Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da si procitao tekst , a ne kao svaki LGBT degenerik samo naslov teksta, znao bi da su kupili olupine! Neupotrebljive avione koje mogu koristiti kao mamce na zemlji. Upotreba za delove je upitna zbog starosti i pohabanosti.
Da ne kazem kako su ih ishvalili kao vrhunske avione , a do juce pljuvali po njima. Za ove nove bi verovatno neko izasao iz ekrana i dao jedan bolji blowjob…
Prosečna cena letilice ispod 20.000$, teški krševi. Skuplji prevoz od kupovine:hahaha:

Kako nije tako? Pogledaj za koliko se Evropa predala. Sramota.
Sta su mogli Danci, belgijanci, Holandjani i ostala boranija protiv Nemaca nakon kapitulacije Francuske? Problem za Nemce je poceo tek 43. kada su saveznici shvatili da moraju svi zajedno u isto vreme na Nemce pa se desio Staljingrad, svapski poraz u Africi, iskrcavanje na Siciliji i Hitler ostao bez nafte odnosno nesto malo iz Rumunije.

Ne lupaj, Halder je znao da je vaš Hića puko još ‘41-ve, čim je ustanovio da Crvena Armija nije uništena u bitkama na granici - za 100 dana je trebalo izbiti na liniju Volga-Don, blitzkrieg ne funkcioniše tako što ratuješ na frontu, al’ moraš da budeš mnooogo puta jači.
Ebote "moj" Hico, "Halder je znao" ili ne nevazno, prvi rezultati su dosli tek nakon sinhronizovanih akcija svih saveznika.

Prosečna cena letilice ispod 20.000$, teški krševi. Skuplji prevoz od kupovine:hahaha:
Treca najveca sila danasnjice , spala na kupovinu letelica na otpadima i to za 20 hiljada po komadu, a kada pretope ne mogu da izvuku ni par hiljada. Mentoli.
Gde nestadose onaj silni BDP i sva te ćip tehnolodjija to niko ne zna. Samo neka oni klikcu like na instagramima i neka to uracunavaju u BDP, dok ih realnost ne osamari.
NAFO prdnuo u cabar.

Evo pogledavam,
Minsk 1941 - 325.000 vojnika se predalo u jednom danu
Uman - 103.000
Smolensk - 348.000
Kiev - 665.000
Melitopol - 100.000
Vazma - 662.000
Kerc - 100.000
Harkov - 207.000

i jos gomile predaja od po nekoliko stotina do nekoliko tisuca cvojnika svakodnevno

Isto je lepo napomenuti da se oko 300.000 rusa prijavilo dragovoljno u armiju prebeglih ruskih generala Vlasova i Bunjacenka koji su se borili na strani nacisticke njemacke
Hajde jednom bar odgovori na pitanje jbt... Nabroj Evropske zemlje i koliko su pružali otpor Švabama.

Sta su mogli Danci, belgijanci, Holandjani i ostala boranija protiv Nemaca nakon kapitulacije Francuske? Problem za Nemce je poceo tek 43. kada su saveznici shvatili da moraju svi zajedno u isto vreme na Nemce pa se desio Staljingrad, svapski poraz u Africi, iskrcavanje na Siciliji i Hitler ostao bez nafte odnosno nesto malo iz Rumunije.
Najveće pobede su izvojevali Rusi na svojoj teritoriji. Ja mislim da se Evropa nije nešto opirala.Francuska je ogromna država a tako lako se predala. Čini mi se da je to jednostavno bio dogovor. Tek posle 1943 i posle Ruskih pobeda nad nacistima se Evropa konsolidovala jer se plašila da će Rusi uzeti sve. A tako bi i bilo, jer su Rusi onim tempom i snagom mogli sve.

Najveće pobede su izvojevali Rusi na svojoj teritoriji. Ja mislim da se Evropa nije nešto opirala.Francuska je ogromna država a tako lako se predala. Čini mi se da je to jednostavno bio dogovor. Tek posle 1943 i posle Ruskih pobeda nad nacistima se Evropa konsolidovala jer se plašila da će Rusi uzeti sve. A tako bi i bilo, jer su Rusi onim tempom i snagom mogli sve.
Sve se ovde vidi, nema laži nema prevare, nula konflikta u zapadnoj evropi u periodu jun 1940 - jul 1943.

Sve snage usmerene na Istočni front, učesctvuju dobrovoljci iz cele "ujedinjene Evrope"

Jel Mekgregor dobar covek, ljudina? Pravi prorus.

Eto, a bio je nacelnik staba kod Veslija Klarka

Licno je vrsio biranje ciljeva po Srbiji 1999e godine

Dobro je da ti je On simpatican lik kao i onaj osudjivani pedofil Skot Riter

Dok pijem caj listam tviter

Tamo videh da su u Berdiciju Rusi zarobili jos jedan Abrams

Taman na vreme ce stici u Moskvu za Paradu Pobede 9. maja.

Posetiće samo nezavisnu Srbiju, suverenu Mađarsku i reda radi i jednu vazalnu državu za koju i dalje postoji nada, Francusku.

Na bednike koji su pod čvrstom kontrolom bivšeg hegemona neće trošiti svoje dragoceno vreme.

1714377412246.png

Posetiće samo nezavisnu Srbiju, suverenu Mađarsku i reda radi i jednu vazalnu državu za koju i dalje postoji nada, Francusku.

Na bednike koji su pod čvrstom kontrolom bivšeg hegemona neće trošiti svoje dragoceno vreme.

Pogledajte prilog 1538862

Teško da je Srbija nezavisna. Mi smo satelit čmerike. Polako se uvode zakoni koji uništavaju moral i porodicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back