Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.185
"Бију Срби, ал' бију и Турци". Међутим, у овом случају видим само убрзање денафицикације.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Бију Срби, ал' бију и Турци". Међутим, у овом случају видим само убрзање денафицикације.
Fala qwrtzu da si najzad pogledao globus da shvatiš gde se šta nalazi.I Antarktik je nas
I Aljaaka
Sve je to Rusija
Samo je Kosovo Srbija.
Onda gde je Srbija ******I Antarktik je nas
I Aljaaka
Sve je to Rusija
Samo je Kosovo Srbija.
Pročitaj moj post i svoj odgovor pa stavi prst na čelo !!!Jel i ti kao i Tiksi ne znaš razliku između Arktika i Antarktika![]()
Fala qwrtzu da si najzad pogledao globus da shvatiš gde se šta nalazi.
Mogu da ti drzim predavanje iz Geografije decko
Pusti ti Arktik i Antarktik, šta ima novo na frontu?Jel i ti kao i Tiksi ne znaš razliku između Arktika i Antarktika![]()
Borbe oko Harkova koji je na pljuvomet od ukrajinsko-ruske granice.Pusti ti Arktik i Antarktik, šta ima novo na frontu?
Aha, dakle i dalje pobeđujete?Borbe oko Harkova koji je na pljuvomet od ukrajinsko-ruske granice.
Posle dve godine rata.
Pa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).Aha, dakle i dalje pobeđujete?
Super, ja se zabrinuo da ne zakukate za mirovnim pregovorima...
Previše se emotivno investira u priču.Sirotan, nekad mi ga je i žao... kad je video da se zaebo oko pripajanja Antarktika počeo je da lupa nevezane gluposti da skrene pažnju sa glavnog problema.
Ne očajavaj, pozliće ti !!!Pa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).
Zamisli da Mađari krenu da zauzmu Vojvodinu i dve godine zaglave kod Subotice.
da ali Hitler je ubijao sve što mrda dok Putin izbegava ubijanje civila jbg.. velika razlika.. mogao bi i Putin da spali Harkov npr ubije 50 000 ljudi u 2 dana.. Kinžali, Satan, pa i Nukelarka.. ovi ostali da se razbeže ali nije to poenta.. poenta ovog rata je da Rusi uzmu sve do Dnjepra ali uz minimalne civilne žrtvePa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).
jedva čekam da vidim kako deca tuku ove male što se još uvek identifikuju kao ukrajincida ali Hitler je ubijao sve što mrda dok Putin izbegava ubijanje civila jbg..
i sta se desilo sa hitlerom i tvojim precima koji su mu pomagali na kraju te avanture?Pa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).
jedva čekam da vidim kako deca tuku ove male što se još uvek identifikuju kao ukrajinci
i šta sa tim što se sastao sa gospođom ostavkom?
Ma ja sam na vašoj strani, Rusija katastrofa, gubi, zaglibila se, nikako pregovoriPa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).
Pa to je prilično upitno koliko obe strane u tom sukobu izbegavaju ubijanje civila.da ali Hitler je ubijao sve što mrda dok Putin izbegava ubijanje civila jbg..