Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GTlPZE8bQAE4ttq

Svaki Rus kulturoloski je evropljanin nezavisno od toga gde zivi.
Pa i ne baš, više su Europljani Turci od njih, a nijednu od njih, bijeli hetero Europljani ne smatraju Europljanima. Rusiju i Tursku, Huntington u "Sukobu Civilizacija" smatra podvojenim zemljama, znači zemlje koje nisu uspjele napraviti civilizacijski pomak, već su zapele između...

Boguslavka - skladište
Rusi su nekoliko dana dana pratili kretanja Ukija na ovom području.
Ponovo su civilnim transportom prevozili veliki broj granata i ostale municije u depoe.
Čim je doturanje municije prestalo i aktivnost se smirila, piloti su uradili svoj posao i poslali tamo FEBU-1500.
Pre udara, dron je tamo izbrojao najmanje 17 vojnika UAF-a, a dvojica su se činila važnima - stigli su sa obezbeđenjem.
Sve u svemu, to više nije važno, jer je grupa za evakuaciju evakuisala samo pokojnike.

Ako mi katolici u Zagrebu odlucimo da Rusija nije katolicka Europa onda nije ...

.
Evropa nije katolicka i nijedan pravac hriscanstava ne odredjuje kakva je Evropa, evropejstvo je nesto razlicito od religije, budi siguran da se Rusi ne guraju u tvoju "katolicku Evropu" dobra im je Evropa u kojoj religija nije najvaznija.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa i ne baš, više su Europljani Turci od njih, a nijednu od njih, bijeli hetero Europljani ne smatraju Europljanima. Rusiju i Tursku, Huntington u "Sukobu Civilizacija" smatra podvojenim zemljama, znači zemlje koje nisu uspjele napraviti civilizacijski pomak, već su zapele između...
Ja vidim mnogo slicnosti izmedju ruske i kulture ostalih evropskih naroda i ne interesuje me sta kaze Huntington, Turci vise Evropljani od Rusa? Izvini ali to meni zvuci krajnje glupo.

Ja vidim mnogo slicnosti izmedju ruske i kulture ostalih evropskih naroda i ne interesuje me sta kaze Huntington, Turci vise Evropljani od Rusa? Izvini ali to meni zvuci krajnje glupo.
Zvuči ti glupo jer smo više manje svi kroz komunizam odgajani na panslavenskoj propagandi...jer je većina porobljenih zemalja od Rusa bila slavenska, pa im je to bilo zgodno...zapravo presmišno je koliko SSSR ima sličnosti sa Trećim Reich-om.

Rusija do 18 stoljeća nije imala nikakvih dodirnih točaka sa Europom.

Boguslavka - skladište
Rusi su nekoliko dana dana pratili kretanja Ukija na ovom području.
Ponovo su civilnim transportom prevozili veliki broj granata i ostale municije u depoe.
Čim je doturanje municije prestalo i aktivnost se smirila, piloti su uradili svoj posao i poslali tamo FEBU-1500.
Pre udara, dron je tamo izbrojao najmanje 17 vojnika UAF-a, a dvojica su se činila važnima - stigli su sa obezbeđenjem.
Sve u svemu, to više nije važno, jer je grupa za evakuaciju evakuisala samo pokojnike.

:whistling:👇

Grdno prde u cabar :sad2: :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back