febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.994
pakujte polako majcica zove

hvataju po Maskvi one koji nece u tenak

hvataju po Maskvi one koji nece u tenak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel i ti spadaš u te izdajice Srbije koji bi voljeli da se to zove RusijaVolim što si uporan,još da se opametiš i bićeš pravi Srbin.

Ne lupetaj, sada svakome trebam dokazivati? Otfak.Čisto da se uverim da ne baronišeš.
Nešto, zastrašujuće precizno, je oprcalo amerikansku kantu Abrams
Siberians targeted American Abrams in the Northwest Military Zone️
Mora malo da ih hebe.Satira ili si ozbiljan??
Uči ruski Frzzi, ako dobro savladaš možda ti oproste kineski.Jel i ti spadaš u te izdajice Srbije koji bi voljeli da se to zove Rusija

A koliko je Srba otišlo na istočni front do sada?Ne znam da li ste vi iz Cro čuli, ali dobili ste kvotu (vi sitniji članovi Natoa) od 6.000 vojnika koje treba da pošaljete u Ukrajinu.
Kako i kod vas važi ona formula: "bolje jedan koji hoće, nego deset koji moraju", izgleda da su vaše vlasti odlučile da mobilišu najgresivnije sa društvenih mreža, računajući da su takvi i u stvarnosti.
Tako da... polako ti pakuj svoje stvari, dugačke gaće ne trebaju, jer do zime ćeš već...

Zašto ne do jedno 2350.? Ima se vremena, samo strpljivo.Čitaš li ti to što postuješ ovde,
pročitaj bolje
"Let me remind you that Belgium will give Ukraine 30 F-16 fighter jets by 2028."
Pa valjda ti trebaš učiti ruski, ionako postaješ Rusija.Uči ruski Frzzi, ako dobro savladaš možda ti oproste kineski.![]()

Pa to je samo Belgija, lifrat će im kontinuirano svi, treba se riješiti f16 i pokupovati f35Zašto ne do jedno 2350.? Ima se vremena, samo strpljivo.![]()
Imam prevodioca za kineski a ruski pomalo znam, nzm šta će s tobom biti.Pa valjda ti trebaš učiti ruski, ionako postaješ Rusija.
Bit će 3 pijana Rusa osvojila Beograd
Pa kad je pilot sa Frzzijem filozifirao na onom zidiću pa onda cela Zemljina kugla počela da mu se vrti oko aviona.F35 je prdnuo u cabar
Kad ces ti u Ukrajinu da njima pomognes? Primaju cak i one bez odsluzenog vojnog roka i sa malim IQPa kad ces u Rassiju da im pripomognes petokolonasu![]()