Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.761
Pa da, američka vojska ne zna napraviti granatu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, američka vojska ne zna napraviti granatu
Kojim medijima vjeeuješ?Ja sam tebi naveo neke primere zapadnih laži,zar ne?A koliko sam upućen,i Tramp je sa zapada.Iz USA. M?
Polako čoveče,udariće te šlog.Ukri gube pa gube,tvoj bes im neće pomoći.I Njemačka i Poljska i Japan, dosta je više tog zapadnog pacifističkog sranja![]()
Pukni.Neću da ti kažem.Kojim medijima vjeeuješ?
Gube tako da nemilice uništavaju okupatora. Samo neka gube i daljePolako čoveče,udariće te šlog.Ukri gube pa gube,tvoj bes im neće pomoći.
Znamo i zaštoPukni.Neću da ti kažem.![]()
Ja sam tebi naveo neke primere zapadnih laži,zar ne?A koliko sam upućen,i Tramp je sa zapada.Iz USA. M?
Sve ovo što gledamo u Ukrajini je samo još jedan pokušaj zapada da pokori Rusiju i samo još jedan u nizu poraza neprijatelja velike Rusije.Apsolutno. Zato je važno da Ukrajina dobije strateško nuklearno naoružanje.
Reci?Znamo i zašto
Ni to ne bi pomoglo,znaci digli ste ulog da se Rusija udari nuklearno jer ukrajina ne dobija nista.Apsolutno. Zato je važno da Ukrajina dobije strateško nuklearno naoružanje.
Čovek vam govori istinu u lice a vi ga nazivate lažovom?Točno, Trump je ta putinovska lažljiva hohštaplerska škola, takve bitange se dobro razumiju i međusobno podržavaju![]()
Aha,da...A gde im je vojska?Zašto traže da im vrate vojno sposobne muškarce iz EU?Gube tako da nemilice uništavaju okupatora. Samo neka gube i dalje
Pazi kad sam znao da simpatišeš Ruse.Svaka ti čast!To je ispravno razmišljanje,a ne kao Febo ili Frci.Epski uspesi druge vojne sile sveta u osvit 800-og dana dvodnevne svo.
Након 800 дана од почетка руско-украјинског рата руска војска тренутно контролише 84413 квадратних километара, што одговара 13,98% Украјине:
- Снаге Доњецке Народне Републике контролишу 15731 км^2 (59,32% Доњецке области)
- Снаге Луганске Народне Републике контролишу 26285 км^2 (98,5% Луганске области)
![]()
![]()
деескалиратиNisi rekao svoje mišljenje.
Šta misliš, koliko Rusa treba izginuti da im Ukrajinci predaju državu?

Pazi kad sam znao da simpatišeš Ruse.Svaka ti čast!To je ispravno razmišljanje,a ne kao Febo ili Frci.

@Grom_sa_neba! Zašto si kukao o atomskoj bombi ako SVO ide po planu?Ne bi ti kukao za atomsku bombu da rusi ne deru.
Danas je organizovan napad botova proukrajinskih jer rusi satiru da sve zvoni
Tačno sam znao da ne riču bez vezeNe bi ti kukao za atomsku bombu da rusi ne deru.
Danas je organizovan napad botova proukrajinskih jer rusi satiru da sve zvoni
Sad je važno da si napravoj strani. Kakvi su,takvi su,rade pravu stvar,ti si zaveden ali ćeš se osvestiti vremenom.Ko nece simpatisati ovakve dunstere.![]()
Pa morali bi mnogo i jako da se zalećete,znašŠta bi ti rekao recimo da se Hrvatska vojska zaleti do Zemuna, tamo uništi srpski tenk, natovari ga na prikolicu, odvuče u Zagreb i izloži na Trgu bana Josipa Jelačića, pod natpisom recimo ''srpski tenk koji je napadao Zagreb''?