Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.772
KA-BOOOOOOOOOOOM!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto foliraš Bregami? Slika je sa nekog “sajma” pogrebne opreme, od pre više godina. Kako vas više nije blam?Normalna slika u ruskim trgovačkim centrima.
Pogledajte prilog 1556226
A još je i krunski svedok u procesu protiv njega dokazano krao iz njegove firme.
Stvarno mislis da me to sekira? Trump??
Ocajan si momak, Trump podrzava izraelske zlocine, i mjesto mu je u zatvoru.
svima je poznato da uspon ISILa leži u masovnom otpuštanju iračkih oficira i podoficira i bacanja na ulicu nakon kraha sadama.Mislim da je potrebno da politički vrh Rusije da neku mogućnost abolicije ukrajinskih komandanata i vojske .
To se uvek dešavalo u svetu. Pogotovo kad su u mogućnosti da se ( Rusija) može da proglasi glavnokomandujućom čak i nad Ukrajinskom vojskom .
Možda je ovo samo fikcija ali verovatno narod u Ukrajini ''traži'' neki projekat budućnosti , a ne neizvesnost.
Odnosno kako da Rusija predloži razvitak Ukrajine i kako da predoči da Ukrajinci mogu da se suprostave ''zapadnoj'' kupovini zemlje i države.
Savaki narod želi mogućnost uspeha i zaposlenja.
Tačno je da je ovo razmišljanje u domenu polu-fikcije , ali nisam nikakav stručnjak da kažem da li bi to bilo uspešno.
Ma dabome Marine, samo ti troluj i ne brini. A u međuvremenu Rusi već sada godišnje proizvedu 12-15 puta više granata nego ona čuvena fabrika koja se tek gradi.SAD u Ukrajinu pošalje manje novca , nego što potroši na hranu kućnih ljubimaca, a ti ovde misliš da ćete pobijediti
The APPA forecast that pet expenditures will reach US$143.6 billion this year, with pet food and treats making up US$62.7 billion of the total
Rusofila bijeda
Pa ti si zaboravan,ja sam ti već pisao na ovu temu.Kao prvo,ne osvajaju tuđe nego vraćaju svoje,koliko je meni poznato nikada nisu sporili Ukrajince kao narod i kao treće pogledaj pod "prvo" .Ali ostaje činjenica da se u EU skriveno decenijama gajio nacizam i sada su pokušali da naprave neki novi rajh ali Rusi ne dozvoljavaju.I nemoj pisati koješta.Zna se na kojoj se strani sveta pojavio i gde se sakrio nacizam.Rusi se osvajanjem tuđih država, nepriznavanjem drugih naroda i pripojavanjem osvojenog teritorija u svoj Lebensraum ponašaju kao nacisti.
Prosto je da prostije ne može.
Nacistička i ekspanzionistička politika je politika zapada koji je nastavio da širi nato i kada je raspušten Varšavski pakt.Šta ima da vidi pod ww2?Koji bi ti primer naveo?Nacističku ekspanzionističku Putinovu politiku se mora zaustaviti bez obzira na cijenu. Što prije, tim bolje, jer se takvi ne zadovoljavaju osvojenim. Vidi pod WW2.
Zašto? Godišnji odmori?Krim potresaju eksplozije američkih balističkih projektila
Ruska protuzračna obrana nije dejstvovala
Bude se spavači....У Пољској је ове ноћи изгорео велики логистички центарПрема непотврђеним информацијама, чвориште је коришћено као претоварна тачка за испоруку оружја Украјини. Извор пише да је пожар захватио површину од 6.000 квадратних метара. Чвориште се налази у граду Радом, где се налази фабрика Лучник, која је набављала опрему за производњу 100 хиљада митраљеза годишње, хаубице и оклопне транспортере Хута Сталова Вола.
Kakva je ovo bolest?!
Кад рат почне, схватиш да је боље пакт...bolje rat nego NATO pakt
a sve je pocelo 2022 kad je putin hteo munjevitm akcijom da osvoji ukrajinu i pokaze svetu kakva sila je rusijane znam kakve planove imaju NATO vlasnici ali ako misle da će se nastaviti zapadne ekspedicije u kijev ako sukob eskalira onda su na razini tabule raze...direktni sukob NATO i rusije je neizbježan...