Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.369
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa podelice slobodoljubivim narodima sveta, mi ameri smo vec skontali da nam se ne isplati na silu da ostajemo u nigeruКао скептик, пре бих рекао да у овом случају то ради зато што нешто планира или можда има нешто на уму“, рекао је Писторијус.
"Издвојено мишљење небитног појединца"@Marin83 @Frtajler šta ćemo sad, kaže nemački ministar odbrane da ste full of shit?
Pogledajte prilog 1537175
"Pistorijus je istakao da se veći deo onoga što se proizvede (u Rusiji) ne šalje na front, već ide u skladišta."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Natobulja gaće žvaće
Руски тенк „Цар-Мангал“ негде у зони СВО
Дан раније појавила се информација да је борбено возило експлодирало на мину код Красногоровке током јуришних акција.
...https://twitter.com/DonbassSegodnya/status/1783444080858407083
Francuski narod nema vise nikakav uticaj na svoju drzavu, sto opet ne znaci da su spremni na zrtvovanje zbog Ukrajine kada imate Rusiju kao protivnika.Nije dovoljno slati oružje Ukrajincima rukovodeći se kapitalističkim tržišnim principima.
Rusi su uspjehe počeli postizati tek kad su proveli mobiliziraciju i prešli na ratnu privredu.
Dodjeljivanje novaca proizvođačima i trgovcima oružjem samo je prljavo zadovoljavanje svojih gramzivih pokvarenjaka, Za pobjedu u ratu treba puno više od toga: totalna kontrola, štednja i odricanja čitave države i svih stanovnika.
Nisam sigurna da bi Ameri, Nijemci, Englezi i Francuzi pristali na tako nešto čak i po cijenu nestanka čitave Ukrajine.
Nemaju oni ljude za to.Baš su ubrzali, nadam se da neće preterati i otvoriti bokove za eventualni kontranapad Ukropa.
Al ti poređenje. Jedino su Gruzini dobili po goozici jer su mislili isto što i , Ukri tj. Da mogu da se sile nad ruskim narodom na terizte države. U ostale zemlje su Rusi pozvani. Ameri nigde nisu pozvani, napadali su slabijeZnam da je za Vijetnamski rat suđeno nekom američkom poručniku za masakr nad civilima (izguglaj, zaboravio sam mu ime), ali je broj zločina svakako nesrazmeran broju realizovanih suđenja.
To je, recimo, propust međunarodne pravde.
Sve velike sile činile su dosta zločina koji na kraju nisu adekvatno sankcionisani.
Ali primeri postoje. Ti bi se isto namučio da te ja pitam da mi nađeš ko je osuđen za zločine Rusije u Siriji, Avganistanu, Čečeniji, Gruziji, Ukrajini, da ne nabrajam.
Tako da ta priča "Ameri ubijaju a Rusi su cveće ne pije vodu".
Sve je to suštinski isto, supersila može da radi šta oće i da gazi međunarodni zakon.
Samo da nadje prikladan grafikon i dobices odgovor@Marin83 @Frtajler šta ćemo sad, kaže nemački ministar odbrane da ste full of shit?
Pogledajte prilog 1537175
"Pistorijus je istakao da se veći deo onoga što se proizvede (u Rusiji) ne šalje na front, već ide u skladišta."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ono što može putin da istrpi ne može niko drugiНајозбиљније мислим да нисмо далеко од оне тачке када ће у Кремљу рећи, "доста је било" и почети да газе све редом. Од Балтика па на даље.