Kiki63
Domaćin
- Poruka
- 3.858
To sta se valja ispod zita ni ti neznasOn misli da je BRIKS vojni savez, pakt.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sta se valja ispod zita ni ti neznasOn misli da je BRIKS vojni savez, pakt.
То је као да је Тајсон на фрхунцу направио гомилу грешака, а противник одбкосовао најбоље у животу - резултат је исти.Постоји ли нешто што су Руси погрешили, по теби, или је све био само низ генијалних шаховских потеза?
Vazno da ti znas.To sta se valja ispod zita ni ti neznas
Zamena teza.Овде не сме да буде 40цм дневно, реално ово трајно решава политичку судбину Шојгуа, Сергејева, па чак и Путина. Русија је нападнута.
A joj ...Problem je demografija ,ogroman prostor , ekonomija koja mora to sve sa plati a I logistika ..Ne možeš gurnuti 2mil ljidi u rat a da ti ne zafali 2mil ljudi u privredi .. 1mil ekstra na plati plus za svakog napred ti treba jedno 6-8 ljudi u pozadini koji moraju da rade .. Realno ne mogu to da plate i vrlo brzo bi se našli u rupi Rusi su na nekom svom maksimunu odrzivog nacina ratovanja ..To je bio i cilj Amera da ih gurnu u trskove koje ne mogu platiti .то и јест највећи проблем
ја имам осјећај да ту свак лаже и свак свакога лаже
умјесто измишљања фантастични изговора, можда треба сјести и видити шта је проблем и како га ријешити
овако сами се врте у круг и ватају свој реп од првог дана
Ово није "маскировка". Ово је невиђена глупост и неспособност. Без обзира на потоњу тужну судбину древних Укра, ово не може да се брани.ko ne vidi da je ovo ruska navlakusa je retko glup covek oni su jemencima dostavili podatke da sprze 70+ izraelskih americkih i natovskih najelitnijih specijalaca u jemenu a ovde nisu u stanju pred nosom da vide gomilanje ukropske tehnike i ljudstva ? nisu rusi dzabe poznati po maskirovki
Naravno da neznam ali netvrdim da znam kao sto ti tvrdisVazno da ti znas.
Zamena teza.
uh, uh, pogazi zapad još jednu ruzku crvenu liniju!У правцу Курска, непријатељ користи хемијску муницију.
Штавише, ове гранате су НАТО порекла. То значи да су представници НАТО-а Украјинцима обезбедили хемијско оружје.
Рат добија нови и много страшнији обрт.
ispod žita se valja to da je BRICS američki projekatTo sta se valja ispod zita ni ti neznas
Kako kada si vec nabrojao ko ce sve pomoci Rusiji, vrati se i procitaj.Naravno da neznam ali netvrdim da znam kao sto ti tvrdis
Prvo skoci pa reci hop Djurice
kao sto sam rekao ruska navlakusa a sad cu i objasniti sigurni su imali sve informacije i sto se tice tehnike municije i ljudstva namerno su ostavili taj deo teritorije slabo pokriven da ukri upadnu a znali su da ce zapadne zemlje da daju podrsku ukrima od samog pocetka ovo je vise povod za ruse da predoce sopstvenom stanovnistvu da su napadnuti od strane zapada i da pokrenu masovnu mobilizaciju za predstojeci treci svetski rat a gde ce morati slati ispomoc iranu kad krene terepana tamo jer kako drugacije opravdati slanje ruskih vojnika kao ispomoc iranu a protiv nato pakta a u isto vreme kako objasniti da ce se morati tuci sa celim natom minus amerika u sred evrope to se nikako ne moze opravdati sopstvenom stanovnistvu ako nisi napadnut nece rusi morati uci samo u kijev nego i u berlin opet pitanje je gde ce se stati ovaj put da li ce ici preko kanala kod pirgavih ili ne ocekujem i da kina pokrene svoju vojsku prema tajvanu a severna koreja ce uci u rat i ovako ili onako mozda kod svakog po malo kod rusa i kineza ako ne zarate prvo protiv svoje brace juznjaka sve zavisi od geopolitickih okolnostiУ правцу Курска, непријатељ користи хемијску муницију.
Штавише, ове гранате су НАТО порекла. То значи да су представници НАТО-а Украјинцима обезбедили хемијско оружје.
Рат добија нови и много страшнији обрт.
Gde sam ja to nabrojao???Kako kada si vec nabrojao ko ce sve pomoci Rusiji, vrati se i procitaj.
slep si pored ociju u igri su mnogo vece stvari na globalnom nivou od smesnog upada ukra u neke selendreОво није "маскировка". Ово је невиђена глупост и неспособност. Без обзира на потоњу тужну судбину древних Укра, ово не може да се брани.
Rano je jos,da sacekamo izbore u UsaMoguc povod za mobilaciju,mislim da ni hitler nije bio ovako glup
Medvedev lupa,putin umro vi gubite.uh, uh, pogazi zapad još jednu ruzku crvenu liniju!
sad kad za ovo dozna medvedev, opet će da zapreti nuklearnim napadima na skoplje, vašington, adelajd, vatikan, berlin i brisel!
Ali jedan je ispo gluplji i taj cuci i Kremlju