- Poruka
- 88.976
Nisam siguran da se nikl iskopava u Srbiji.Некако сам мислио да имамо и никла, али очито не знам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran da se nikl iskopava u Srbiji.Некако сам мислио да имамо и никла, али очито не знам.
Kako te nije blam?Fotosop je izmisljen zbog takvih kao ti.
Jadnice posto mislis da je predsednik drzave narkoman, ulicar sta vredi da odgovaram, umreces nafilovan propagandom.podrzavas teroriste, a sta si ti? ej, tvoji su palili zive ljude, a ti predsednika janukovica nazivas dripcem, krivo ti sto nije lincovan, a bednice? a sta je zelenski, kokainski zavisnik na stiklama?
zasto su bezali iz donbasa? pa da ih ne zapale kao u odesi zive! ovo su tvoji, definisali TERORIZAM:
Прилепин: Украјинци су пре Дарје Дугине на исти начин убијали по Донбасу…
Захар Прилепин
07:20 23.08.2022.
0
Онда када су дигли у ваздух (хероја ДНР) Моторолу. Онда када су дигли у ваздух (хероја ДНР) Гивија. Онда када су се низали покушаји атентата на Александра Захарченка (убијеног првог председника ДНР). Сва тројица су били војници, па су се напади
Siguran si da nije fotosop? Verujes i onim slikama na kojim Zeleni sa punog stola neceg belog i to je slika za tebe i slicnih ....Kako te nije blam?
Ne lupaj, treba njima fotošop da prikrivaju svoje sklonosti ka Trećem Rajhu.Siguran si da nije fotosop?
e koji si ti tupson, vidi da shvatis zasto se ukrajinci kao i nacisti bore do kraja. NAVUCENI SU, AKO SE PREDAJU, BEDAK, KRIZIRAJU:Jadnice posto mislis da je predsednik drzave narkoman, ulicar sta vredi da odgovaram, umreces nafilovan propagandom.
Jadnice posto mislis da je predsednik drzave narkoman...
Oni su etnicki Rusi, ali su isto tako i drzavljani Ukrajine, znaci Ukrajinci, sa pravom glasa i izbora.napisem da vecina izbeglih u Rusiju su Rusi sa podrucja gde se vode borbe sto je odavno poznato a ti pitas kako su Ukrajinci hteli da lincuju
Ako vam ovo zvuci poznato i pitate se gde ste vec ovo culi...Tacno je da obican Ukrajinac nema nista protiv Rusa dok su u Rusiji
Ali ti i neogovaras na pitanja, odronu jedan ljudski nesvesni samog sebe...necu ti vise odgovarat jer nema smisla.
Pokazi da vidim i ja na osnovu cega imas takav utisak?
Galsalo se i za druge pa kasnije opovrglo, Primeri su Causesku, Milosevic, Hitleri jos gomila drugih.Samo što je pre toga većina stanovništva Ukrajine glasalo za Janukoviča i nije podržavalo ovaj nasilni, teroristički akt.
Ne izvodi više ove vratolomije, Majdanski puč je neodbranjiv.
Zar nije? Umrećeš nafilovan zapadnjačkom propagandom.
Necu, sramota me je da doznaju sa kakvim individuama gubim vreme.Koliko sam te razumeo, duboka ti je jesen ili čak zima života. Daj čerki ili sinu zadatak da nas obavesti, ovde na Krsti, kad skvikneš.
Necu, sramota me je da doznaju sa kakvim individuama gubim vreme.
Nisi ni ti nista bolji, radujes se mrtvima kao i oni.Ovo ti je pametno, da znaš! Najzad si shvatio ko su i kakve spodobe onaj Stislav, Febo što ga Bog ogrebo ili ova protuva što se skoro pojavila, onaj polunepismeni lažov...
Nisi ni ti nista bolji, radujes se mrtvima kao i oni.
Tako će da se opovrgnu i Zeleno govedo, babojebac i jednooki Olaf.Galsalo se i za druge pa kasnije opovrglo, Primeri su Causesku, Milosevic, Hitleri jos gomila drugih.
Pa šta onda radiš ovde ?Necu, sramota me je da doznaju sa kakvim individuama gubim vreme.
Група је основана у августу 2020. на неонацистичком самиту у близини Кијева. Групу су формирали некадашњи припадници кијевске фашистичке народне милиције која је од 2017. “спроводила бруталну осветничку правду” широм Украјине.Necu, sramota me je da doznaju sa kakvim individuama gubim vreme.
Ima kod vas koji otvoreno podržavate nacizam u Ukrajini iz nekog razloga.
Radi iranskog napada na Izrael , GOP se pokrenuo u vezi pomoći Ukrajini i Izraelu....
House Speaker Mike Johnson Will Push Aid for Israel, Ukraine this Week
I bez toga se USA zadužuje po 10 milijardi DNEVNO i to ubrzava, klasična nizbrdica imperije...papreno ce da nas kosta 95 milijardica, sta mislis kako cemo da ih raspodelimo?
ionako se kraj priblizio, link na pp sam ti poslao, tvoja MD ekspertizaI bez toga se USA zadužuje po 10 milijardi DNEVNO i to ubrzava, klasična nizbrdica imperije...
a dugmici, a medalje, a, a aaaaaaaIzgleda da su Rusi eliminisali Francusku legiju stranaca u Slavjansku sa par preciznih hitaca..očekujemo potvrdu ove vesti
Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.