- Poruka
- 201.120
Nisam spomenuo Harkiv, ne znam šta ti je to. Ali čim se toliko smeješ, nešto je bolno za NATO:Au, gotovo. Ulaze Rusi kolko do 2074 u Harkiv.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam spomenuo Harkiv, ne znam šta ti je to. Ali čim se toliko smeješ, nešto je bolno za NATO:Au, gotovo. Ulaze Rusi kolko do 2074 u Harkiv.![]()
Nema NATO šanse protiv Rusije.Čupači obrva protiv prekaljenih ratnika?Hm... Teško.To ako prave probleme Ukrajincima o pogranicnom podrucju, i to uz velike zrtve i gubitak oklopa, to ne znaci da bi mogli praviti probleme negdje drugdje. Zaboravljas da je broj poginulih ruskih vojnika u najboljem slucaju otprilike isti kao i broj poginulih ukrajinskih vojnika. Dok su NATO-snage jos svjeze bez ikkakvih zrtava.
I naravno ukoliko Putin pokusa da krene dalje od Ukrajine, Europa ce vjerovatno takodjer proglasiti ratnu ekonomiju, a onda Rusi nemaju bas nikakve sanse.
Zašto kad je ovo dovoljno !!!Umjesto da dovuku još 2000 ljudi i osvoje Harkiv.
Kao i nato nacisti nikad na Krim !!!Au, gotovo. Ulaze Rusi kolko do 2074 u Harkiv.![]()
Ljudi bjeze zato sto kao gradjani europske unije imaju pravo da rade bez ogranicenja u bilo kojoj drugoj clanici EU. Ali gospodarski jaz se konacno smanjuje posto smo zadnjih godina imali iznadprosjecan rast. A prognoze kaze da ce se jaz i dalje velikom brzinom smanjivati.Нема корупције у НДХ? Људи не беже из земље? Те приче продајте некоме другом
Pućka ti se?Tkoga ne bi mazio...i što se to mene fućka
Strpi se još neko vreme,videćeš šta vas čeka.Pa šta ti ne kreneš štampati pare pa da profitiraš?
Jbt logika
Zene oslobadjaju muskarce koje NATO nacisticki rezim otima na ulicama u sred bela dana i salje da crknu za Bajdena i americko carstvo zla
Rusija ne moze ni propalu Ukrajinu punu petokolonasa da zauzme. U biti radi se samo o vojnom tigru na papiru koji svakim novim danom rata biva demilitarizovan.Nema NATO šanse protiv Rusije.Čupači obrva protiv prekaljenih ratnika?Hm... Teško.
Za ratnu ekonomiju trebaju resursi i energenti.
Ne glupiraj se. Vi ste poznati neradnici i džabalebaroši. Da vam nije mora, boli bi gori nego Etiopija.Ljudi bjeze zato sto kao gradjani europske unije imaju pravo da rade bez ogranicenja u bilo kojoj drugoj clanici EU. Ali gospodarski jaz se konacno smanjuje posto smo zadnjih godina imali iznadprosjecan rast. A prognoze kaze da ce se jaz i dalje velikom brzinom smanjivati.
Kao i nato nacisti nikad na Krim !!!
![]()
Svi generali DEBILI na slici.Šijguov kadar
general-potpukovnik Jurij Vasiljevič Kuznjecov, načelnik ljudskih resursa ruskog ministarstva odbrane
Čišćenje korumpiranih funkcionera se nastavlja
![]()
Turizam je u prosloj godini generirao manje od 19% naseg BDP-aNe glupiraj se. Vi ste poznati neradnici i džabalebaroši. Da vam nije mora, boli bi gori nego Etiopija.
Khmmm pa kako ne znas pa svi znamo da TIXI khmmm jelte ima khmmmm itdDa nema američkog Twitera ti ne bi ni znao šta pametno ovde da napišeš, jer 98% tvojih poruka na ovom forumu su neki copypasteovi rednekova sa Twitera.
Mada ne mogu reći da ne razumem zašto je tako.
Tigar od mokrog UMOČANOG papira.Rusija ne moze ni propalu Ukrajinu punu petokolonasa da zauzme. U biti radi se samo o vojnom tigru na papir koji svakim novim danom rata biva demilitarizovan.
Da...svi južni narodiNe glupiraj se. Vi ste poznati neradnici i džabalebaroši. Da vam nije mora, boli bi gori nego Etiopija.
Možda čak i malo previše.Zašto kad je ovo dovoljno !!!
A kako je vama u Japanu?Ne glupiraj se. Vi ste poznati neradnici i džabalebaroši. Da vam nije mora, boli bi gori nego Etiopija.
Hoće kad na onoj stvari rodi nokat.Bice, kad ti i kremljobotska druzina kupite Ladu, ustekate rublju i propricatre tecan ruski. Otprilike kad baka postane deka.![]()
Russian control of Ukraine:Nacistička uteha ide ovako otrpilike
1. Nikad nećete osvojiti Krim
2. Nikad nećete osvojiti Bahmut
3. Nikad nećete osvojiti Avdeevku
4. Nikad nećete osvojit Mariupolj
5. Nikad nećete osvojit Mariniku
6. Nikad DNR
7. Nikad LNR
bla bla bla
Russian control of Ukraine:
March 2022
- 159,000 Square Kilometers
- 61,400 Square Miles
- 26.4% of all Ukraine
March 2024
- 111,900 Square Kilometers
- 42,200 Square Miles
- 18.5 % of all Ukraine
Opet ta prokleta matematika, trebao bi Medvjedev baciti na nju par nuklearnih.
Znači autošovinizam je kad NE umisliš da si Rus ili Ukrajinac...
Mi Srbi koji pratimo rat sa strane smo autošovinisti, a vi koji ste se uživeli toliko da sebe identifikujete sa strancima niste autošovinisti..
Pa to je totalno blesavo, Srbine moj druže. Ako me razumeš.