Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.397
Херсон и регион добијају серију КАБ-500
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Ti bi sad da ti u nekoliko recenica objasnim ono sto nisi video ili hteo da vidis tokom godina koliko je trebalo da pocne prvo gradjanski a kasnije i medjunarodni rat, rekao bih da tavo ocekivanje moze imati samo neki retard.
Francuzima je sada sigurno jeftinji uran iz Nigera jer su tamo medjunarodnim ugovorima finansirali eksploataciju nego kada ga budu kupovali od recimo Namibije, ne brini prezivece.A cena?
Nema tu herojstva.Otišla je (nažalost) na onaj svet zahvaljujući nečijoj glupoj odluci da se igra rata sa Rusima.
Nema veze drugi na zapadu imaju kapacitet za preradu uranove rude. Njihovo je da je izrudare. I pazi ovo su zalihe koje se mogu izvaditi po cijeni do 160 dolara po toni..dakle zalihe su enormne, ako dignemo ljestvicu recimo 300 dolara po toni.Australija ima velike rezerve ali ih ne koristi jer nema nuklearnih elektarna ni oruzja tek je cetvrti izvoznik posle Kazahstana, Namibije i Kanade.
Ne sumnjam ja u njih,uzeo sam to kao celinu i troskove eksploatisanjaFrancuzima je sada sigurno jeftinji uran iz Nigera jer su tamo medjunarodnim ugovorima finansirali eksploataciju nego kada ga budu kupovali od recimo Namibije, ne brini prezivece.
Francuzima je sada sigurno jeftinji uran iz Nigera jer su tamo medjunarodnim ugovorima finansirali eksploataciju nego kada ga budu kupovali od recimo Namibije, ne brini prezivece.
Upravo je ovo scenarij koji su priželjkivali, a vi ste ti koji set od 2014 kreketali "nećete Rusiju uvući u rat u Ukrajini". Ipak jesmo.nažalost po amerikance ovo u ukrajini nije scenario kojeg su očekivali...
Opet Rusi osvajaju tako da za svako selo izgube najmanje brigadu.
Putin odlučio istrijebiti Ruse .
Ne brini prije će imati problema na Kavkazu ili stanovima. lako se uzvrati.Dok ne dodje Vagner u Namibiju!![]()
Tri godine NATO gamad nije u stanju da porazi Rusijui to već treću godinu...
Ma da, vidimo, sve je tako... Zato NATO kuka na sav glas.Ne brini prije će imati problema na Kavkazu ili stanovima. lako se uzvrati.
Осим у борби, ту су наравно руски најбољиJesu, naravno..
Uglavnom su bolji pi svim parametrima.
Ne da jemo ili dobijamo nista ni ti ni ja, koj se moj uzbudjujes skoncetrisi se na svoje odrastanje ili sazrevanje ne znam sta ti je potrebnije, Kinezi takodje kupuju americko oruzje i komponente tako da ne vidim cemu se ti podsmevas i radujes.dobicete nuklearne podmornice pa cackajte kineze, a nama cete da date vas uranijum, necete ga vi izvoziti, samo stavite paraf za ove podmornice i stvar je resena dok vas kinezi ne potope, osi gluperde![]()
Прже вам Руси целу Украјину само такоPrže vam Ukrajinci solo sa FPV dronovima samo tako...
By 2022, Niger accounted for just 4% of global production...sad će biti 0.Francuzima je sada sigurno jeftinji uran iz Nigera jer su tamo medjunarodnim ugovorima finansirali eksploataciju nego kada ga budu kupovali od recimo Namibije, ne brini prezivece.
I sada vam se po EU zatvaraju firme zbog velikih troškova za energenteUpravo je ovo scenarij koji su priželjkivali, a vi ste ti koji set od 2014 kreketali "nećete Rusiju uvući u rat u Ukrajini". Ipak jesmo.![]()
Moraju da izokrenu vesti jer je blumberg danas pisao da abramse raznosi dron od 500 dolaraПрже вам Руси целу Украјину само тако
ti zivis u nekom svom iluzornom svetu, mi ti se smejemo, a trebali bi da te zalimoNe da jemo ili dobijamo nista ni ti ni ja, koj se moj uzbudjujes skoncetrisi se na svoje odrastanje ili sazrevanje ne znam sta ti je potrebnije, Kinezi takodje kupuju americko oruzje i komponente tako da ne vidim cemu se ti podsmevas i radujes.
Nato ne ratuje protiv rusije, rusija je ta koja je kidisala podmuklo sa preko 500.000 vojnika i desetak tisuća tenkova na ukrajinu... i danas drži manje teritorija nego na početku agresije 2022geTri godine NATO gamad nije u stanju da porazi Rusiju
Nije ni čudo da im je trebalo 78 dana da nas slome i to tek kad su krenuli da ruše mostove i gađaju civile... Kakva je prevara taj NATO![]()