This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
И ти обожаваш диктатуреVi obožavatelji diktatura još uvijek mislite da pokitika neke zemlje ovisi o jednoj osobi. Koga briga za Nulandicu?
Када ће избори у Украјини?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ти обожаваш диктатуреVi obožavatelji diktatura još uvijek mislite da pokitika neke zemlje ovisi o jednoj osobi. Koga briga za Nulandicu?
Како заврши дводневно освајање Газе?Dosadila Gaza, specijalna vojna operacija u Gazi je pri kraju, još malo kozmetičkog čišćenja i to je to.
Šta god da pratiš ti promašiš svako predviđanje.Dosadila Gaza, specijalna vojna operacija u Gazi je pri kraju, još malo kozmetičkog čišćenja i to je to.
Погодио је за Бахмутић.Šta god da pratiš ti promašiš svako predviđanje.
Очекује се одмазда Ирана на неко од дипломатских представништава Израела у региону Блиског истока или шире. Тако тврде амерички извори. Озбиљни извори тврде да су Американци саопштили Иранцима преко посредника (у Швајцарској) да нису одобрили напад у Дамаску и да их Иран заобиђе. Иран, наводно, пристао уз услов да се САД не мешају након иранске одмазде.Како заврши дводневно освајање Газе?
U ukrajini se tek zahuktava,izguglaj fab kab i odap da ti ne pripadne mukaDosadila Gaza, specijalna vojna operacija u Gazi je pri kraju, još malo kozmetičkog čišćenja i to je to.
Wunderwaffe, jel to?U ukrajini se tek zahuktava,izguglaj fab kab i odap da ti ne pripadne muka

Videli smo do sad,oruzje od pre hrista lupa front ko staru kantuWunderwaffe, jel to?
Moći će još malo s njime, a onda više neće moći, vidjet ćeš zašto![]()
Primijeti da po Rusiji gori svakodnevno.Videli smo do sad,oruzje od pre hrista lupa front ko staru kantu
Ljudima je mozak oduzet propagandom...a priča se da je ruska propaganda slaba naspram zapade, kako da ne..kad usporediš kartu sa kraja 2022 i danas, gotovo nema razlike... ali iz nekom razloga Rusija pobjeđuje.Primijeti da po Rusiji gori svakodnevno.
Usporedi Ukrajinsku vojsku danas i onu iz 24.2.2022, pa mi reci kako napreduje proklamirana demilitarizacija
Ajmo anketu kada pada Most.Ljudima je mozak oduzet propagandom...a priča se da je ruska propaganda slaba naspram zapade, kako da ne..kad usporediš kartu sa kraja 2022 i danas, gotovo nema razlike... ali iz nekom razloga Rusija pobjeđuje.![]()
Опет Штеф са зидића и његове поуздане прогнозе? Џавелин? Химарс? Леопард? Абрамс? Патриот? Нешто се нису прославили.Wunderwaffe, jel to?
Moći će još malo s njime, a onda više neće moći, vidjet ćeš zašto![]()

Pricas o sebi?Ljudima je mozak oduzet propagandom...a priča se da je ruska propaganda slaba naspram zapade, kako da ne..kad usporediš kartu sa kraja 2022 i danas, gotovo nema razlike... ali iz nekom razloga Rusija pobjeđuje.![]()
Ево шта ћу ти рећи па ме прозови ако погрешим, а нећу погрешити.Ljudima je mozak oduzet propagandom...a priča se da je ruska propaganda slaba naspram zapade, kako da ne..kad usporediš kartu sa kraja 2022 i danas, gotovo nema razlike... ali iz nekom razloga Rusija pobjeđuje.![]()
Okačija sam ti strašna ruska napredovanja u zadnjih 16 miseci.Pricas o sebi?
Ili je necija propaganda ipak istina?
Nemoj da mi kacis link kako Litvanija kupuje 4 drona

Ukrajina listopad 2022:
![]()
Ukrajina danas:
![]()
E sad, ako tko vidi razliku između dvije karte, okEkipa zabrijala da Rusi napreduju i nema dalje...
![]()
![]()
![]()
I ja tebi kojim argumentima raspolazesOkačija sam ti strašna ruska napredovanja u zadnjih 16 miseci.![]()
Мислиш ову војску која са свим НАТО оужјем губи место за местом?Primijeti da po Rusiji gori svakodnevno.
Usporedi Ukrajinsku vojsku danas i onu iz 24.2.2022, pa mi reci kako napreduje proklamirana demilitarizacija
И шта ако падне мост? Погледај мало мапуAjmo anketu kada pada Most.
Ova igračka nosi tonu eksploziva, a štancaju ih na traci. Danas u Ukrajini postoji više od 220 firmi koje se bave proizvodnjom dronova, sad još dodaj sve one koji im stignu proizvedeni drugdje.
Pa Rusi u Ukrajini su slomljeni, što ti nije jasno??? Sve karte to potvrđuju, zadnja spomena vrijedna napredovanja ste imali u travnju 2022. Ostatak 2022 ste proveli u bežaniji, a 2023 ste proveli ukopani. Zadnje dvije godine ste osvoji dva manja grada, Bahmut i Adiviku...ostalo vadite katastarske karte i pokazujte doslovno osvajanja pojedine njive ili oranice...realnost je da ste pukli i nema vas nigdi, usprkos tome što Ukrajina nije primila poštenu vojnu pomoć zadnjih 6 mjeseci, a vama je S.Koreja ispraznila vlastita skladišta.I ja tebi kojim argumentima raspolazes
Meni je jasno da su slomljeni,tebi nije jasno zasto se povlace i kopaju rovove oko kijeva.Pa Rusi u Ukrajini su slomljeni, što ti nije jasno??? Sve karte to potvrđuju, zadnja spomena vrijedna napredovanja ste imali u travnju 2022.