Kadafi
Primećen član
- Poruka
- 752
Срећа па зеленски није кепец ко ПутинAjdeee
a to do sada nije bio slučaj![]()
![]()
ovo će mnogo toga da promeni, Zelenski rešio da se uozbilji neće više da pušta Ruse da tek tako vršljaju po Ukrajini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срећа па зеленски није кепец ко ПутинAjdeee
a to do sada nije bio slučaj![]()
![]()
ovo će mnogo toga da promeni, Zelenski rešio da se uozbilji neće više da pušta Ruse da tek tako vršljaju po Ukrajini.
Taj nesretnik može samo da povuče belu crtu !!!
![]()
Ako to znači "radimo fantastične stvari, imamo genijalne ideje i guramo civilizaciju naprijed", onda ne da mi se ne gadi nego to iskreno obožavam
Саће брегами да ти окачи мапу где је СССР напао НДХ и још неке земље 44
Pod hitno kepeca u Sibir kako on smije pomenut " Rat " ako je SVOPutin o odnosima sa zemljama koje isporučuju oružje za udare na ruskom teritoriju:
Ako vidimo da se te zemlje uvlače u rat protiv nas, a to je njihovo izravno sudjelovanje u ratu protiv Ruske Federacije, zadržavamo pravo postupiti na isti način. Ovo je put do vrlo ozbiljnih problema.
Mo to isto mislimo za postupke Rusije, naravno iskreno obožavamo to.Ne znam šta znači taj termin.
Ako to znači "radimo fantastične stvari, imamo genijalne ideje i guramo civilizaciju naprijed", onda ne da mi se ne gadi nego to iskreno obožavam
Pa imali su ih.Vidimo kako penzioneri, invalidi i maloljetnici razvaljuju okupatora.
Zamisli tek da Ukrajina ima prave vojnike.
Pozvale te devedesete, traže svoju foru nazad.
Pa okej, imaš pravo obožavati naciste, ovaj forum je dosta demokratičanMo to isto mislimo za postupke Rusije, naravno iskreno obožavamo to.
Zašto bi zapad to radio?Ukoliko se to uradi sa ove evropske strane otići će Evropa.Ukoliko se to uradi sa one druge strane ne može dobaciti do Moskve,daleko joj je.A nije mu pala na pamet opcija preventivnog nuklearnog udara na Moskvu? Loš neki "analitičar"![]()
Ti si taj koji podržava naciste, nemoj toga da se stidiš ugledaj se na Marina i nosi svastiku ponosno.Pa okej, imaš pravo obožavati naciste, ovaj forum je dosta demokratičan
Zelenski može da povuče samo crtu heroina.Zelenskij je povukao crvenu crtu.
Svaki Ruski okupator koji uđe u Ukrajinu će biti uništen.
Imaju babe i maloljetnike, dovoljno.Pa imali su ih.
Više ih nemaju.
Koje naciste ja podržavam, oni kojin kenu uništavati države pa ih pripoje svom lebensraumu? Pobrkao si se nešfoTi si taj koji podržava naciste, nemoj toga da se stidiš ugledaj se na Marina i nosi svastiku ponosno.
Na istim smo stranama kao pre 80 godina, čemu foliranje?
PapakVidi ovog seljobera sa starim snimcima. Papak.
Ček da razmislim šta je rekaoNa eskalaciju očigledno nije trebalo dugo čekati
Koliko čujem Putin je izjavio da će sada Rusija snabdevati sofisticiranim oružjem dugog dometa sve one u svetu koji bi da ih ispaljuju na ciljeve zemalja koje isporučuju Ukrajini oružje za dejstva protiv Rusije.
Baš "zanimljiv" razvoj situacije, hebalo majku.
Ček da razmislim šta je rekao
Jel rekao da će Huti dobiti S-300, to je to?
Ili da isporuči Srbiji kinžale pa neka opletu po Hrvatima koji isporučuju Ukrima oružje![]()
Prvo nisam video da se to događa. Ne brojim 3-4 vozila negde, ovo je ozbiljan rat i oružje se troši nemilice.Imaju babe i maloljetnike, dovoljno.
Imam ozbiljno pitanje: danima Rusi pokušavaju nešto kod Harkiva, krenu s 3 - 4 tenka i par oklopnjaka, Ukri ih doslovno razvale. Onda drugi dan krenu s 3 - 4 tenka i par oklopnjaka pa ih Ukri opet razvale. Pa krenu treći da, pogodi s čime. I tako stalno. Objasni mi tu vrhinsku taktiku, možda je život ruskog vojnika jeftiniji od drona? To je jedino logično objašnjenje![]()
Zagreb će verovatno biti prvi na udaru nuklearnih projektila.Потенцијални амерички НАТО коридори ка Украјини и Русији, који заобилазе не-НАТО чланице (Швајцарску, Аустрију, Србију, Босну и Херцеговину).
![]()
Коридор бр. 2 је занимљив јер би ишао преко Словеније и северозападне Хрватске. Не треба ни помињати да би у случају ескалације коридори били мета.