- Poruka
- 65.330
I kakve to ima veze sa ovim što si citirao... daj 'leba ti probaj kad debatuješ da budeš jasan i da ima smisla ono što pišeš.EE neko voli i dolare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kakve to ima veze sa ovim što si citirao... daj 'leba ti probaj kad debatuješ da budeš jasan i da ima smisla ono što pišeš.EE neko voli i dolare
Nesto mi se cini da neces da dobijes iskren odgovor lil mozda i ostanes bez odgovoraФормално-правно јесте агресија. суштински је грађански рат. То је највећим делом исти народ, исто порекло, исти језик, иста вера.
Него, ниси одговорио на питање: што ви толико пените и навијате да што више Руса изгине? Шта су вам урадили?
Осим што у њима видите Србе?![]()
Ono, ajde, recimo da smo ratovali protiv njih, pa ajde da ih ne gotivimo, rasprave radi, ali srbi i ukrajinci, ono, zašto vi njih mrzite a doslovno vam nisu apsolutno ništa krivi, štoviše, nisu priznali Kosovo![]()
Ти ниси ништа бољи од њих.Niko ne mrzi Srbe i Ruse, nemoj izmišljati ono što niko nije rekao.
Umeš li da odvojiš ceo jedan narod od šačice zločinaca (ili ne umeš)
Svo dobro ta zalena novcanica je ubila u tebi,nisi merodavan za bilo kakav odgovorI kakve to ima veze sa ovim što si citirao... daj 'leba ti probaj kad debatuješ da budeš jasan i da ima smisla ono što pišeš.
Od koga... opet ti ne umeš da odvojiš narod od pojedinca.Ти ниси ништа бољи од њих.
Normalan čovek, naravno pod uslovom da je pošten a ne plaćen da misli određeni način, priželjkuje da celi svet ima fer šanse da napreduje bazirano na sposobnosti i trudu njegovog stanovništva, bez nečijeg "obuzdavanja" i izazivanja nestabilnosti po celom svetu.
Dakle, normalan, pošten čovek može samo biti protiv ove bande razbojnika pod vođstvom USA, koja pljačka resurse po Africi, širi vojne saveze kojima se kontroliše iz jednog grada (znamo svi kog), okružuje zemlje koje ubrzano napreduju sa sve više vojnih baza i podržava aparthejd tamo gde im odgovara.
Unutrašnje uređenje neke države je njena stvar, nema šta neko spolja da određuje kako će država biti organizovana, a dobrosusedski odnosi treba uvek da budu iznad šurovanja sa nekim koji se nalazi na drugom kraju planete. Slažeš li se sa time?
Jos da ukapiras da si ti veca steta po narod i kulturnu bastinuOd koga... opet ti ne umeš da odvojiš narod od pojedinca.
Izgleda da je šteta koju su naneli Vučić i Sloba svojom politikom povezivanja naroda i pojedinca permanentna, i da ispravke nema.
Ne radim ja za zelene novčanice, nego za platu koju pošteno zarađujem u oblasti kojom se bavim, a to je IT. Jednako bi bilo da radim u bilo kojoj drugoj oblasti, da li sam vodoinstalater ili limar ili profesor, ili inženjer, sve pare koje imam zarađujem u struci i niko me van struke ne plaća nizašta...Svo dobro ta zalena novcanica je ubila u tebi,nisi merodavan za bilo kakav odgovor
Prodao si dusu
НАТО ће вероватно започети дубоке ударе унутар Русије и такође уништити Кримски мост
– НАТО ће тврдити да су то украјински напади, али НАТО ће обезбедити оружје, одабрати мете и чак повући окидач
– Ово врши велики притисак на Русију да врати одвраћање на било који начин!
Da se vracam unazad i da gledam sta ti sve izvlacis iz rukava,ne pada mi napametNe radim ja za zelene novčanice, nego za platu koju pošteno zarađujem u oblasti kojom se bavim, a to je IT. Jednako bi bilo da radim u bilo kojoj drugoj oblasti, da li sam vodoinstalater ili limar ili profesor, ili inženjer, sve pare koje imam zarađujem u struci i niko me van struke ne plaća nizašta...
A ti kad nemaš protivargument, spontano ti zasmeta što ja ne volontiram nego radim za pare u firmi.
Opet niđe veze kod tebe, ali izgleda da smo tako i navikli. Kad nemaš šta pametno, uvek izvuci dolar iz rukava.![]()
Ти се јако узбуђујеш на сваку критику према усташама, њихови коментари препуни мржње ти нимало не сметају.Od koga... opet ti ne umeš da odvojiš narod od pojedinca.
Izgleda da je šteta koju su naneli Vučić i Sloba svojom politikom povezivanja naroda i pojedinca permanentna, i da ispravke nema.
Формално-правно јесте агресија. суштински је грађански рат. То је највећим делом исти народ, исто порекло, исти језик, иста вера.
Него, ниси одговорио на питање: што ви толико пените и навијате да што више Руса изгине? Шта су вам урадили?
Осим што у њима видите Србе?![]()
Zasto da mu smetaju,svi su mu miliji od nasТи се јако узбуђујеш на сваку критику према усташама, њихови коментари препуни мржње ти нимало не сметају.
Закључи сам.
Naprotiv, ja pozivam da se sve ustaše koje su činile zločine izvedu pred sud.Ти се јако узбуђујеш на сваку критику према усташама, њихови коментари препуни мржње ти нимало не сметају.
Закључи сам.
Агресије запада вам нису сметале.U njima vidimo agresora na drugu državu, to vidimo u njima, i zato navijamo da se u vrećama vrate odakle su i došli, a situacija zapravo neodoljivo podsjeća na Hrvatsku devedesetih, što je još jedan razlog više za navijanje za ukrajince a protiv rusa
Da je netko napao Rusiju ja bih zdušno navijao za Rusiju, uvijek bih navijao za branitelje, osim kad je Srbija u pitanju, ali to je već stvar osobnog životnog iskustva a ne objektivnog principa![]()
Meni su najmiliji svi dobri ljudi, posebno ovi koji me okružuju, koji su većinom Srbi, kao i ja što sam. Ne smeta mi ni kad je neko dobar a Hrvat je ili Španac ili Rus...Da se vracam unazad i da gledam sta ti sve izvlacis iz rukava,ne pada mi napamet
Nisi svetac
U svakom tvom postu se da primetiti da su ti svi miliji nego Srbi
Sta si ti???
Gde to pozivas,nisam u toku mozes da pokazes??Naprotiv, ja pozivam da se sve ustaše koje su činile zločine izvedu pred sud.
Da li postoji neko objašnjenje zašto ignorišeš moj poziv da se ustaše izvedu pred sud ako su činile zločine?
Da li si protiv toga?
Уопште не пратим твоје коментареNaprotiv, ja pozivam da se sve ustaše koje su činile zločine izvedu pred sud.
Da li postoji neko objašnjenje zašto ignorišeš moj poziv da se ustaše izvedu pred sud ako su činile zločine?
Da li si protiv toga?
Daj boze da je tako,na monogo cudan nacin to pokazujesMeni su najmiliji svi dobri ljudi, posebno ovi koji me okružuju, koji su većinom Srbi, kao i ja što sam. Ne smeta mi ni kad je neko dobar a Hrvat je ili Španac ili Rus...
Da li si dobacio dotle ili treba da ti se posebno objašnjava zašto je to tako.
Debele zivce imaju,ali kad se nakupi.....Обична жена која ово снима здраворазумски резонује: "НАТО дрон(ћик) долетео. Два".
Разумем суздржавање Кремља, јер се очас може завршити у Армагедону, али до када? Не иде ово више овако. Или опалити симетрично или асиметрично по америчким и британским мајмунима, или ставити целу Украјину под своје.
Не видим трећи начин. .