Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.046
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je prošao. Usrala fon der Hitler je u Pekingu sprcana na putnički terminalBasar El Asad je stigao u Kinu.
Fukll docek, crveni tepih.
Blinken onomad u Kini, nema tepiha, nije ga docekso i ispratio niko.
Кажу Табаци да али изнутра је увек нетакнут, посади не фали ни длака с главеPostradao još jedan Abrams:
Pre nego sto ispadnes budala pogledaj malo kako navodenje na raketama dronovima radi .. Smejete se kao za one kaveze na oklopnim vozilima koje su Izraelci stavili na svoje Merkave.

Wagner
Mi imamo 9 miliona ruskih imigranata na ulicama svaki dan proseTi uzivaaas dok ja placeeem, placeeem i tugujeeem, aaaa
Placeem i tugujeeem
Basar El Asad je stigao u Kinu.
Fukll docek, crveni tepih.
Blinken onomad u Kini, nema tepiha, nije ga docekso i ispratio niko.
Crrne prognoze od US pukovnika Mek Gregora, Ukrajina gotova
Prati me - nisu dobili batina tada, jos jednom ponavljam, borbe nije bilo....a ono sto si nasao da poredis je jedna sramota za tebe, te na jeftinim stvarima pokazujes da obraza nemas....naime, Rusi i Poljaci su masovno GINULI, a sad nam prezentuj gubitke Francuza u tzv. "Sarskoj ofanzivi"....da vidimo koliko ti je debeo obraz...Tvoje zaobilazenje istine je mnogo blize lazi, a ko su usli na teritoriju Nemacke i dobili batina onda je to odbijen napad, uporedi ucinak Poljaka ili Rusa do 43. u ratovanju sa Hitlerom i ovaj britanski pokusaj rezultat isti, porazavajuci.
Oni su bili daleko Švabama. A od ostalih evropskih zemalja? Ono nije bio otpor, ono je bila sramota.britanija, 1939 - 1945