Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fala qwrtzu da si najzad pogledao globus da shvatiš gde se šta nalazi.

Mogu da ti drzim predavanje iz Geografije decko

Ne znam cemu se nadate?

20240514_084448.jpg

Putin i dalje oćajnićki pobeđuje...

"Putinova očajnička želja"

Uprkos ozbiljnim problemima u ruskoj ekonomiji, kao i gubitku ljudstva, naoružanja i opreme, ruski predsednik Vladimir Putin "očajnički" ne želi da zaustavi rat koji je započeo protiv Ukrajine. Patel je podsetio da je upravo Rusija započela, kako je naveo, ničim izazvan rat protiv Ukrajine. Prema njegovim rečima, Putin to u svakom trenutku može da zaustavi povlačenjem trupa iz Ukrajine.

:rotf: :rotf: :rotf:

Aha, dakle i dalje pobeđujete?

Super, ja se zabrinuo da ne zakukate za mirovnim pregovorima...
Pa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).

Zamisli da Mađari krenu da zauzmu Vojvodinu i dve godine zaglave kod Subotice.

Sirotan, nekad mi ga je i žao... kad je video da se zaebo oko pripajanja Antarktika počeo je da lupa nevezane gluposti da skrene pažnju sa glavnog problema.
Previše se emotivno investira u priču.
Ovo je više zabava, podbadanje, podhebavanje uz kavu i netko piće.

Virtala, koja ne utiče na realni život.

Niti ćemo nešto promijeniti na bojišnici za jednu ili drugu momčad.

Otvorio sam temu, glede kompariranja
agresije K@K i RF...

Obje imperije, tamnice mnogih naroda.
AU isto išlo fino donekle,
obe su napale mnogo slabijeg susjeda,
pod luđačkim izlikama,
Teroriziraju, siluju, pljačkaju pučanstvo...

Srbi su bili mobilizirani (tko Ukri u RF) i jurišali na Srbijance...i 3 x istjerami.

dodajte još sličnosti...

Obe će se RASPASTI I

otići u ROPOTARNICU POVJESTI.

Pa vidi, Hitler je za mesec dana pregazio celu Poljsku, ovi za dve godine ne mogu da se pomere malo preko granice (i to kroz teritoriju koju većinski naseljavaju Rusi).

da ali Hitler je ubijao sve što mrda dok Putin izbegava ubijanje civila jbg.. velika razlika.. mogao bi i Putin da spali Harkov npr ubije 50 000 ljudi u 2 dana.. Kinžali, Satan, pa i Nukelarka.. ovi ostali da se razbeže ali nije to poenta.. poenta ovog rata je da Rusi uzmu sve do Dnjepra ali uz minimalne civilne žrtve
kada je Sloba potpisao Kumanovo? kad su NATO fašisti krenuli da ubijaju civile i kad je Ahtisari došao kod njega na sastanak i porušio sve sa stola i rekao Slobi ako ne potpišeš Beograd će biti ravan kao ovaj sto..imaš svedočenja o tom sastanku sa obe strane

Poslednja izmena:

i sta se desilo sa hitlerom i tvojim precima koji su mu pomagali na kraju te avanture? :cepanje:

Ma ja sam na vašoj strani, Rusija katastrofa, gubi, zaglibila se, nikako pregovori :mrgreen:

da ali Hitler je ubijao sve što mrda dok Putin izbegava ubijanje civila jbg..
Pa to je prilično upitno koliko obe strane u tom sukobu izbegavaju ubijanje civila.

Rusima naravno nije u interesu da ubijaju svoje civile, kad u tom pograničnom pojasu svakako živi dosta njihovih. I Nemci su zvanično napali Poljsku da "brane interese nemačke manjine u Poljskoj". Zvanično.

Kako god okreneš, izginuli su i Poljaci, i Ukrajinci, i Rusi, i Nemci, i posle nikom ništa, opet nemačka fabrika nikne u Poljskoj, i Poljaci masovno emigriraju u Nemačku, kad se zapitaš za čije babe zdravlje su svi izginuli, nemaš pojma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back