija, historijski originalna rusija nije veća od belgijeBogu hvala. Da se oslobode Ruske teritorije, i da se posle postavi zid prema onome sta ostane od evrope i uvede strogi vizni rezim sa kvotama za svaku drzavu.