Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pola milijuna Nvidija grafičkih renda u podrumu CIA-e filmiće za Ukrope.
:ceka:

Ovako ***********i pobjeđuju

IMG_20240601_235023_603_edit_7428672748290422.jpg

IMG_20240601_235024_277.jpg

Današnji dobitnik Hepi mila i Lego seta je Feniks, Gruzin, državljan Nemačke
Khvicha Gvirijishvili pozivni znak Feniks, iz Akhaltsikhe Gruzije, ali je živeo u Pirni, Nemačka.
Kao i drugi klovnovi Legije, Khvicha je napustio svoju porodicu u decembru 2022. i otišao u Ukrajinu gde se pridružio Gruzijskoj Legiji Ukrajine.
Danas je uzeo Bandera kartu u jednom smeru, pošto ga je ruska vojska eliminisala kod Harkova.

54c9c8249387dd52c9b17a569358af08.jpg
GPK3crnWwAAzLWw

Pazi ovako

2.5 godina Medvedev preti najvise Evropi ako posalje tenkove. VBR. himarse. avione. Dronove. Rakete. Krstarece. Etc nastavi niz

Preti da ce Rusija bacati atomke po Evropi.

Za 2.5 godine nisu se drznuli jednu raketu da ispale na dron u medjunarodnim vodama, koji svi vidimo kako navodi napade na Krim. Ali bacace atomke po Evropi. Ne smeju dron da sruse, al bacace atomke

Rusi nikad jadniji, u hiljadu godina ruskih ratova nisu bili ovoliko jadni

Ruski generali iz proslosti se prevrcu u grobu kad vide sadasnje ruske oficire.
To je plitko razmišljanje, dječije da kažem.
Vidi ovako, prije nekih 5-6 godina razgovarao sam sa ruskim profesorom kome je politika poznata, slučajno sam ga upoznao ali to nije bitno, kažem mu "vidite li vi opasnost koja se sprema i da li nešto preduzimate da bi se zaštitili?"
Kaže on meni - Vidi, svjesni smo da je sukob (sa zapadom) neizbježan...
Šta je dalje ispričao neću napisati ali me zaledilo. Lik je dvostruki akademik i fizičar, učesnik nekog svemirskog programa na nekom ruskom institutu.

Rusi se ne šale.

Мајкрософт
🤡
Русија је деценијама планирала да поремети Олимпијске игре, али Мајкрософтов центар за анализу претњи (МТАЦ) открио је да се његова тактика комбинује са вештачком интелигенцијом (АИ) у злонамерним активностима које би могле да се појачају како се приближава церемонија отварања у Паризу 2024.године.

Даће Бог фијаско!

Tako je, oni i žele da Rusija opali Evropu maljem. Onda će se oni naći kao ljekari da je tješe i uvale u dugove. Isto rade sa Ukrajinom.
Pri tome ne ginu Amerikanci, pa i da ih pogine par stotina to je ništa u zamjenu za vladavinu Evropom.

Tako je, oni i žele da Rusija opali Evropu maljem. Onda će se oni naći kao ljekari da je tješe i uvale u dugove. Isto rade sa Ukrajinom.
Pri tome ne ginu Amerikanci, pa i da ih pogine par stotina to je ništa u zamjenu za vladavinu Evropom.
pa jel smo imali hladni rat sa rusijom? jesmo; i za koji ce nam moj sad evropa, ako treba da hladnoratujemo sa kinom? znaci: "eliminisi malu"

uvalila se ona sama, kakvo crno tesenje, ne mastaj, samo eliminacija

Stotine prosvjeduju protiv pomoći Ukrajini u Berlinu

malo je to 100-tine, nema im spasa
paz' ove rugalice:
Zelenski ismijava Trumpa kao potencijalnog ‘gubitnika’

pa jel smo imali hladni rat sa rusijom? jesmo; i za koji ce nam moj sad evropa, ako treba da hladnoratujemo sa kinom? znaci: "eliminisi malu"

uvalila se ona sama, kakvo crno tesenje, ne mastaj, samo eliminacija

Stotine prosvjeduju protiv pomoći Ukrajini u Berlinu

malo je to 100-ine
Pljačkanje i porobljavanje Evrope kao vječitog dužnika kojimće da rinta za zapad. Jer Azija i Afrika više neće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back