Broj poginulih u nedjeljnom rušenju stambene zgrade u Belgorodu popeo se na 16:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim kada treba da se pozovemo na Molotov-Ribentrop pakt i izmislimo da je Holodomor bio ciljani genocid Ukrajine.Ja se potpuno slažem s tobom kad kažeš da je bilo mnogo zla u istoriji, ali se i ti složi sa mnom kad kažem da se to ne može promeniti, i da nemamo ništa od toga osim da gledamo kako budućnost može da bude bolja i kako da se greške ne ponove.
The country has welcomed tens of thousands Russians fleeing the war in recent years.
Problem je potpuno suprotan, kad mitomanija postane stub društva, kao što je slučaj u populističkim društvima i malim zajednicama kao što smo mi na Balkanu, ljudi se hvataju za nepostojeće narative i grade svoju stvarnost iz mašte i iz želja.Ево гледамо. Сем празних речи ја не видим да ико ишта ради на том плану.
Чак шта више чим крене на боље и неки играчи запрете побољшањем свога
статуса, почну неки ултиматуми око градње потока а ако се којим случајем изграде
онда их детонирају. Ове твоје речи се свакодневно чују из уста хиљада лицемера
широм планете са контролисаних медија.
Ћупрелички срамни баук не помињања прошлости кружи полувропом.
Jeli brate, jel istina ovo sto je Deda napisaopropali ste nacisto
Ajoj
nešto kao izrael...zar ne?Problem je potpuno suprotan, kad mitomanija postane stub društva, kao što je slučaj u populističkim društvima i malim zajednicama kao što smo mi na Balkanu, ljudi se hvataju za nepostojeće narative i grade svoju stvarnost iz mašte i iz želja.
Realni problemi odu u slivnik. Ali da bi se to uopšte desilo, ipak mora da postoji jedan nivo blagostanja. Tek zaludan čovek koji ima rešena egzistencijalna pitanja može da krene da mašta svoju istoriju i da se bori protiv izmišljenih neprijatelja.
Kad bismo mi jednaku količinu energije uložili u pretresanje istorije kao i u uređenje prostora oko nas, bili bismo lepša zemlja od Švajcarske.
Ali iebiga.
Bili bi živi da Putin nije izvršio agresiju na UkrajinuBroj poginulih u nedjeljnom rušenju stambene zgrade u Belgorodu popeo se na 16:
Pogledajte prilog 1547637
Sad pročitaj ovo što si napisao sa Ukrajinom na umu.Problem je potpuno suprotan, kad mitomanija postane stub društva, kao što je slučaj u populističkim društvima i malim zajednicama kao što smo mi na Balkanu, ljudi se hvataju za nepostojeće narative i grade svoju stvarnost iz mašte i iz želja.
Realni problemi odu u slivnik. Ali da bi se to uopšte desilo, ipak mora da postoji jedan nivo blagostanja. Tek zaludan čovek koji ima rešena egzistencijalna pitanja može da krene da mašta svoju istoriju i da se bori protiv izmišljenih neprijatelja.
Kad bismo mi jednaku količinu energije uložili u pretresanje istorije kao i u uređenje prostora oko nas, bili bismo lepša zemlja od Švajcarske.
Ali iebiga.
Bili bi živi da Putin nije izvršio agresiju na Ukrajinu
Slažem se, i Izrael pati od toga. Netanjahu je populista, rame uz rame sa ovim našim.nešto kao izrael...zar ne?
Na mapi deluje da je ovo neka selendra od par ulica.Situacija u pravcu Volčansk iu gradu Volčansk.
Ruske snage zauzele su selo Bugrovatka zapadno od Volčanska i napredovale dalje prema središtu grada
Pogledajte prilog 1547647
šta su ovi koji podržavaju i naoružavaju tkz. BibijaSlažem se, i Izrael pati od toga. Netanjahu je populista, rame uz rame sa ovim našim.
Divlja rulja, doduše ima toga i drugdje.
Strasno.
Sta je jos rekao Budanov u spec ops izjavama