Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Владимир Корнилов:

🇺🇦 Обратите пажњу коју су занимљиву инфографику холандске новине De Telegraaf представиле на данашњи дан пре тачно 10 година. Показали су регионе у којима је руски матерњи језик за значајан део становништва. И приметите да је у средини карте граница геополитичког избора – европског и руског. Мислим да су графика и граница веома актуелне!

GK1EEMfXAAAuP1A

Prema popisima Gagauza ima vrlo malo u Pridnjestrovlju njihov centar je u Moldaviji, najvise je Ukrajinaca a nesto manje Rusa, Moldavaca, Rumuna ima priblizno koliko i Rusa.
Поента је да ни ти Украјинци неће у Молдавију! Иначе би одавно био обављен посао за Санду и друштво из ћошка. Руски војни контигент је бројно занемарљив да би их то спречило. Сви тамо делују прилично хомогено с обзиром на веома шарен национални састав.

SAD izjavljuju da je za njih neprihvatljivo da Rusija pripoji oblasti Ukrajine sa ruskim stanovništvom i da će za to biti odgovorna i Kina.

Može li neko da mi objasni zdravorazumski kakve veze sa SAD imaju regioni u Evropi koji su se pripojili Rusiji?! Ja stvarno ne razumijem šta se to tiče Amerikanaca?

Ako je do principa nepovredivosti državne teritorije pa zašto onda taj princip ne važi za Srbiju?

Toliko je laži i bezumlja na zapadu da to više prelazi svaku mjeru i vodi neizbježno u svjetski sukob. Sa takvima koji imaju dvostruke aršine i žele naređivati cijelom svijetu nema kompromisa. Zapad će cijeli svijet uvući u razoran sukob.

Од Јалте до рушења Берлинског зида имао си свет који је, колико-толико заснован на међународном праву. Од рушења Зида и распада СССР имаш "поредак заснован на правилима" која се мењају од случаја до случаја, а креирају их они који навигирају америчком спољњом политиком.

Тако једно правило важи за Србију а друго за Украјину.

Русија је посебна прича јер је патолошка опсесија неоконса.

SAD izjavljuju da je za njih neprihvatljivo da Rusija pripoji oblasti Ukrajine sa ruskim stanovništvom i da će za to biti odgovorna i Kina.

Može li neko da mi objasni zdravorazumski kakve veze sa SAD imaju regioni u Evropi koji su se pripojili Rusiji?! Ja stvarno ne razumijem šta se to tiče Amerikanaca?

Ako je do principa nepovredivosti državne teritorije pa zašto onda taj princip ne važi za Srbiju?

Toliko je laži i bezumlja na zapadu da to više prelazi svaku mjeru i vodi neizbježno u svjetski sukob. Sa takvima koji imaju dvostruke aršine i žele naređivati cijelom svijetu nema kompromisa. Zapad će cijeli svijet uvući u razoran sukob.
Nemaju oni dvostruke aršine, to je koncept za široku publiku. Oni imaju samo jedan aršin, ko se uklopi, uklopio se, ko štrči, biva anihiliran. Kao i svi alavci, sada su se malo preigrali.

❗🚀🇷🇺🇺🇦🏴 Карта предложених рута лета камиказа дронова, крстарећих и аеробалистичких ракета које су данас погодиле енергетску инфраструктуру Украјине у неколико области одједном.

Најзначајнија мета била је Трипољска термоелектрана код Кијева, која је потпуно онеспособљена услед удара неколико пројектила.

Министарство одбране је саопштило да је напад на објекте украјинског термо-енергетског комплекса изведен као одговор на покушаје Кијева да нанесе штету руској нафтној и гасној индустрији и енергетским објектима.
одговор на покушаје Кијева да нанесе штету руској нафтној и гасној индустрији и енергетским објектима
одговор на покушаје Кијева да нанесе штету руској нафтној и гасној индустрији и енергетским објектима

Sto puta da se ponovi, da se zna zašto se ovo događa a ne da se "arlauče" o ratnim zločinima i napadu na civile.

Ovo je jednostavno odgovor na ukrajinske sulude akcije na ruskoj teritoriji. Da nisu čačkali mečku, ne bi dobili po pičci.

kao prvo nije da radari ništa nisu radili. uključiš na kratko pa premestiš. )

vedro nebo. gledaš tomahavk a ne možeš mu ništa. da smo imali s čim obarali bi ih. domet je povećavan tako što staviš nevu na nevu. i to je maksimum.

tražen je od rusa s300. nisu dali jer to ne bi moglo bez njihove posade i toga da se ne kompletira sve.))
Мени је Томахавк буквално прелетео изнад зграде, огроман, веома споро лети и запамтио сам само трепћућа црвена светла на репу. После сам сазнао да је ударио на неко складиште нафте код Чукарице. И шта да радим, да пуцам из пиштоља на њега као у филму "Професионалац"? Када је већ прошао, то се и не гађа.

Rusija je potpisala pakt sa Hitlerom
a i Jugoslavija

jedna Belgija nije, a ni Francuska, ni Britanija ni drugi

kad je Hitler krenuo ubijati Poljake, Rusi su krenuli isto sa ledja da ih ubijaju

Britanija i Francuska su posle u rat da pomognu Poljacima

kao sto su danas u pomoci Ukrajini
Први су Британци потрчали да се увуку Адолфу у гузицу.

Зашто су Швабе онда напали Југославију?

Ко је на крају заузео Рајхстаг?

Коме запад помаже тај је осуђен на смрт.

Odakle ti to? Izjasnjavanja jos nije bilo ali glavesine stalno napominju da su Rum,uni i Moldavci isti narod sto i jesu, trecina stanovnila Rumunije su Moldavci.
Ista priča kao sa Ukrajinom, različiti regioni imaju potpuno različite stavove.

Glavešine poput Maje Sandu dobijaju novac sa Zapada da kažu ono što Zapad želi. Ona može da ostane na vlasti samo uz EU i USA.

Mislis da si duhovit, pogledaj imena ruskog plemstva sam car je bio Nemac po krvi uvek je sa svojim rodjacima sa evropskih dvorova surovao oko sudbine ne samo Rusije nego i ostalih evropskih naroda budi siguran da su Germani bili povlasteni u Rusiji tek su komunisti tu napravili reda.
Немци су дошли као квалификована лица. И данас их имаш у врху бизниса колико хоћеш (нпр Херман Греф /Сбербанк, Алексеј Милер/Гаспром итд). Мало људи зна да је покојни патријарх Алексеј (Ридигер) био етнички Немац. Као чувени слависта и дипломата Гиљфердинг у 19. веку.

Руска култура и цивилизација је асимиловала многе па и Немце.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back