ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.512
Ali proizvodna traka Lade se slaže itekako, bubaju aute 24/7
Nećeš verovati ali AvtoVaz zaista radi u tri smene
Lada je marka automobila, fabrika je AvtoVaz u Toljatiju, Samara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali proizvodna traka Lade se slaže itekako, bubaju aute 24/7
EU ima nove dobavljače, veći je problem Rusiji prodati plin po povoljnoj cijeni i u većim količinama.EU razvoj je usko vezan za jeftine resurse koje su imali iz Rusije .. Danas toga vise nema pa nema ni razvoja .. EU je bila ispred Amerike a sad kao posledica svega toga su debelo iza ..Znam da vama teletabisima to nikad nece biti jasno ..Ameri su opasni za sve koji im ugrožavaju poziciju
Istina da Ukiji svaki dan izgube komad svoje zemlje?
Boli boli, malo napaćeno DomoljUpče
![]()
Ruski huligani - PROTIV RATA U UKRAJINI..
......srpski narod - ZA RAT U UKRAJINI....................
STO NAM LEPOG OVO GOVORI O SRBIMA?
DomoljUpče, Usrajina je svakim danom sve manja i gine ih 10 puta više.
Десет великих Абрамса измилело из шуме, једног наш'о Ланцет, остало их девет ...
Tako je,bez vojske,bez članstva u bilo kojoj vojnoj organizaciji,bez neonacista,bez...Niz će se nastaviti,naravno,pitanje je dokle će ludi Ukro režim sa svojim zapadni sponzorima biti spreman da ide u svom ludilu.Aha, onda sam sanjao da je Putin rekao da je cilj "demilitarizacija" Ukrajine.
Država bez vojske ne postoji, ergo, sanjao sam da Putin želi uništenje Ukrajine.
E sad čekamo notepad listuДесет великих Абрамса измилело из шуме, једног наш'о Ланцет, остало их девет ...