Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма све су папе исте, шта год говориле.

Разумем све, али живимо невероватно доба. Данас ту цркву не води пољски идиот и њему блиски антируски фанатици, него један лик из Каракаса, други из Буенос Аиреса и трећи из Верезеа, данас Рим. Ако би Русија пала, обрисали би са лица земље и Римску цркву а не само православну.

Мислим, мислим, мислим, да је то перспектива и њих тројице.

Хитлер је свој империјализам правдао ,,борбом против бољшевизма". То му је био једини изговор.

Са сличном паролом је и НАТО основан. ;)
Skoro dve godine nije javno napadao boljsevike tek u kasnijoj fazi rata ih se setio, okupacija Ceske i napad na Poljsku bio je "zastita" nemackih manjina i vracanje poljskog koridora Nemackoj.

🔴 Оружане снаге Украјине напале су синоћ територију Краснодарског краја уз помоћ дронова.

Након удара непријатељске беспилотне летелице, оштећено је складиште нафте у рејону Темрјука - запалила су се 3 резервоара са нафтним дериватима. Пожар је сада потпуно угашен.

Ништа није тачно и не ради се о памфрлету већ документарном серијалу Оливера Стоуна.
Све поткрепљено нараторством и документарним снимцима из времена о коме говори.
Ја нисам будала која ће се овде натезати са тобом и теби сличнима и ако те занима одгледај.
Пошто је дотични Јеврејин више је него јасна порука шта су наменили Америци изношењем
прљавог веша на светло дана.
Rekao sam vec napisi sta nije tacno u onom postu.

Skoro dve godine nije javno napadao boljsevike tek u kasnijoj fazi rata ih se setio, okupacija Ceske i napad na Poljsku bio je "zastita" nemackih manjina i vracanje poljskog koridora Nemackoj.
Рат против бољшевизма му је главни мото био. А отимање ,,лебенсраума", главни и суштински циљ. О томе отворено пише у Мајн Кампфу.

Али ко то објаснити острашћеним незналицама и осталим Фртајлерима. ;)

Poslednja izmena:
Mea Culpa mea maxima culpa :huh:
Не постоји укупна количина злата икада ископана у свету која је у стању да покрије сав штампани новац, дугове држава, корпорација и појединаца и њихове финансијске деривате. Али, злато је ипак макар делимично финансијско сидро у смутним временима која су у току и која тек долазе.

🔥 Војни дописник Александар Сладков известио је о заузимању управне зграде у Красногоровки од стране руске војске

Јединице Оружаних снага Украјине, које броје око 400 војника, повлаче се у позадинска подручја на периферију Красногоровке.

На снимку се види тренутак упада у зграду градске управе.

Оружане снаге Русије извеле су напад ракетама "Искандер" на објекте Оружаних снага Украјине у Голосејевском рејону Кијева. Уништена су терминална складишта на десној обали и монтажне радионице за БПЛА.

GO5JrwTWgAAAzcu

(.https://x.com/DonbassSegodnya/status/1796454324002062756 - 9:11 AM · May 31, 2024)

Можда је и загађивање тајно руско оружје, ко зна. Важно је да је хохола све мање, све друго није битно. А ти се жали тој комисији, нас није брига.
и број руја се драстично топи, нешто путин почео да шаље сигнале да му је доста рата....

Рат против бољшевизма му је главни мото био. А отимање ,,лебенсраума", главни и суштински циљ. О томе отворено пише у Мајн Кампфу.

Али ко то објаснити острашћеним незналицама и осталим Фртајлерима. ;)
To je pisao u Majn Kampf-u pa se ucutao posle pocetka rata do Barbarose, gde ce na saveznike. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back