febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.557
Samo za BRT BOJANA VON BAHMUT se ukri malo potrudili pa napravili lepe snimke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
геолокацијаSamo za BRT BOJANA VON BAHMUT se ukri malo potrudili pa napravili lepe snimke![]()
Malo si opterećen..Цела прича око Вуковара како функционише у НДХ
Naravno da mi je smetala NATO vojna intervencija, najviše zbog civila.Ako ti nije smetala agresija na SRJ od strane NATO u čemu je učestvovala i Hr. dajući pored ostalog i svoj vazdušni prostor na raspolaganje agresoru onda ne treba da ti smeta ni navodna ruska agresija na Ukrajinu.
RH jeste učestvovala u agresiji na SRJ jer jeste dala na korišćenje svoj vazdušni prostor agresoru.Naravno da mi je smetala NATO vojna intervencija, najviše zbog civila.
RH nije u tome učestvovala, oni koji jesu sada su najveći srpski prijatelji.
Nema nikakve navodne ruske agresije, čista ko sunce agresija po svemu..
Verovatno si se, kako bi ti to rekao, "češao po jajima". A druge optužuješ za posipanje pepelom...patetičnoNaravno da mi je smetala NATO vojna intervencija, najviše zbog civila.
Cecenija je dobar primjer kako funkcionira ruska demokracija..
Malo si uporan u tim nebulozama..RH jeste učestvovala u agresiji na SRJ jer jeste dala na korišćenje svoj vazdušni prostor agresoru.
Nisu to nebuloze nego činjenice koje ukazuju na hrvatsko licemerstvo.... ili ukrajinska, to si hteo da kažeš
Samo što su Rusi prvi rat u Čečeniji izgubili a drugi dobili i posle dobili i posleratni period
dok su Ukrajinci prvi rat u Donbasu izgubili, pa onda drugi rat u Donbasu katastrofalno gube a izgubiće i posleratni period
Nakon pravih ratova u BiH i RH malo smo svi oguglali na to..Verovatno si se, kako bi ti to rekao, "češao po jajima". A druge optužuješ za posipanje pepelom...patetično
Ono što sam htio reći to sam i napisao.... ili ukrajinska, to si hteo da kažeš
Samo što su Rusi prvi rat u Čečeniji izgubili a drugi dobili i posle dobili i posleratni period
dok su Ukrajinci prvi rat u Donbasu izgubili, pa onda drugi rat u Donbasu katastrofalno gube a izgubiće i posleratni period
Onda tako i reci. Bio si "oguglao" tokom NATO intervencije, ali su ti se tvoj osećaj za pravdu i empatija, na čudesan način, vratili 2022.! Fenomenenalno! Ova priča bi se dopala Gedeonu.Nakon pravih ratova u BiH i RH malo smo svi oguglali na to..
To se zove pogrešno i tendeciozno interpretiranje moga posta..Onda tako i reci. Bio si "oguglao" tokom NATO intervencije, ali su ti se tvoj osećaj za pravdu i empatija, na čudesan način, vratili 2022.! Fenomenenalno! Ova priča bi se dopala Gedeonu.
Samo za BRT BOJANA VON BAHMUT se ukri malo potrudili pa napravili lepe snimke![]()
Nema nikakve agresije Pici. To se zove samoodbrana. Zapad odavno pritiska Rusiju, na ovaj ili onaj način. Pre su to radili preko Francuza, pa preko Nemaca, pa pokušavali da potpale vatru na Kavkazu, pa sada preko Ukrajine.Naravno da mi je smetala NATO vojna intervencija, najviše zbog civila.
Ono što sam htio reći to sam i napisao.
Sila Boga ne moli, Rusi su sila ali za kratkog vijeka.
Kakva vojna intervencija u Donbasu?Imaš i ono, što je dozvoljeno Jupiteru nije dozvoljeno volu
Zato sam ti i rekao da ti Čečenija nije baš neki primer, jer ako sve maksimalno uprostimo i Rusija i Ukrajina su problem pobunjenih regiona pokušali da reše oružjem. Ne možeš da braniš ukrajinsku intervenciju u Donbasu a da napadaš rusku u Čečeniji, malo je licemerno.
Kako mislis nisu na vlastiU kom svojstvu on moze da odobri kada njegovi nisu na vlasti?