Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.169
Stižu nizozemska oklopna, štajaznam, robotska vozila? Kako ćemo to nazvati? Ali da će tamaniti okupatora, sigurno hoće. Daljinski u ruke i peglaj po agresoru. Mogli bi imati i funkciju samouništenja ako se mene pita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro na trgu u Moskvi.Stižu nizozemska oklopna, štajaznam, robotska vozila? Kako ćemo to nazvati? Ali da će tamaniti okupatora, sigurno hoće. Daljinski u ruke i peglaj po agresoru. Mogli bi imati i funkciju samouništenja ako se mene pita.
Pogledajte prilog 1550962
Zašto, odakle ideja da Ukrajinci žele okupirati tuđi teritorij? Zašto ne Tokijo, zašto samo Moska?Uskoro na trgu u Moskvi.
Upadaju i ostaju tamo.Današnji dan je prilično crn za NATO. Upadaju Rusi kroz odbranu kako im drago.
Pogledajte prilog 1550967
Pogledajte prilog 1550969
mislio je izbusene kao eksponati, kao sad skoro kada je zapad kmecao da nije lepo da se ruje hvaleZašto, odakle ideja da Ukrajinci žele okupirati tuđi teritorij? Zašto ne Tokijo, zašto samo Moska?
Valjda ruski T72 uskoro u Kijevu.

Aha, pa znaš i sam da nije dovoljno plesati na krilu srušenog aviona.mislio je izbusene kao eksponati, kao sad skoro kada je zapad kmecao da nije lepo da se ruje hvale
Blinken naglašava važnost toga da Ukrajinci prihvate mobilizaciju kao nužan korak za članstvo u NATO-u
.Bogumi ni ti nisi bistar potok u planini
Ko potpiso sta i gdje Aprila 22 ok mozda imam nesto od tog potpisa
Vamo nema nista![]()

Srborusu u pokusaju daj taj sporazum koji su potpisali Aprila 2022 a ne tamo neko nesto iz neke emisije ili zacepi labrnju.
Као што сам раније написао, немаш појма ни о чему и само се овде брукаш, дно не познајеш.
Качи и даље клипове са НАФО тњитер налога, за друго и ниси.
.