Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto, pzo Sevastopolja je udaljen 400 km od grada, možda ili možda ne, u Sevastopolju nema vojnih ciljeva, dalje nisam čitao 🙄🙄🙄

Reci rusi su oborili raketu na plažu, reci kako je bilo, šta muljaš i izmišljaš i lupaš gluposti 🙄🙄🙄
Netačno, ti si taj koji lupeta. Nikakve stacionarne ili fiksne položaje ne gađaš protivpješadijskim kasetnim bombama.
Njima se gađaju samo skupine pješadije ili civili jer su u svakom objektu zaštićeni od dejstva ako je stacionaran.

Ne razumiješ se ti u oružje, što si dosadan?

Prve redove do bandere omogućio mali zeleni firer 👇
-20 nacista

vlcsnap-00022.jpg
vlcsnap-00023.jpg
vlcsnap-00024.jpg
vlcsnap-00025.jpg
vlcsnap-00026.jpg
vlcsnap-00027.jpg
vlcsnap-00028.jpg

Screenshot_156.png
+
Screenshot_14.png

• koja sirovina?
  • nisi u pravu, jer nije isto
  • ta sirovina i roba ce da postoji i onog dana kada se oruzje bude lozilo na oganj
  • rusija demilitarizuje ukre, neka bace oruzje i kraj price, ali zapd ih puni
  • dajes oruzje ukrama, a znas da se sa njime ubijaju rusi - sta si onda ako ne ruski neprijatrelj? ja da sam rus gadjao bih tu fabriku gde se proizvodi,a ne bih ubijao jadne ukre, sta su oni krivi sto ih i srbija militarizuje?

Sirovina je titanijum više pouta sam ponovio, to je samo jedna od kritičnih sirovina sa ogromnom vojnom upotrebom.

"...Lockheed Martin F-22 Raptor, of which 42% of its weight is made up of alloys that contain titanium, and the Lockheed Martin F-35 Lightning II, where titanium accounts for around a third of the aircraft's weight."

U pravu si, nije isto, to što Rusi rade je 100 x gore, ali njihov problem, baš me briga

Naša prozivodnja i industrija naš problem nemamo šta kome da se pravdamo

Koji je vama đavo sa tim naduvanim rusofilstvom

Još jedan Ruski agent !!! :hahaha: :hahaha:

Ukrajina je izgubila polovinu preostalog kapaciteta za proizvodnju električne energije od marta ove godine. Nema novca za restauraciju“, rekao je generalni direktor Ukrenergo Kudricki.

Izvršni direktor DTEK-a Saharuk najavio je nedostatak raketa za PVO. „Na svaki projektil koji sada imamo, stiže pet ili šest ruskih projektila“, rekao je on.

photo_2024-06-26_19-14-59.jpg
photo_2024-06-26_19-15-00.jpg
photo_2024-06-26_19-15-00 (2).jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back