Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije za dzabe ona srpska izreka lazes ko hrvatНема већих лажова од вас који навијате за Украјину. Једино не могу да раздвојим оне који то раде из љубави према човеку, Украјинцу и оне који мрзе Русе и Путна.
javilo Index potvrdiLO danasKE"Od početka invazije u veljači 2022. ruske su snage u prosjeku pretrpjele gubitak 658 ljudi dnevno', objavilo je ministarstvo obrane Velike Britanije na X-u.
'Svake godine bilježi se porast prosječne dnevne stope gubitaka s 400 u 2022. na 693 u 2023. te na 913 do prvog kvartala 2024. godine', piše u objavi. 'Povećanje gubitaka odražava kontinuirano oslanjanje Rusije na masovne napade da bi održala pritisak na bojišnici."
Znači soma okupatora dnevno iskrvari u ukrajinsko blato. Bravo Putine, vidim brojke rastu geometeijskom progresijom.
Nije ni čudo da si vrlo brzo odustao od Lada, bankrotirao bi začas.
sta god stavi febo i mlitisalv, promucaj pa prospista god febo stavi samo odgovori hvala ti sto stavljas ukropske gubitke
Znači, NE Zaporožje su napali dronovi, a ne ukrajinciRAT U UKRAJINI Ruski udari na Odesu, Ukrajina dronovima napala Brjansku oblast; Zelenski kritikuje Šolca
Rat u Ukrajini traje 777 dana. Nakon što je Zapad zatražio da u četvrtak bude održana sednica Saveta bezbednosti UN povodom humanitarne situacije u Ukrajini, usledio je odgovor Rusije koja je za petak zatražila zasedanje ovog tela zbog isporuke oružja Kijevu iz zapadnih zemalja. Majske mobilizacije u Rusiji neće biti, tvrdi šef komiteta Državne dume za odbranu Andrej Kartapolov, koji je dodao da je faza mobilizacije završena. Ukrajinski dron pogodio je Zaporošku elektranu deset minuta nakon obilaska predstavnika IAEA, na šta je reagovao i Žozep Borelj koji je osudio napad i rekao da takve akcije "povećavaju rizik od opasne nuklearne nesreće, i da takvi napadi moraju prestati". U međuvremenu SAD su poslale Ukrajini 5.000 komada malokalibarskog oružja zaplenjenog tokom transporta iz Irana u Jemen.
Ključni događaji:
- Zapad traži sednicu SBUN za četvrtak, Rusi za petak
-Kartapolov: U Rusiji neće biti mobilizacije u maju
- SAD isporučile Ukrajini 5.000 komada malokalibarskog oružja zaplenjenog Iranu
- Borelj: Napadi dronova na Zaporožje NE povećavaju rizike od opasnih nesreća
- Moskva nije dobila poziv Švajcarske za mirovni samit
-Dve osobe poginule u granatiranju sela u ruskoj Brjanskoj oblasti
Fejkara. Jos od pre nekoliko dana.NATO KONAČNO PRIZNAO!!
Ukrajinske oružane snage nakon potapanja ruske crnomorske flote, operacije prebacil na baltik, uništivši najmoćni raketni brod baltičke flote
Idi u Kijev. Lepo kazes, bezbedno je..kako napreduje maskirovka, jel se stiglo do Kijeva
jel bezbedno da dodjem u Evropu u Lisabon ove godine
Tvoj IQ je 90. Ne lazi ljude Natalija, vec se gubi nazad u kuhinju.Čuo si za termin "prosjek"?
Tipa, ja imam IQ 140, ti 80, prosječno imamo 110.
Kako objasnjavas ono kad je pao ceo Sever Ukrajine preko Limana etcOdlična emisija, ipak se sve vrti oko tehnologije naoružanja.
Ono što je posebno značajno a o čemu nije znala većina nas forumaša je to da ruski komandanti imaju dozvole da u slučaju urušavanja 30% frontovske linije upotrebe taktičko nuklearno oružje.
Šta to znači mislim da svi razumijemo osim par tupavih prozapadnih landrasa koji svakako ne diskutuju kao ljudi već prde bez veze i smisla na temi.
ako hocete da se lepo nasmejete pogledajte ovog vojnog analiticara koji kaze da je ruska artiljerija katastrofalno neprecizna zbog ruskih cijevi koje su zaubane
ovo je bolje od svake komedije![]()
Nije to klasična atomska bomba buzdovanu jedan. Nuklearni prokektil može da ispali i iz MSTA samohodne haubice.Kako objasnjavas ono kad je pao ceo Sever Ukrajine preko Limana etc
Jel bi mogla ova tema da nagura 5,6strana a da vi ne baljezgate opet o nuklearnim bombama,nego na primer o frontu,o mapama, o snimcima bitaka
Jel Rusija nema oruzja pa vi morate o tome, ili sta je u pitanju, drkate na falusoidne projektile, ne kontam
Rusi nece bacati atomku na Ukrajince. Ni ove, ni sledece nedelje, a ni one iza nje.
NeČuo si za termin "prosjek"?
Ne kužim?!Tipa, ja imam IQ 140, ti 80, prosječno imamo 110.
Sta, ni jedan dan nije bilo bas 900?Prepricaj mi i opisi nacin za 900 gobitaka tokom jednog dana.
Kako dodje do toga? Na koji nacin? Kako prebroje da znaju da je bilo bas 900 tog dana?
zar su dotle došli rusi u oćaju??!Odlična emisija, ipak se sve vrti oko tehnologije naoružanja.
Ono što je posebno značajno a o čemu nije znala većina nas forumaša je to da ruski komandanti imaju dozvole da u slučaju urušavanja 30% frontovske linije upotrebe taktičko nuklearno oružje.
Šta to znači mislim da svi razumijemo osim par tupavih prozapadnih landrasa koji svakako ne diskutuju kao ljudi već prde bez veze i smisla na temi.
A jeste teško čitati na iskvarenom srpskom. I ja se mučim.Молим превод. Хвала.
Krstanu treba pod hitno praksaLakše malo s atributima, ovako deluješ napaljeno.
Skrkalo ih na buljukeVAŠINGTON I BRISEL KONAČNO PRIZNALI, CEO SVET ZAPANJEN OVOM INFORMACIJOM!!
Ruske trupe upale u dobro organizovanu zasedu u Donjetcku, ušavši u naizgled napušteno mesto, odjednom su bili zassuti sa svih strana smrtomosnom vatrom artiljerije i pješadije. Gubitci okupatora su ogromni
Sve ce to krstini botorussi da isuse i zakrpaju nasipe
Puno je 80Čuo si za termin "prosjek"?
Tipa, ja imam IQ 140, ti 80, prosječno imamo 110.