Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Управо тако.

Чак хушкају Русију да почне директан сукоб са овом злочиначком оргаиззацијом.

Јуче је неко објавио списак позамашан ситуација у којим је Русија претила да може да употреби нуклеарно оружје.

Идиотизовани, какви већ јесу, уместо да извуку закључак добро смо прошли,

Они то тумаче као слабост и неспособност, чак страх Русије!

Мсм, колико луд неко треба да буде и да на тај начин провоцира и понижава земљу са највећим арсеналом нуклеарног, а и осталог наоружања?

И све то у ситуацији потпуног војног и сваког другог пораза у Украјини.

.
па ово све јест слабост и неспособност Русије
Укри су требали осјетити ово све за 2 недље а не развучено на 2 године са ријекама крви

Укри су изабрали рат до задњега е онда им је требало испунити жељу одма
да су мени радили оно иживљавање на војницима на почетку рата (и свакакве болештине током), ја би био гори него Дракула

200 милијона пута 200 милијона

он их је бројао док му је момак мазио руњаво и знојаво пркно
ја да сам на ричардовом мјесту забрино би се за мањак тестостерона и ненормални вишак естрогена прије него би водио евиденцијуо Русима

Zatražite odmah djelovanje Vijeća sigurnosti UN-a ako Ukrajina kao zemlja potpisnica Ugovora o neširenju nuklearnog oružja postane prijetnji objekt ili žrtva agresije koristeći nuklearno oružje.

Ne upotrebljavajte nuklearno oružje protiv Ukrajine, s izuzetkom slučajeva napada te zemlje na države povezane s memorandumom, njihov teritorij i njihove saveznike.
pa jel citas ti ovo?
rusija nema pravo da upotrebi nuklearno protiv ukrajine.... sve dok je ukrajina ne napadne u dubinu teritorije i zato joj zapad sada daje te rakete, jer se sve radi da bi se to desilo, nuklearni rat, samo ce da strada i eu, a ne samo ukrajina

znaci imali smo gradjanski rat u ukrajini, u koji se rusija umesala., kao i ameri sto se mesaju sirom sveta, a niko ne napada ameriku

u slucaju da je napadne radilo bi nuklearno, jel tako?

e, to ce se sada desiti, ali sa rusijom

па ово све јест слабост и неспособност Русије
Укри су требали осјетити ово све за 2 недље а не развучено на 2 године са ријекама крви

Укри су изабрали рат до задњега е онда им је требало испунити жељу одма
да су мени радили оно иживљавање на војницима на почетку рата (и свакакве болештине током), ја би био гори него Дракула
.
Руси се боје рата, али су спремни су за рат. НАТО пакт се не боји рата, а није спреман за рат.

Руси одлично знају шта раде и гледаће да се докопају звери у људском облику које су се иживљавале, као што су се докопали оне двојице на почетку рата (мислим да су нашли начин да се договоре са Украјинцима да их испоруче јер такви нељуди ни једној армији нису потребни).

Ништа им не би значило да нађу неког несрећника који ни за шта није крив и на њему се иживљаају. Само би направили да се сваки борац на украјинској страни бори до дмрти чак и када је све изгубљено.

Овако су њих 2000 из херојског пука АЗОВ без проблема извукли из канализације Азовстаља и те предаје и даље трају.

Ово је први рат после 2. св. рата у којем је погинуло далеко, далеко више војника него цивила.

И то је руска и стратегија и тактика.

Ово је већ сада рат за војне уџбенике.

.

Slavjansk jos placenika spaljeno
IMG_20240601_145219_642.jpg

мислим да си омашио ође
многи би без проблема жртвовали и своју дјецу само да мало штете нанесу Русима
да стварно су толико трули у души и у глави

Tuđu da, svoju ne,

kada bi glavni ratnohuškači znali da će oni i njihove porodice stradati među prvima rat bi stao ODMAH.

Problem je što su oni ubeđeni da će samo tuđa deca da ginu a njihova da se provode na luksuznim destinacijama.

Tuđu da, svoju ne,

kada bi glavni ratnohuškači znali da će oni i njihove porodice stradati među prvima rat bi stao ODMAH.

Problem je što su oni ubeđeni da će samo tuđa deca da ginu a njihova da se provode na luksuznim destinacijama.
вјеруј ми да их има толико ненормалних да би и своју
ово сам лицем и лице чуо од академског грађанина (:rotf: )
на моје питање: па ти би ризиковао своју дјецу?
да, Руси су му највећи проблем у животу
факинг НПЦ

.
Руси се боје рата, али су спремни су за рат. НАТО пакт се не боји рата, а није спреман за рат.

Руси одлично знају шта раде и гледаће да се докопају звери у људском облику које су се иживљавале, као што су се докопали оне двојице на почетку рата (мислим да су нашли начин да се договоре са Украјинцима да их испоруче јер такви нељуди ни једној армији нису потребни).

Ништа им не би значило да нађу неког несрећника који ни за шта није крив и на њему се иживљаају. Само би направили да се сваки борац на украјинској страни бори до дмрти чак и када је све изгубљено.

Овако су њих 2000 из херојског пука АЗОВ без проблема извукли из канализације Азовстаља и те предаје и даље трају.

Ово је први рат после 2. св. рата у којем је погинуло далеко, далеко више војника него цивила.

.
извини али мени је живот мога војника најважнији
ебо тактику и стратегију која тако не размишља
Азовци су Русији и даље проблем и Русе шамарајуу ко стоку ево трећа година рата

за 10 корака испред Руса цијели рат
Не знам за случај да су их Руси и једном изненадили како треба.

постоји на стотине снимака ђе Укри на све начине иду да убију руске војнике до задњега
ебо такву тактику и стратегију
изашло би им то и на нос и на уши давно

.

.
Ne boje se Rusi rata, ali ga ne zele, na ovakav rat su bili prisiljeni...Rusi su sa svoje strane učinili sve da ne dodje do krvoprolića kojem sad svjedocimo....inače, ovaj rat je u mnogo čemu za udžbenike...

Ne boje se Rusi rata, ali ga ne zele, na ovakav rat su bili prisiljeni...Rusi su sa svoje strane učinili sve da ne dodje do krvoprolića kojem sad svjedocimo....inače, ovaj rat je u mnogo čemu za udžbenike...
значи све што су учинили је да избјегну крвопролиће које не може бити горе сад
љепо, баш су добро направили
присиљени?
то ко нагужени? :D

Invazija tuđe države nije baš za udžbenike pod naslovom "Kako izbjeći krvoproliće"

Ali možda si i u pravu, sjeti se samo onog gadljivog Putinovog govora 24.2., prijetio je svime i svačime ako im netko pomogne i umjesto da se podlaci predaju i izbjegnu krvoproliće, oni se odlučili boriti za svoju državu. Znači Putin je učinio sve da izbjegne krvoproliće, a i dalje to čini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back