LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.590
Huti modernizovali sandale !!!Jos jedan Reaper vredan stotine miliona oboren od strane Huta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Huti modernizovali sandale !!!Jos jedan Reaper vredan stotine miliona oboren od strane Huta
Dobar tek Natalija od ranog jutra ako nekogaDobro jutro.
Ako nekoga u Rusiji, recite mu DA BEŽI.
Beže u HarkovDobro jutro.
Pe neki dan si kacio 2.000.000 mrtvih Engleza i Amerikanaca iz NATO, plus 300 generala u podrumu na 120metara dubine, plus podmornica sa 140.000 Ustasa u podrumu, pazi u podrumu Maripoulja, plus Kejt Midlton, plus Lojd Ostin, plus Budanov, plus Zaluzni plus ko zna koje si jos debilne teme otvarao tesko je pratiti sve tvoje odvale na forumuPreko milion ranjenih i 500K mrtvih javlja projekat wartears ima NATO u Ukrajini
Pogledajte prilog 1549090
Dok se još malo približe Bajdenovi izbori počeće i o tome kako Rusi već mobilišu i kućne ljubimce.
Nema više, moraju da se vrate na lopate i motike...
"US Commerce Secretary: “Russia forced to take microchips from breast pump devices”
Strict export restrictions imposed by the US have significantly hampered Russia’s ability to access vital microchips, forcing it to resort to using commercial chips from household devices, the US Commerce Secretary said."
Jel Msti odmjaukao štogod tim povodom?Ruska mornarica izvest će vježbu testiranja hipersoničnih projektila - 40 milja od Kalifornije
Navodno će vježba/test trajati 10 dana i završiti 26. svibnja 2024
ovo će biti testiranje novog hipersoničnog (cirkonij) SCRAMJET MOTORA na obali Kalifornije.
Mach: 8 — 12 najveća brzina
Pogledajte prilog 1549091
Uf,sva sreća pa si se pojavio ti tako pametan inače bi mi umrli u neznanju.Mi na forumu ne forsiramo nista. Mi samo citiramo Druga Staljina i Marshala Zukova.
E sad, ti verovatno znas mnogo bolje od Druga Staljina pravo stanje u Rusiji tokom ratovanja sa Hitlerom, tj Staljin nema pojma sta prica.
Rade za istu stvar,za istu ideju.Drugosrbijanci se ovde na forumu slizali sa ustasama i nacistima.
Vreme je za logout,povraca mi se.
To je maketa razaraca @febo_chGrebu vas svi uzduz i popreko od Jemena do Rusije
A vi totalno nemocni
Crveno more vec duze od pola godine zatvoreno za zapadne brodove
Opet neki vlazni snovi?Dobro jutro.
Kad budes povraco nemoj da se udavis.Drugosrbijanci se ovde na forumu slizali sa ustasama i nacistima.
Vreme je za logout,povraca mi se.
Sta arlauces nisu ukrajinci gadjali CacakDobro jutro junaci.. Ide li ratovanje??
Vidim Ukrajinci gađali Krim i Sevarstopolj..
Nisu normalni mamu im jbm nacističku, zločinačku.. I posle se ovi EU naci botovi čude što je Rusija upala tamo na ta područja .. licemeri
Samo rokaj ...ide to i dalje od 400 km. samo srbobotorussi nikako da objasne sta rade S-300-400-500 pa do ESA eljadarke