Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.331
Обавештајни подаци су открили локацију састанка команданата 78. батаљона 102. бригаде ТрО (Ивано-Франковска област) у селу Цветково, Запорошка област. ВКС је по том месту извео удар.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СССР је развалио сам себе, до тих размера и том брзином да се и Дивљи Запад, уплашио, без обзира на тренутну еуфорију. Енглези и Французи су иницијално били против уједињена Немачке, зато што их је вековно искуство научило да када Немци нику на коленима, они марширају.
Американци су активно секундирали у нуклеарном разоружању Украјине, зато што су се оправдано плашили хаоса у земљи са толиком гомилом фунционалних нуклеарних глава. Боље икаква контрола на једном месту него никаква.
После Јељцина, ствари су полако, па све брже почеле да се мењају и данас смо опет на ивици глобалног сукоба, за који сматрам да је опаснији од Кубанске и Берлинске кризе. Тада су на челу велесила били компетентни, а данас, поготово на Дивљем Западу идеолошки и финансијски неспособни апаратчици.
Видећемо.
Са мојим скромним поимањм ствари, све осим било каквог, па и најситнијег нуклерног инцидента је прихватљиво.
Katastrofa...Prestrasno, zali boze zalud izgubljenih zivota zbog Volodje.
Излудеше због Кубе
Излудеше због Кубе
Мајка земља, бела бреза,
За мене – Света Русь (Русија), за друге – трн.
Наши
...https://x.com/russian_zov/status/1800968892157665595
На почетку спота неко написа "историја није завршила, историја је тек почела" , ево једне добре за помен свих палих руских хероја и пале звјезде Виктора Цоиа!Мајка земља, бела бреза,
За мене – Света Русь (Русија), за друге – трн.
Наши
Šta misliš kako je Regan uspio razvaliti SSSR?
У Кремљу не виде разлоге за забринутост Сједињених Држава у вези са доласком руских бродова на Кубу, навео је Песков.Нека, нека. Нека глава стрепи а не реп.
Него, с те стране океана има бивших ликова из америчке војске који тврде да је питање часа, дана, седмице... само питање времена када ће их Руси почети ударати нуклеарним оружјем. Не знам откуд им толика увереност, али нека се нотира и то.
У Кремљу не виде разлоге за забринутост Сједињених Држава у вези са доласком руских бродова на Кубу, навео је Песков.