Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.194
To je samo prolazak trupa po sporazumu.Ti si očito prespavao prve dane rata.
Rusi su napali Ukrajinu iz Bjelorusije.

Smetnuo sam sa uma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je samo prolazak trupa po sporazumu.Ti si očito prespavao prve dane rata.
Rusi su napali Ukrajinu iz Bjelorusije.
Rusija neće moći opravdati svoje zastrašujuće gubitke, koliko god život ruskog vojnika bio jeftin. A tek slijedi užas za Ruse.
Na dirigovanim izborima posle državnog udara.A Porošenko, zar on nije pobedio 2014.
Mogu ja sastavljati snimke nepreglednih ruskih vojnih grobalja, ali i ti si ih vidio ovo ti nije trebalo.Pogledajte prilog 1553427Pogledajte prilog 1553428Pogledajte prilog 1553429
A Grunf ima jednu pametnu na tvoj notepad izvješaj :
Pogledajte prilog 1553432
Ukropistan kao agresor nema nikakvih prava, pa ni da istražuje da li je Rusa bilo ovde ili onde.To je samo prolazak trupa po sporazumu.
Smetnuo sam sa uma.
Ne lupaj. Znamo da se tešiš.Mogu ja sastavljati snimke nepreglednih ruskih vojnih grobalja, ali i ti si ih vidio ovo ti nije trebalo.
Pa vidiš da su se predali.Da,čudno ako imamo u vidu da je Ukrajina 2023-će prema procenama imala oko 36 miliona stanovnika. Tih 31000 ljudi ne bi trebala da im pravi problem,zar ne?
Kakve veze ima mandat Rade sa mandatom predsednika?Evo našli se stručnjaci za ukrajinski ustav
Article 83 of the Ukrainian Constitution states that if the term of the Verkhovna Rada expires under martial law, it shall automatically be extended until a new Rada is seated following the end of martial law.
Sada je samo prolazak trupa.To je samo prolazak trupa po sporazumu.
![]()
Smetnuo sam sa uma.
Neka utakmica?
Evo, ilegalan je predjsednik.Kakve veze ima mandat Rade sa mandatom predsednika?
Otprilike isti efekat, slobodno slaviteNeka utakmica?
Ja neću ništa, na Ukropima je da ga sklone.Evo, ilegalan je predjsednik.
I šta ćeš sada?
Svi do jednog.Sad Marsovci ratuju za Rusiju.Sad si nesvjesno priznao da je ruska kopnena vojska izginula u Ukrajini...
Eto, vidiš kako si najzad ukapirao.
Pa ti si izgleda skroz lud od straha.Sad si nesvjesno priznao da je ruska kopnena vojska izginula u Ukrajini...
Neki izvori tumace da je samo 70 HurijaMolimo se dragom Bogu, Hristu, Alahu dž.s dobrom, da rat stane brzo.
Dobri odu u dženet sa 72 hurije, zlikovci u džehem.
Mogu rusi ovako još deceniju, dođe im kao sparing.Ne zna se kolko može da traje specijalna operacija. Možda kraće i ove godine a možda duže.
Ali ne verujem bi moglo duže od jeseni sledeće godine.
Rusija mora imati snage i sposobnosti za najmanje dve godine duže nego što bi protivnici očekivali sa kolko resursa raspolaže Rusija. .