Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stime da su zapadne firme skajroketirale sa zaradom. i nz dokle ce rusi da proizvode vise od kolektivnog zapada, kada su tu pare

stim da u ovom linku se ne prica o totalnoj proizvodnji nego o proizvodji za potrebe ukraine
Хајде мало замоли учитељицу за кратак курс, скоро си нечитљив.

demokracija moj kuhac...ovoga se ne bi postidio ni največi diktator
...
Premijer Sunak kaže da će #UK "sankcionirati" mladiće u Britaniji koji odbiju biti mobilizirani. Bez vozačke dozvole, bez pristupa financijama. Svi b/c oni se opiru slanju u #NATO-ov rat u Ukrajini ili izraelski rat genocida.

I tebe će Vučko sankcionirati ako odbiješ biti mobiliziran, to ti je tako u svakoj državi :per:

Никакву војску није звао у помоћ, јер он није био припадник Совјетске армије већ КГБ-а.

Руља се разишла.
Вероватно никад није ни био у ДДР, за разлику од мене ( више од 100 пута, имам 26 пасоша пуних печата, махом источних земаља, док западне нису оверавале мој улазак) од '68 па до неке 2000, чак и после уједињења '89, и никад нисам видео демонстрације у неком већем обиму, док сам у Ист. Берлину виђао америчке подофицире и официре са породицама како покушавају да купе неке фото апарате и двогледе за "источне марке, које су на западу купили отприлике 3:1, па их продавац "заледи" са оним: "дајте потврду од ДДР банке да сте заменили новац код нас, и добићете без проблема", нашта су остали "к'о попишани", мада су успели да се "почасте" у кафићима и ресторанима где су без проблема трошили те "марке". Мени је био пробле да одем у Зап. Берлин јер сам морао, пошто сам имао ДДР визу :"службено у ДДР", да се јавим полицији Берлина и тражим ткз. "визу за Зап. Берлин", мада сам пар пута и без ње прелазио преко, све док није дошло до "брисања границе". Руски војници и официри се нису експонирали ван својих касарни, поготово у већим местима, наиме слали су своје супруге да купују оно што су имали намеру, или су сами излазили у цивилним оделима, бар у већим местима/градовима.

Zapazimo:

a) Marin je EUropa lično.

b) Nemačka sada ima 1/5 kineskog GDP, mnooooogo su se promenile stvari od devedesetih Marine, to što Ti to ne shvataš je Tvoj problem.
Brate Indija je na početku 18 stoljeća imala 25% globalnog BDP pa je bila ***** na biciklu...ne možeš ti od nisko testosteronaca napraviti ratnike...oni se sa Kinezima metlama tuku i dan danas...ko žene :lol:

Teši se ti, teši. Kad ćeš u Peking da im objasniš teoriju? Bolje pođi od Pjongjanga. :per:
Kina je u slobodnom padu, broj rođenih:

uuhu.png

Radi ovog demografskog kolapsa, je kolabirao i kineski građevinski sektor...milijuni izgrađenih stanova će ostati zauvijek prazni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back