Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U nekom raspletu treceg svetskog gde bi Rusi zauzeli ceo Balkan mi Srbi bi opet najgore prosli.

Evo npr zasto bi Rusi unistili Zagreb, kad im Zagreb donosi Jadran? Logicnije im je da odrze nezavisnost HR a zauzvrat dobijaju baze na Jadranu. Mi smo dezurni krivci i opet bi bili naveci problem i Rusima. Ni Bosnu nam ne bi dali jer ako nam je daju mi bi terorisali muslimane, a to nije najbolje za Rusiju jer ona ima dosta muslimana.

Kosovo bi nam vratili i to je to.

Makedonija bi otisla BG iz cistog inata da pokazu zapadu kako su isterali sanstefanski plan.
X.

Ne bi ni Kim dobili.

Putin se ulizivao i kao naložnica kezio Zmiji Tačiju na rukovanju u Parizu.

Otrantska vrata koje Albanija kontrolira su Džek Pot.

Valona i 2 mora Jadran i Egej su ljep zalog za Goljemu Albaniju.

Da im RF da i moj povjesni 5 milenijski grad...Nizzu, Naissus, Niš...

Tako da mi pušimo u svakom novom djeljenju karata za poker.

Пази сад ово.

duborva%C4%8Dka.jpg

Дубровачко-неретванска жупанија. Има ПЕТ ПУТА МАЊЕ СТАНОВНИКА него што је било Срба у Хрватској на попису из 1991 године, а ДУПЛО МАЊЕ него што је Срба протерано током Олује 1995. Шта је СВО? Ревизија ревизије Јалте. Када дође време, ко то може да гарантује да се неће поставити питање одговорности за геноцид у НДХ, те прогон и етничко чишћење у задњем рату? Ако Украјина плаћа цену дивљања своје мањине, зашто не би Хрватска плаћала цену дивљања своје већине?

Ова жупанија и јужни део суседне жупаније (до Заострога) се убио за територијалну компензацију за злочине. Уз то се ослањају на Републику Српску, БиХ и Црну Гору.

Па лепо да се ту населе Срби из Хрватске, појачани са онима из РС и Србије, па лепо референдум, прикључење будућој уједињеној српској држави. А неонаци мамлазима ето Лика и Книн, када су толико гинули за те крајеве.

То ће са задовољством прихватити и подржати имплементацију и исток и запад и север и југ.

Хоћу рећи, не требају нам ни Чечени ни Марсовци. Само визија и прави партнери иза данас видљивог хоризонта.
RF će odabrati hrv vitezove i bojovnike, a ne netke kapitulantske pobjegulje.

Drugo RH je veća od Srbije sa

MORSKIM POJASOM I ZERPOM.

BIH će se vratiti hrv kraljevstvu gde i POVJESNO i MORFOLOŠKI pripada.

Smješne su 310 g granice RH.

Izgleda tko europski Čile.

Razmišljam o preseljenju ili u

Istru, Umag, Portorož...ili Dubrovnik.

Dalje skloni prljave ruke, sa tuđeg

Povjesnog ozemlja, da ne bude tambura ja pa...

Zasebna odredba nacrta zakona propisuje da bi administracija Joea Bidena trebala "što je prije moguće" prebaciti rakete dugog dometa ATACMS u Ukrajinu. No, američki predsjednik može odgoditi tu odluku ako će ona "štetiti nacionalnim sigurnosnim interesima SAD-a" jer je i dosad kamen razdora bila činjenica da ti projektili imaju domet 300 kilometara, pa Amerikanci žele od Ukrajinaca dobiti jamstva da neće gađati Rusiju.

Prema nepotvrđenim navodima, američki stav po pitanju ATACMS-a sada je prilično omekšan s obzirom na to da je Ukrajina u vrlo teškoj poziciji i potrebna joj je svaka moguća pomoć.

Nije to ništa, Rusi od dva T 55 naprave novi T 110 koji je bolji od svega šta zapad ima.
Pokretna traka radi do usijanja, narasla produktivnost, nove inovacije, ideje, disidenti u zatvorima.
Леопард је ди бесте

Јури на Москву Руси само у чуду гледају

Screenshot_20240421_165937_com.huawei.himovie.overseas_edit_6006557773837632.jpg

Доњецки правац
Красногоровка(М)

🔴Најмоћнији артиљеријски бараж траје целу ноћ и јутро, што могу да чују и становници Доњецка. Видеоконференција ради 24/7. Непријатељска утврђења се демонтирају.

🔴Наше јуришне снаге настављају напредовање Геологическом улицом и у правцу Совјетске. Борбе су почеле и на јужној периферији Ватросталног погона.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back