- Poruka
- 12.133
Rusija nema vojsku. To je maketa…Čitava ruska vojska je neupotrebljiva, tako da i ti možeš biti u pravu.
Aj sad , idi pomozi piciju da tovari te haubice..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija nema vojsku. To je maketa…Čitava ruska vojska je neupotrebljiva, tako da i ti možeš biti u pravu.
Prevod?Priča se na zidiću da je odluka doneta. Ne odnosi se na bespilotne zemlje koje izlaze na Crno more, nego na neke druge.
Pogledajte prilog 1558554
Skladišta nestaju u plamenu a rusi zbog toga imaju višak?Prije kada je ponuda veca od potražnje poput kada Rusima rafinerije i skladišta nafte nestaju u plemenu i ne znaju kamo s naftom.
Ovo deluje prazno kao neki krs, slika sa drona pre pogodka, valjda ako je vec pogodjen treba bar mali neki dim i slicno da bude.Demantovano istog dana kada je i objavljeno, propagandni materijal. Postavljeni neupotrebljivi kamioni i zatim gadjani dronovima. Pogledaj ponovo usporeno snimak.
To može biti i istina, ali kad Rusi obore sve ukrajinske dronove i onda krhotine unište rafinerije, možda je bilo bolje pustiti ih da odlete u Sibir.Niko nikad nije toliko lagao ko Hoholji.
Svaki put obore 200 od 100 raketa.
Gledao sam, dobro si primjetio. Ja naivan povjerovao nacistima.Jedan kamion u koji udara dron, civilni. Drugi sa potpuno razbijenom kabinom, kao olupina…. Samo kazem ….
Da, Potemkinova sela ili u ovom slučaju putinove divizije.Rusija nema vojsku. To je maketa…
LogičnoSkladišta nestaju u plamenu a rusi zbog toga imaju višak?
Haubice, haubice… trkom…Da, Potemkinova sela ili u ovom slučaju putinove divizije.
MQ-9 Reaper i Global Hawk uskoro neće raditi iznad Crnog mora.Prevod?

Priča je da je doneta odluka da se obaraju bespilotne letelice trećih zemalja koje lete iznad Crnog mora. To bi značilo letelice zemalja koje nemaju izlaz na Crno more, recimo USA, britansko Zmijsko ostrvo i slične.Prevod?
Ma užas, Rusiji to nije trebalo.Haubice, haubice… trkom…
Rusi ne umeju da naprave ABS a ne radar.. ne lazi…najsuvremeniji ruski radar za otkrivanje niskoletećih ciljeva.
za sliku je kasno, uništen je skroz naskroz
Vidi ovog kao da je sa Marsa pao. Sad smo vidjeli da je to fejk jbt
Rusija nema vojsku. To je maketa…

Prijevodi su ti urnebesniNe znam, ne pričam njim kao ti. Vjerujem ti.
Nisam ni prevodio njegov tekst, pojašnjavao sam vijest.Prijevodi su ti urnebesni
To je bilo ekspresno otriježnjenje za neke od njih nakon zajedničkog pijanog bauljanja brisanim prostorom.
UrnebesnoNisam ni prevodio njegov tekst, pojašnjavao sam vijest.
Tako bi se opisalo stanje u tvojoj glavi.Urnebesno